Gratis OV-kaart uitgeprocedeerde asielzoekers

Screenshot_50

AMSTERDAM – Uitgeprocedeerde asielzoekers in Amsterdam krijgen op kosten van de gemeente een OV-kaart. Daarmee kunnen ze gratis van en naar hun opvang reizen, of hun psychiater bezoeken.

Het gaat om vreemdelingen die gebruikmaken van de zogeheten bed, bad en broodregeling, meldt stadsomroep AT5. Burgemeester Eberhard van der Laan heeft de gemeenteraad middels een brief op de hoogte gebracht van de luxe voorziening.

Lees verder>>>
(h/t “Sjaak”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Appeasement, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

61 reacties op Gratis OV-kaart uitgeprocedeerde asielzoekers

 1. rs zegt:

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/03/gratis_ov_voor_uitgeprocedeerd.html

  Niet te vatten of te geloven !!!!!!!!
  GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
  UITZETTEN. GEEF ZE EEN ENKELTJE NAAR DE ZANDBAK.

  Erg voor die chauffeurs, die dit gajes weer MOETEN vervoeren!!!!!!!!!

  Like

 2. Vincent Kleijn zegt:

  Haha die is leuk. ‘Luxe voorziening’… Heb je wel eens met de bus of tram gereisd in Amsterdam?? Dat is echt geen pretje. Het is juist een mooi teken tegenover de Haagse politiek. Mensen zijn niet autochtoon of allochtoon (als je namelijk maar lang genoeg teruggaat in de tijd kom je in je eigen stamboom ook mensen tegen die uit een ander land afkomstig zijn) noch illegaal of legaal. Wel dienen er natuurlijk regels te worden gehanteerd en mensen zich te kunnen legitimeren en als het duidelijk is dat de uitgeprocedeerde asielzoeker alleen maar in NL is vanwege economische redenen kan je zo’n persoon het beste (ook voor hun eigen bestwil) terugsturen. Helaas zijn er genoeg mensen die hier zijn voor veel meer dan alleen economische motieven. Laat die lekker hier blijven en betrek ze om van Nederland een mooier land te maken. Of juichte jij niet toen Davids, Seedorf, Kluivert of Memphis Depay voor het NEDERLANDS elftal scoorden?!

  Like

  • elisamad2013 zegt:

   Kluivert en CO zijn Niet bedoeld alhoewel die van mij ook best mogen opdonderen!

   Like

  • Igor zegt:

   Je bedoeld die Kluivert die een Vlaardingse theaterdirecteur doordat hij met veel te hoge snelheid reed, heeft doodgereden??
   Bedoelde je dus deze aanwinst??
   Zullen de nabestaanden in Vlaardingen wel leuk vinden zo’n opmerking.

   Like

  • Driek zegt:

   Vincent Kleijn zegt: Helaas zijn er genoeg mensen die hier zijn voor veel meer dan alleen economische motieven. Laat die lekker hier blijven en betrek ze om van Nederland een mooier land te maken. Of juichte jij niet toen Davids, Seedorf, Kluivert of Memphis Depay voor het NEDERLANDS elftal scoorden?!

   Ik denk, beste Vincent Kleijn, dat het niveau van deze site van E.J. Bron, toch voor jou te hoog gegrepen is. Lieden als Davids, Seedorf, Kluivert of Memphis Depay en andere vreselijk onvolmaakte figuren, komen hier niet aan de orde.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  gloeiende #$@%#@@%&* zijn die vuile randdebielen nou helemaal van de pot gerukt !!!!

  Like

 4. DonnaDolce zegt:

  Niets gratis, opzouten met die lui. Op het vliegtuig terug, zoals we altijd gedaan hebben. Klaar is KLAAR!!!

  Like

 5. Avander zegt:

  Naar hun psychiater ?. Geef die mensen die dit bedacht hebben ook maar een kaart, kunnen ze gelijk mee.

  Like

 6. Leo zegt:

  Waarom geen gratis OV voor UITGEKLEDE Nederlanders ????
  Snap er geen REET meer van

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Leo: 15.38. uur. Dat moet U maar vragen aan de Bilderbergpartijen: VVD,D66,PvdA en uiteraard D66, o ja, en ook aan de PVV kiezers die gisteren NIET zijn gaan stemmen!

