Bijna helft PvdA-stemmers wil dat Samsom opstapt

Screenshot_75

DEN HAAG – Bijna de helft van de mensen (44%) die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in 2012 op de PvdA stemden, vindt nu dat PvdA-leider Diederik Samsom moet opstappen. Dat blijkt uit een onderzoek van Peil.nl/Maurice de Hond in opdracht van het ANP daags na de Statenverkiezingen waarbij de PvdA fors verloor. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wordt gezien als de meest wenselijke lijsttrekker voor de volgende Tweede Kamerverkiezingen.

Aboutaleb wilde donderdag niet reageren op zijn populariteit onder de PvdA-stemmers. Hij heeft al meerdere keren gezegd dat hij gaat voor de stad Rotterdam. Daar ligt zijn hart. In januari begon hij bovendien aan zijn tweede termijn als burgemeester van de Maasstad.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Bijna helft PvdA-stemmers wil dat Samsom opstapt

 1. bobzelf zegt:

  nou voor mij mag die Arie vreemdganger gewoon blijven zitten whahahaha

  als hij dan maar wel belooft , als laatste dan wel het licht uit te doen !!

  ze gaan keihard de goede kant op , helemaal naar de kloten

  onder zijn leiding
  dus ???

  lekker laten zitten

  alle vernieuwingen zijn geen verbetering

  nee hoor het gaat goed zo

  bob

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ach ja, het is waar ook: Door dat relatief lichte verlies van de PVV zouden we bijna vergeten, dat de PvdA een nog veel ergere opdonder heeft gehad!
  En nu is het de vraag of de kop van Jut er helemáál af moet, of niet!
  Nou, alles bijeen genomen zou ik zeggen: Laat nog maar wat zitten:
  Ten eerste: Als de PvdA er nog meer van naar de kloten gaat, des te beter, en ten tweede: Wie werd daar vaagjes als opvolger genoemd? ABOUTALEB! De wolf-in-schaapsvacht, die ons over zo ’n 50 jaar een islamitische premier toewenst!
  NOOIT!!! Laat die Dood van Pierlala dàn alsjeblieft zitten waar hij zit!

  Like

  • Jan zegt:

   Dat na Bos Cohen kwam, een zalferig en sloom ei en daarna beroepsdemonstrant die nog nooit voor zijn geld had hoeven werken was een teken aan de wand dat inzicht bij de roden geheel afwezig is. Niet dat ik het erg vind want hoe eerder deze landverraders verdwijnen hoe beter. En nu Aboutaleb. Die zak kan niets, was waardeloos in West, waardeloos in de gemeenteraad en was vanaf dag 1 waardeloos als burgemeester. Schuift altijd niet moslims de schuld in de schoenen zoals na de strandrellen toen korpschef Aad Meijboom moest opstappen terwijl de burgemeester hoofd van de politie is en dus de beslissing dient te nemen wanneer de politie ingezet dient te worden en op welke wijze.
   Dat dus Aboutaleb voorgesteld wordt laat zien dat de PvdA in haar eigen leugen is gaan geloven dat Aboutaleb het zover heeft geschopt omdat hij zo goed is. De leugen regeert en de zwakzinnigheid. Gekken staan aan het roer en het resultaat is dagelijks te ‘bewonderen’.

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wordt gezien als de meest wenselijke lijsttrekker voor de volgende Tweede Kamerverkiezingen.”

  Daar kun je dus uit afleiden hoe volstrekt hersenloos de meute is. Het is natuurlijk al tamelijk stupide om ooit op de PvdA te stemmen. Maar als je dan een allochtoon, met dubbele nationaliteit, die loyaliteit aan de koning van Marokko verschuldigd is, ziet als de meest wenselijke lijsttrekker voor de volgende Tweede Kamerverkiezingen, dan ben je wel helemaal de weg kwijt.

  Stel je voor dat, het is niet ondenkbaar, de PvdA onder Aboutaleb de grootste wordt. Dan gaat een buitenlander de Nederlandse regering aanvoeren. Wordt een Marokkaan minister-president van Nederland.Heb je het ooit zo zout gegeten?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Mijnheer Köhler, het lijkt me niet ondenkbaar dat de rotzak daartoe een scenario zit uit te stippelen!
   In een interview in een Franse krant, dat Delamontagne voor ons vertaald heeft, spreekt hij, heel huichelachtig, over zijn droom, dat NL over ‘zo ’n 50 jaar een islamitische premier zou kunnen hebben….Enfin, zie mijn comment hierboven.
   De stiekeme klootzak! Laat-ie alsjeblieft voor die tijd worden omgelegd of zoiets!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou meneer Köhler, ik denk dat Aboutaleb een hele goeie kans maakt om de PVDA weer tot een van de grootste partijen in NL te maken.
   Ik weet het wel zeker! Er zijn in NL zoveel moslims die dan op de PVDA zullen stemmen, en er zijn zoveel hersenloze blanke hersenlozen in NL die dan ook weer op hun zo geliefde PVDA zullen gaan stemmen omdat hun oude ideaal “Zelfvernietiging dóór en mèt elkaar!” weer tot volle bloei zal kunnen komen, weet u wel?!
   Links wil altijd alles kapot maken… dus hupsekee daar gaattie dan, onder leiding van ’n bruine, dat is helemaal mooi! Dan kunnen we genieten! En wat is er mooier dan alles kapot maken op kosten van rechts!

   Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  Ik denk dat Aboutaleb zijn commentaar al klaar heeft over de mensen die het in Nederland niet zo met hem zien zitten.
  “Dan rot je toch gewoon op.”

  Like

 5. bobzelf zegt:

  nou als de nieuwe landvoogd , van brussel noord !!
  zou dat voor de huidige nederlandse stemmers zonder hersenen
  denk ik niet uitmaken !!

  bakkie pleur , en lekker naar de kloten met zijn allen !!

  er zijn dagen dat ik roep ; SCHIET MIJ MAAR IN EEN KAPOTJE !!!

  NOU DIT IS ER 1 VAN

  GR. BOB

  zou hij niet misstaan ,

  Like

 6. Giny zegt:

  Ahmed Marcouch is dan vice premier, het torentje wordt vervangen
  door een Moskee!

  Like

 7. jaasma remco zegt:

  Samsom stapt niet op. Tegen de wil van zijn eigen partijgenoten. Want zelfs afgetreden kamerleden, zoals een kamerlid, die staatssecretaris was, keert weer in de tweede kamer terug.

  Waarom het logisch is dat Fred T. danwel Ivo O. in ons parlement terugkeert, weet ik als geen ander. Rechtstreeks uit vers politieonderzoek. Onderzoek namens het niet-medeplichtig deel van het Nederlandse openbaar ministerie (dus niet uit onderzoek door de rechercheurs, die door de Nep-Oranje-Boven-Bilderbergiaanse staatscriminelen zijn bedwelmd). Door chantabele politici heeft de onderwereld in de Nederlandse rechtstaat kunnen infiltreren.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Het maakt absoluut niets uit wie aan het hoofd van deze partij staat, of hoe hard ze zou werken. Zolang de PvdA autochtoon-onvriendelijke politiek voert, hoeft deze partij niet op massaal autochtone stemmen rekenen. De politiek van de PvdA is gekenmerkt door overduidelijke VIJANDIGHEID TEGENOVER HET NEDERLANDSE VOLK. Zij is tot een tweelingzusje geworden van de ISLAM DEMOCRATEN. Samsom zei na de gigantische Nederlaag: wij moeten harder werken om de mensen weer aan ons kant te krijgen. Harder werken? Op wat? Een grotere tsunami van islamitische vluchtelingen in Nederland welkom heten? Met ALLE GEVAREN VAN DIEN? Meer moskeeën bouwen? Meer theedrinken in de Shariawijken? Meer Sharia in Den Haag en andere grote steden? Moslims helpen om autochtone Nederlanders en niet moslims te verjagen? Marokkanen helpen meer terreur te kunnen uitoefenen in iedere stad van Nederland? In de naam van de Islam meer autochtone Nederlanders en niet moslims tot vrije vogels te verklaren?
  NEDERLAAG VOOR DE PARTIJ VAN DE “ARBEID” IS EEN PRIMA EERSTE STAP RICHTING DE BEVRIJDING VAN NEDERLAND

  Like

 9. PvdA krijgt niet veel meer klaar;D66 is nu het grote gevaar waar we vanaf moeten!

  Like

 10. Igor zegt:

  Het enige voordeel van een Aboutaleb als lijsttrekker van de P.v.d.A zou zijn, dat Pechtold veel van de moslim stemmen die hij nu met behulp van Erdogan heeft gekregen, weer zou verliezen aan Aboutaleb. En dat gun ik die genocide ontkenner c.q. landverrader van harte

  Like

 11. Jan zegt:

  Waarom socialisten idioten zijn en het gezond (nee, plicht is) hen te haten:

  Celstraf dreigt voor schietende sergeant

  De Nederlandse sergeant die in Noord-Irak met zijn Glock pistool een peshmerga strijder verwondde, kan tot maximaal vijf jaar gevangenisstraf worden veroordeeld.
  De Koerdische strijder Delshad Karim Rahim vergeeft de onderofficier en vraagt Nederland hem niet te bestraffen. ,,Hij is als mijn broer, geef hem de kans zijn missie voor de Koerden en tegen Islamitische Staat te voltooien.”

  Sergeant Freek V. van de genie: ,,Al die steun, hier en vanuit Irak, helpen en troosten enorm. Het liefste zou ik teruggaan naar Irak.”

