VIDEO´S: Veldslag in Frankfurt

Screenshot_15

Frankfurt am Main, woensdag 18 maart 2015. . .

FRANKFURT – Met doelgerichte aanvallen op politieagenten heeft het betogersgeweld volgens de vakbond van de Duitse politie in Frankfurt een nieuw dieptepunt bereikt. Bijna negentig agenten zijn woensdag gewond geraakt tijdens de botsingen met betogers van de antikapitalistische beweging Blockupy.

Die zijn naar Frankfurt gekomen om de feestelijke officiële opening te verstoren van het al in gebruik zijnde hoofdkwartier van de Europese Centrale Bank (ECB). Zeker 350 mensen zijn opgepakt wegens openlijke geweldpleging, brandstichting en vandalisme. Vele tientallen aanhangers van Blockupy zijn ook gewond.

Voorzitter Rainer Wendt van de politievakbond zei dat „de gewelddadige bende afkomstig uit heel Europa” het antikapitalisme enkel als dekmantel gebruikt om de staat aan te vallen. „Het geweld heeft in omvang en fanatisme een nieuw niveau bereikt”, klaagde Wendt.

 

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, Duitsland, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO´S: Veldslag in Frankfurt

 1. de democratie van Europa wordt hier verbrandt

  Like

  • BertG. zegt:

   Leg me dat eens uit. ECB in combinatie met het begrip democratie.
   Of vind je het eigenlijk wel een schitterend idee dat ze dat bedacht hebben zo’n ECB.
   We hebben nou eenmaal de euro en iemand MOET daar de baas over zijn natuurlijk.
   Anders begrijp ik niet dat de meeste hier dit verschrikkelijk vinden.
   En dan zeker ook nog PVV gestemd zeker. Hoe tegenstrijdig wil je het hebben hiermee.
   Terug naar de gulden, afbreken zo’n gebouw tot de laatste steen.

   Like

 2. exmarineman zegt:

  dat zijn dus die zogenaamde ANTI-fascisten…..maar het zijn hoogstwaarschijnlijk de enige echte fascisten. En de autoriteiten in Europa maar klagen/mopperen over de Pegida-demonstraties, die geen geweld gebruiken maar vredig demonstreren. Door wie worden ook deze Pegida- demonstranten aangevallen en beschimpt? Juist ja ook door die AFA-gasten…….kijk ook maar naar de bekladdingen van huizen en andere eigendommen, zelfs persoonlijke bedreigingen van (kandidaat)PVV’ers en hun vrijwilligers. GEWELD in Europa komt maar van ÉÉN kant en dat is van L I N K S…..AFA en diens aanhangers..

  Like

 3. BertG. zegt:

  Ik vind het wel goed dat ze die opening verstoren.
  Die ECB had er nooit mogen komen.
  Daarom zijn wij ook niet meer de baas over ons eigen geld.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En deze demonstranten, waaronder de AFA, zijn de personen die huizen bekladden van PVV kandidaten, die ruiten ingooien bij PVV kandidaten, en die bij voorkeur hun gelijk met geweld wensen te behalen. En het zijn steeds weer groepen, die verbonden zijn met socialisten, anarchisten en autonomen. Ik wil hierbij wel aantekenen, dat ik tegen de ECB ben en tegen de EUSSR. Maar frappant is, dat PEGIDA vreedzaam protesteert en wordt gedemoniseerd door de rode pers en msm. En hier draaien dezelfde msm en pers erom heen wat betreft de invloed van links/roden op deze gang van zaken in Frankfurt. Men leert niets van de geschiedenis, Hitler kwam juist aan de macht, dankzij de straatgevechten tussen de links en rechts, gedurende de regering van de Republiek van Weimar. Niets leert men dus hiervan!

  Like

 5. Pegidafan zegt:

  Inderdaad de linkse antifascisten met hun geweld en sloop methodes . Waarschijnlijk allemaal werkloze parasieten . Kijken wat Merkel hier op te zeggen heeft. O ja , ik mis helemaal de heer verbalen bij de barricades om de boel even flink op te hitsen . Overigens ben ik het helemaal niet eens met zo’n megalomaan gebouw van de ecb ,dat geld had veel beter besteed kunnen worden ,om de grenzen te sluiten bv. Of om onze ouderen mee te compenseren . Of om onze GRONINGERS mee te compenseren. Ik krijg jeuk en kriebels van dat walgelijke europa .
  Als er iets was wat ik zou mogen wensen , dan zou ik ons land weer terug willen hebben zoals het eens was. Ons vaderland NEDERLAND .

  Like

 6. Pegidafan zegt:

  Aan de andere kant ook goed dat er eindelijk iets gebeurd , dit Europa moet gestopt worden ,want het integreren gaat in een steeds rapper tempo ,onze pensioenen en sociale potten , straks in een grote eu pot , zie je het al voor je , daar hebben generatie’s hard voor gespaard en gewerkt. Weg met al die dictaten uit europa ,Grenzen dicht en onze eigen wetten en regels en gulden terug.
  PATRIOTEN , NEDERLANDERS , NEDERLAND.

  Like

 7. Jan zegt:

  Grüner aus Bochum: „Das sind doch nur brennende Autos“

  „Das sind doch nur brennende Autos: Beruhigt euch mal wieder!“ – so überschreibt der Ratsherr Karsten Finke einen Beitrag über die Krawalle in Frankfurt.

  Zu der Szenerie einer Stadt in Flammen merkt Finke an, ihn wundere es „immer wieder, wie die Deutschen ausrasten, wenn hier PKW angezündet werden. Das könnte auch etwas mit dem ,Auto-Fetisch’ der Deutschen zu tun haben.“

  „Brennende Polizeiautos sind ideologisch gesehen eigentlich noch ganz gut vertretbar, denn hier wird der Staat als Solches angegriffen. Ähnlich ist es mit Sabotageaktionen gegen die Bundeswehr oder Vergleichbares.“
  http://www.derwesten.de/staedte/bochum/gruener-aus-bochum-das-sind-doch-nur-brennende-autos-id10475801.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s