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En onze oudere landgenoten, mogen thuis creperen, van diezelfde RODE klootzakken. Maar sinds de verkiezingen gisteren, is dat allemaal niet erg toch. Met een D66 op 10 zetels, en een winst voor CDA, geeft onze bevolking aan, dat we nog veel meer afgeknepen kunnen worden. Nederland en democratie is een lachertje geworden. Brussel en socialisten hebben de macht, en bepalen inmiddels dat wij de hele wereld binnen moeten laten, en aan de vreet dienen te houden. Bedankt meer dan 50% van de stemmers, die dit en nog grotere waanzinmaatregelen -die ons kapot maken- op hun conto kunnen schrijven. Dag Nederland…

  Like

 8. Jean zegt:

  Zogeheten Bed, Bad en Broodregeling?
  Waarom niet de Barbaren Buiten Bonjouren regeling?

  Like

 9. Jade zegt:

  Het is werkelijk god geklaagd. Die lui moeten een schop onder
  de kont krijgen en op de boot naar huis gezet worden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jade 19 maart 2015 om 16:06

   Welnee! Ze moeten de zee in gejaagd worden met een papieren zwembroek aan!
   Ze zijn jong, gezond en sterk, dus zwemmen maar, die hap!!!

   Like

 10. Ad de Koning zegt:

  Bespottelijk, uitgeprocedeerde asielzoekers horen meteen het land te worden uitgezet en niet op onze kosten te reizen.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Bad, bed en brood is eigenlijk al teveel als je uitgeprocedeerd bent, maar dan ook nog eens een gratis OV-kaart….? Echt niet te bevatten!
  Kan het even geregeld worden dat al onze ouderen, die nu nog afhankelijk zijn van taxibusjes etc., ook zo’n fijne kaart krijgen? Als er geld is voor mensen die hier niks te zoeken hebben, is er zéker geld voor mensen die zich jarenlang voor ons land hebben ingezet, hun belastingen en premies hebben afgedragen, etc.!

  Like

 12. Anneke zegt:

  Als ik dit dan weer lees dan word ik woedend, ik weet dat er ouderen zijn die geen kant meer op kunnen, bah, wat een rotland….

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  @ Vincent Kleijn 19 maart 2015 om 14:51″Haha die is leuk. ‘Luxe voorziening’… Heb je wel eens met de bus of tram gereisd in Amsterdam?? Dat is echt geen pretje. ”

  Maar Hollanders moeten wél betalen voor dit ‘echt geen pretje’!

  Goh, ik zou ook wel gratis willen reizen op kosten van de belastingbetaler, net zoals de ‘asielzoekers’ en de ‘koninklijke’ familie!

  Like

  • Vincent Kleijn zegt:

   Ja, daarin heb je gelijk. Toevallig was ik vorige week in Amsterdam en met het OV gereisd daarom weet ik wel waar ik over spreek en ja dat kostte me inderdaad wel een aantal euro’s. Maar daarbij moet wel de aantekening gemaakt worden dat ik op dit moment een WWB ontvang en die mensen niets behalve dan dat bed, brood, bad en zij ook niet kunnen cq. mogen werken. Nu weet ik niet hoe ver die voorzieningen dan afliggen van de stad/voorzieningen (en zijn natuurlijk ook asielzoekers, ook uitgeprocedeerde, die uit een oorlogsgebied komen en/of met wie zijzelf of naasten zijn geconfronteerd met de ergste dingen die jij en ik ons niet kunnen voorstellen en daar trauma’s aan hebben overgehouden waardoor ze wel echt psychische hulp nodig hebben) en of het dus echt nodig is of dat ze het ook wel lopend af kunnen. Ik ga ervan uit dat de mensen van de Gemeente dit ook wel het beste weten en daarop dus hun beleid afstemmen. PS. Een dagje uit met de trein hoeft niet veel te kosten als je kijkt op spoordeelwinkel 😉 dat kan ik zelfs betalen…