  V. werd vier dagen na het schot op een oefenterrein in Erbil overgebracht naar Nederland. Het openbaar ministerie in Arnhem onderzoekt het schietincident waarna een besluit volgt over strafvervolging van Freek V.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23827983/__Celstraf_dreigt_voor_schietende_sergeant__.html

  Like

  • Iedere militair zou van mij moeten mogen weigeren op zulke missies te gaan!Het is altijd stank voor dank en helpen doet het niet!Wat zij eventueel opbouwen,wordt achter hun rug net zo makkelijk weer afgebroken,op alle fronten!

   Like

 12. fleckie zegt:

  ‘UITGESPROKEN’ ………NW,ISR.WEEKBLAD, ..20.03. 2015. ….M.Swirc, hoofdredacteur NIW.
  ,Zo wordt een van de meest virulente vormen van… ..antisemitisme …..gelegitimeerd’.
  Het Israelische electoraat heeft gekozen voor een rechtse ,nationalistische koers met ..LIKOED..
  als grote winnaar .In de laatste dagen v.d.campagne deed premier Netanyahu steeds radicalere
  uitspraken. Hij verklaarde dat er war hem betreft helemaal geen Palestijnen staat komt.En op de
  verkiezingen beklaagde hij zich over de hoge opkomst van Arabische Israëli’s.Hij sprak zijn afschuw uit over het feit dat zij gebruikmaken van een v.d.belangrijkste grondrechten:het stemrecht.Is dat de premier van alle Israëli’s? Hoe dan ook geldt Netanyahu ,ondanks of juist dankzij dergelijke uitspraken ,voor veel Israëli’s kiezers nog steeds als degene in wie ze het meeste vertrouwen hebben.Daarmee is hij een ware overlevongskunstenaar.Tegen de. politieke
  tijdgeest in komt Amoz Os verderop in dit NIW met een ‘recept’ voor een ..tweestatenoplossing.
  …Intussen waren er deze week in Nederland verkiezingen voor de PROVINCIALE. STATEN en-
  indirect -de EERSTE KAMER. Ook Nederlandse…politici slaan steeds radicalere taal uit tijdens
  verkiezingsdebatten,waarbij premier Rutte lijkt te proberen middels scherpe uitspraken ..WILDERS.. De wond uit de zeilen te nemen. Tegelijkertijd worden aan de linkerzijde ,vanuit een
  ander perspectief,nogal opmerkelijke uitspraken gedaan. Bijvoorbeeld via een commissie die de
  overheid adviseert over ambtelijke arbeidskwesties.De commissie staat onder leiding van…
  PvdA-prominent ..JOB ..COHEN..en deed een nog verrouwelijke uitspraak over de zaak YASMINA..HAIFI. DEZE ambtenaar van..het..ministerie van…VEILIGHEID en JUSTITIE verklaarde vorig jaar in een tweet dat IS een ‘vooropgezet plan van zionisten’ is.Vervolgens
  bleef actief PvdA -.lid HAIFi VIERKANT achter deze ..haatzaaiende uitspraak staan.Er is volgens
  Cohen ,bekend als strijder tegen racisme,echter slechts sprake van een milde vorm van..plichts-
  verzuim.Daarom is strafontslag niet op zijn plaats. De ministers Asschers en Opstelten hadden
  publiekelijk ook nooit zo scherp mogen reageren op haar tweet,luidt de conclusie. ……….
  Met deze uitspraak legitimeert de commissie een van de meeste vormen van antisemitisme .
  Wat voor signaal is dat naar de Joodse gemeenschap in Nederland en naar de samenleving als
  geheel?Een pleister op de wonde is de reactie van partijgenoot Lodewijk Asscher ,die direct ver-klaarde nog steeds achter zijn scherpe veroordeling van HAIFI te staan……………………………..
  Al met al staan hier fundamentele grondrechten ter discussie en..dus de basis van de …….
  democratische ..rechtsstaat…………………M.Swirc,hoofdredacteur, NIW.######################

  u

  Like

 13. Igor zegt:

  En met dit soort kneuzen willen wij een islam oorlog winnen??? Forget it!!!

  Like

 14. Jan zegt:

  Meerderheid hoopt op val kabinet, bal ligt bij Rutte

  De crisis binnen de coalitie duurt voort. Ook gisteren was er geen spoor van een oplossing. De val van het kabinet lijkt zo met de dag dichterbij te komen. AD-lezers zijn vrij eensgezind: Dit kabinet moet weg, is de mening van 56 procent. Er is echter één man die de macht en de wil heeft om dat te voorkomen: premier Mark Rutte.

  Op de vraag of de crisis rondom het bed-bad-brood-overleg nieuwe verkiezingen waard is, zegt 58 procent volmondig ja. Dat blijkt uit een poll op onze website onder bijna 14.000 respondenten. 30 procent vindt de kwestie niet belangrijk genoeg voor een val van het huidige kabinet en 14 procent interesseert de kwestie helemaal niet.
  ….
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3964632/2015/04/18/Meerderheid-hoopt-op-val-kabinet-bal-ligt-bij-Rutte.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s