CARTOON

Screenshot_39

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON

 1. toestroom zegt:

  Eigenlijk had er moeten staan zo ver zit Nederland in de shit.

  Like

 2. Jan zegt:

  Al die dorpen van ‘Palestijnen’ en bedoeïenen die ontruimd worden zijn golfplaten hutjes of tenten die gauw zijn opgezet om grond te stelen. Vervolgens wordt beweerd dat er altijd al een dorp was of dat de grond altijd al door schapenhoeders in gebruik was. Jeruzalem is immers ook ineens een ‘Palestijnse’ stad geworden en op de Tempelberg heeft nooit een tempel van de Joden gestaan.
  Als je de leugen maar volhoudt krijg je een staat.

  Like

 3. nelly zegt:

  jammer, dat er weinig opkomst was. Allemaal grote monden, maar te lui om even naar de stembus te gaan

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Off topic maar wetenswaardigheid..

  Rechter verbiedt opnieuw publicatie dagboek Vaatstra

  Voor de tweede keer verbiedt een rechter dat uit het dagboek van Maaike Terpstra, de moeder van het vermoorde meisje Marianne Vaatstra, wordt gepubliceerd.
  Op 18 december besliste de rechter in Haarlem dat de publicist Wim Dankbaar en uitgever Hans Mauritz boek niet zonder toestemming van de schrijfster openbaar mochten maken.

  Vrijdag nam de rechter in Assen dezelfde beslissing en legde de Drent Frides Laméris het verbod op dit boek of delen hieruit te citeren.

  Op de website van Laméris uit Zuidlaren stonden 41 pagina’s van Terpstra’s dagboek in een pdf-bestand. Vrijdagochtend vroeg advocaat Yehudi Moszkowicz namens Terpstra aan de rechter deze publicaties te laten verwijderen. De rechter hoefde niet lang na te denken over dit verzoek en legde Laméris een publicatieverbod van dit boek op of delen hieruit te citeren.

  Beschermd

  De rechter stelt dat het dagboek een auteursrechtelijk beschermd werk is. De publicaties moeten binnen twee dagen van de site van de Drent zijn gehaald. Hij riskeert een boete van 2500 euro per gedraging per dag als hij zich daar niet aan houdt.

  De rechter hanteerde een bijzonder korte bedenktijd, normaal gesproken doet een kortgedingrechter minimaal één week na de zitting uitspraak. Van het pakket eisen die door de raadsman van Terpstra in het geding werd gebracht honoreerde de rechter alleen het verbod op verspreiding van de inhoud van Terpstra’s dagboek.

  Ook moet de Drent binnen twee dagen alle documenten en kopieën die hij van dit boek heeft en de namen en adressen van de personen die een exemplaar hebben gekregen, geven aan de auteur.

  Voor de moord op en verkrachting van Marianne Vaatstra in 1999 werd uiteindelijk in 2013 de Fries Jasper S. veroordeeld tot 18 jaar cel. De moeder zette in de eerste periode van haar rouwperiode haar gevoelens op papier. Deze aantekeningen zijn ver voor de aanhouding van Jasper S. gemaakt.

  Terpstra gaf haar schrijfwerk ter inzage aan een vriendin. Het boek werd gedigitaliseerd en zonder toestemming verspreid aan derden, waaronder Laméris. De man is ervan overtuigd dat Jasper S. niet de moordenaar van het meisje is. De werkelijke dader wordt volgens hem op het hoogste justitiële niveau buiten schot gehouden.

  De advocaat van Terpstra bekijkt over twee dagen of de publicaties van de website zijn verwijderd. Zo niet, dan volgen meer rechtszaken, kondigde hij aan.

  Jammer voor de rechter maar stop de bankiers heeft het boek in pdf format en u kan deze nu downloaden hier:
  http://stopdebankiers.eu/?wpdmdl=5972

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik heb altijd de indruk gehad dat die veroordeling van S. correct was.~
  Is er andere informatie over???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s