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Vincent Kleijn 19 maart 2015 om 18:02

    Zolang de eigen (bejaarde) bevolking in alles wordt geknepen, hebben we geen geld en geen plaats meer voor al dan niet ‘echte’ ‘asielzoekers’.
    Nederland is een piepklein landje en we hebben NIET EENS DE RUIMTE om de halve wereld hier te huisvesten. Ik heb ook helemaal geen zin om daar aan mee te betalen zolang wij hier zélf bang moeten zijn voor de toekomst.
    Ik heb trouwens ook verschrikkelijke dingen meegemaakt, maar ik zou mijn reisjes naar een psychiater en de consulten van zo’n zielknijper zélf moeten betalen.
    Niet dat ik naar zo’n kwakzalver wil, want je hebt er geen reet aan; het is maar bij wijze van spreken!

    Heeft u dit al eens gelezen? Elk weldenkend mens baalt hier verschrikkelijk van!

    https://ejbron.wordpress.com/?s=ik+ben+woedend

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Vincent Kleijn 19 maart 2015 om 18:02

    “Ik ga ervan uit dat de mensen van de Gemeente dit ook wel het beste weten en daarop dus hun beleid afstemmen.”

    Neemt u mij niet kwalijk dat ik nog even terugkom op uw reactie, maar sinds wanneer gaat een ‘overheid’ verstandig om met het geld van de belastingbetaler?!

    Like

   • Vincent Kleijn zegt:

    Dat is zeker een goede vraag. Gezien de vele bouwprojecten en regelingen voor de minima denk ik toch redelijk verstandig. Dat er fouten gemaakt worden is inherent aan het mens zijn. De vraag is dan of en zo ja hoe ze worden opgelost. Al met al zou ik zeggen dat je belastingcenten redelijk veilig zijn. Beste voorbeeld is afgelopen woensdag. Iedereen heeft kunnen stemmen op de partij van zijn/haar keuze, besef dan ook dat er landen zijn waar je alleen kan stemmen op verschillende verkiezingsfoto’s waar dezelfde kerel op staat (of dat je gewoon helemaal nergens op kan stemmen).

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maar ík bijvoorbeeld níet op dit moment!
    Financiële problemen, Mijnheer Kleijn en ik mag blij zijn als ik uit de schuldsanering blijf!
    Tot nu toe wel gelukt, hoor,
    Alleen, géén extraatjes voor een inmiddels 60-jarige arbeidsongeschikte -door aangeboren spasme- en vanaf 5 Juli word ik nog weer gekort omdat mijn zoon bij me woont! Het basispakket ziektekostenverzekering stelt geen hól voor; mijn nieuwe gebit + behandeling heb ik zelf moeten ophoesten, wat me ríbben uit mijn lijf gekost heeft…..Maar who cares: De asielzoekers hebben ook wat nodig, hè……-Zeker als je er zoveel binnen haalt!

    Like

   • Vincent Kleijn zegt:

    Theresa, over die zorg die blijkbaar bij jou ontbreekt kan ik niet over meepraten. Wel begrijp ik dat dat voor jou behoorlijk frustrerend is, zelf zou ik ook liever wel naar de tandarts gaan maar dat schijnt me een behoorlijk centje te kosten die ik inderdaad ook niet heb. Nu kan ik me wel druk gaan maken over asielzoekers die die zorg dan misschien wel gratis ontvangen maar dat is allereerst appels met peren vergelijken en ten tweede zijn zij niet de schuld van dat de zorg in NL zo duur is. Allereerst hebben wij de beste zorg van heel Europa en is het onze verantwoordelijkheid dat die zorg ook daadwerkelijk voor iedereen bereikbaar is. De tandverzorging waar jij het over hebt valt inderdaad niet in de basisregeling. Punt is dat als we alle zorg in de basisregeling stoppen dat de maandelijkse premie dan echt onbetaalbaar wordt. En de 300 euro ofzo die je dan per maand zou moeten betalen, daar zit dan hooguit 5 euro in voor de asielzoeker die de gratis zorg ontvangt. Mocht je de exacte cijfers willen weten kan ik dat wel laten uitzoeken. Ik weet trouwens niet of je zoon je ook zeg maar verzorgt als mantelzorger want dan zou je naar mij idee niet gekort moeten worden. Sowieso wens ik je veel sterkte toe en hoop dat het toch allemaal goedkomt voor je!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik krijg een raar, dubbel gevoel bij uw comments. Ik schat u in als een van de EUSSR-trollen die in opdracht op rechtse websites onrust moeten gaan stoken. Ik heb dan ook het idee dat u geen lang leven beschoren zal zijn op mijn site. . .

    Webmaster

    Like

   • Driek zegt:

    Vincent Kleijn zegt: Nu weet ik niet hoe ver die voorzieningen dan afliggen van de stad/voorzieningen (en zijn natuurlijk ook asielzoekers, ook uitgeprocedeerde, die uit een oorlogsgebied komen en/of met wie zijzelf of naasten zijn geconfronteerd met de ergste dingen die jij en ik ons niet kunnen voorstellen en daar trauma’s aan hebben overgehouden waardoor ze wel echt psychische hulp nodig hebben) en of het dus echt nodig is of dat ze het ook wel lopend af kunnen.

    Beste Vincent Kleijn, u weet niet half hoeveel Nederlanders en nog zijn met trauma’s uit de Tweede Wereld oorlog, en die mensen hoor je nooit. Niemand kreeg in 1945 psychische hulp, ze kregen niet eens hun eigen huis terug, daar moesten ze voor procederen. Tevens was al hun geld ingepikt, hun zaak, meubels en wat niet al. Alles was weg. Gejat door foute Nederlanders. U hoeft mij geen lesje te leren.

    Die domme praat van u gaat me vreselijk irriteren. Gelukkig kom ik u nooit tegen, want u lijkt me een ongelooflijk dom figuur. Ga eens wat meer aan uw algemene ontwikkeling doen, in plaats van naar voetbal kijken.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 19 maart 2015 om 18:57

    Goed gesproken, Theresa!
    En ik heb dus met eigen ogen gezien dat de ‘asielzoeker’ dure tandartsbehandelingen GRATIS ENDE VOOR NIETS krijgt; IK moest de hoge rekening zelf betalen!
    ERGERLIJK en HEMELTERGEND!!!
    Zou de heer Kleijn wellicht een trol zijn?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Vincent Kleijn 20 maart 2015 om 08:56

    Uw zalvende nietszeggende gezever doet mij vermoeden dat u óf horende doof en ziende blind bent óf een hielenlikker van Pechtold óf gewoon een hinderlijke trol.
    Eigenlijk wilde ik geen woorden meer aan u vuilmaken en dit is dan de ook laatste keer dat ik me tot u richt.
    Het heeft nl. geen enkele zin om met personen als u in discussie te gaan.
    Die praten veel maar zeggen niets.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Vincent Kleijn, 9.04u:
    Mijn Zoon voor me zorgen als mantelzorger?!
    Wat een giller! Natuurlijk , U kent mijn zoon niet, maar……Laten we daar alstublieft over ophouden!
    Trouwens, ik ben niet voor het “Mantelzorgersprincipe:” Leuke smoes om volwassen kinderen hun hele leven ten dienste van hun ouders te houden, net als vroeger. Als die behoefte tot zorgen echt, maar dan ook ècht vanuit jezelf komt, prima, maar dat van tevoren verwachten moet je weer niet doen.
    Het is eerder omgekeerd: Mijn zoon heeft een aardje naar zijn vaartje en werkt zichzelf
    herhaaldelijk in de nesten.
    Maar ja, om met Ma Flodder te spreken: Het blijft je kind.
    Telkens als ik het bijna gehàd heb, zie ik die kleine baby van Jaren terug weer voor me, en dan kan ik er weer tegenaan.
    En die berekeningen van U kèn ik: Dat zeggen ze van ons zogeheten “koningshuis ” ook!
    Maar het punt is, dat wij niet wíllen meebetalen! -Hoe vindt U dat?- Niet voor asielzoekers en niet voor ‘koningshuizen!”Oh ja, zeg, als U toch van D ’66 mocht zijn: Wáár zijn jullie republikeinse beginselen eigenlijk gebleven?
    Uw miezerige voorman slijmt zich liever in bij de Bilderbergkliek, in het kielzog van Bea de bitch, Willem de onnozele en de Tango-Trut, is het niet zo?
    Daartoe moet hij dan ook wel de islam blijven omhelzen, want tja, een zekere islamitische slavenhalersfamilie in Saoedi-Arabië is díkke vrienden met de nep-oranjes!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    En om daar even op door te gaan: was het ook niet Dhimmi66 dat zo´n enorme voorstander was van referenda….?? Misselijke partij!

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Vincent Kleijn op 19 maart om 18:02

    Toch vreemd dat alle ‘getraumatiseerden’ dolgraag naar Duitsland en Nederland willen komen! Het schijnt in die ‘oorlogsgebieden’ bekend te zijn dat je hier alles cadeau krijgt…! Als je wérkelijk een trauma hebt opgelopen, spelen dit soort zaken geen rol; mensen zijn dan verdwaasd en de kluts kwijt. Als ik zie met wat voor eisen en kapsones die lui voet op Europese bodem zetten, dan krijg ik niet het idee dat hier mensen met een trauma rondlopen, maar dat we te maken hebben met zeer uitgekookte moslims, die de heidenen voor hen willen laten zorgen. Onder hen bevinden zich ook strijders voor IS, dus onze argwaan en afkeer jegens hen is niet uit de lucht gegrepen.

    Sorry, maar dit is mijn mening.

    Like

   • Vincent Kleijn zegt:

    Cathja, ik begrijp je reactie goed aangezien er inderdaad pure gelukszoekers tussen zitten. Dit valt niet te ontkennen, noch dat er ook extremisten tussen zitten. Dit valt helaas niet tegen te houden maar je kan het wel monitoren zodat die lui niet de mogelijkheid hebben om aanslagen in Europa te gaan plegen. Hopelijk weet je wel dat er een oorlog woedt in Mali, Nigeria, Somalie, Soedan en Syrie om maar wat te noemen en daar heel veel onschuldige slachtoffers vallen. En ja dan heb ik liever dat een islamitisch meisje van 10 met haar ouders naar Nederland komt dan dat ze door Boko Haram wordt gekidnapped, haar ouders incluis, dat haar ouders voor haar eigen ogen worden vermoord en dat zij vervolgens een bomgordel om krijgt, een menigte in wordt gestuurd en een uber-laffe terrorist op een knopje van zijn telefoon drukt… Ik daag je trouwens uit om een gesprek aan te gaan met de plaatselijke Straatkrant verkoper die wij je supermarkt staat en eens aan dat persoon vraagt wat zij er nou precies van denken.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik ben wel klaar met uw gezuig, heer Kleijn! Het allerbeste!

    Webmaster

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik krijg steeds meer respect en bewondering voor u Meneer Bron!!!! Zoals u die fielt Vincent Kleijn ontmaskerde en ‘m hupsakee er uit donderde!!! Chapeau!!!

    Like

 14. Anneke zegt:

  Domoor van der Laan….NIET blijven strelen, niet blijven pamperen en géén kerstman/- sinterklaas willen zijn. NEE is NEE….Consequentie is NOODZAAK bij deze uit-geproceerden; terug naar hun land van herkomst!!! “Naar een psychiater gaan ze niet, wel naar ’n radicale imam”. Daar voelen zij zich gehoord en gezien…bij het spreekuur van hun islam-kalief.

  Like

 15. BertG. zegt:

  Misschien is dit wel bedacht om op die manier overlast en mishandeling te voorkomen op bestuurders en conducteurs. Je hoef ze namelijk niet meer om een kaartje te vragen.
  Dus is er minder agressie in de bus en tram.
  Dus werkt het als oplossing om dit terug te brengen.
  Alleen lullig voor degene die wel een kaartje hebben moeten kopen en stennis krijgen met een controleur omdat er ergens een automaatje niet goed werkte.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 19 maart 2015 om 17:53

   “Misschien is dit wel bedacht om op die manier overlast en mishandeling te voorkomen op bestuurders en conducteurs. Je hoef ze namelijk niet meer om een kaartje te vragen.
   Dus is er minder agressie in de bus en tram.”

   Nou, dat spreekt zich natuurlijk snel rond in de kringen van de ‘asielzoeker’.
   Een grote agressieve bek = alles wat je wilt, gratis krijgen (OP ONZE KOSTEN!).
   Zolang ik nog dergelijke muilen zien, heb ik met geen enkel exemplaar medelijden!

   Like

 16. Republikein zegt:

  Loop me aardig op te vreten.
  Iets met een haas in het bos en doorlopen.

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Wat ’n ontzettend gestoord decadent stelletje waanzinnige linkse criminele landsverraderlijke overheidslakeien daar in dat Sodom en Gamorra dat Amsterdam heet !!!!
  Allemaal DECADENTIE!!!!!
  Ze moeten naar hun psychiaters kunnen?????!!!! Stelletje misdadige klapperboom-apen.
  Geef ze ’n banaan en schop ze ons land uit! Weg met dat ongedierte!!!!!!

  Like

 18. Republikein zegt:

  In Nippon zijn ze ook zeer vriendelijk in het verkeer!
  C:Natuurlijk is niet alles 100 of 0%. Japan kent zeker wel een vorm van criminaliteit, maar het enorme verschil met het westen is dermate opvallend en merkbaar in het dagelijks leven, dat het vertoeven in een land als Japan, als een verademing wordt ervaren.
  Dat is kennelijk wel de tol die we in het westen hebben betaald voor het versoepelen van regels en de grotere persoonlijke vrijheid van het individu, waar we helaas niet allemaal tegen kunnen, ondanks onze christelijke zondecultuur.

  Ooit had ik een schrijfvriendin aldaar, was ik naar haar toe gegaan had ik daar misschien gebleven.
  Ik moet het nu doen met de uitwassen van de westerling, ik ben er ook onderdeel van.
  Met westerling kan iedereen bedoeld worden boven of onder de evenaar, nb en wl, of zl en ob.
  Dat ze daar niet helemaal van het padje zijn blijkt hieruit:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3896590/2015/03/11/Japan-laat-elf-van-de-vijfduizend-asielzoekers-toe.dhtml
  O ja, voor ik het vergeet, mijn comment heeft te maken met doorslaan meneer Kleijn!
  Op de barricaden voor alle leipo’s in de universa!

  En nu een leuk liedje om te eindigen, overal en alles is energie!
  Big in your lunacy or big in your pants, what’s the difference!

  Like

 19. delamontagne zegt:

  In Dubai ( een van de z.g.n. “paradijsjes” volgens de voormalige H.K.K.M Bea van NL ), maken ze er niet zo,n punt van, dat vervoer.
  De slaven, sorry…….de ge-importeerde gastarbeiders, worden er in open voertuigen naar hun werk vervoerd.
  Ze krijgen er n.b nog “goed” betaald ook. $ 2.20 per dag.

  Hier staan ze netjes in de rij met blije gezichten te wachten. Als ze ziek worden of iets anders moeilijks, GEEN PROBLEEM. Zo op het vliegtuig en weg ermee…………….naar d,er eigen land.

  Like

  • Igor zegt:

   Toen ik 40 jaar geleden in Dubai werkzaam was, was deze situatie hetzelfde, alleen nog erger.
   Ze zaten in kleine tentjes in de woestijn en werden daar opgehaald.
   De eerste hoge gebouwen werden gebouwd met het gebruik van houten stellingen, waar iedere vorm van bescherming ontbrak.
   Dagelijks donderden er velen naar beneden, was geen probleem voor de Ruler Sheik Rashid al Maktum toen der tijd. Niemand in de hele wereld protesteerde, bang als ze waren voor een olieboycot.
   Inkisten en terug.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Eind jaren 60 huisde die aL .Baktoem in een soort “lemen” behuizing.
    Zo ver ik me het herinner was dat aan het begin van de kasbah.
    Zijn onderdanen noemden het een paleis. Het hoogste gebouw ter plaatse, 2 verdiepingen hoog.
    Hij was toen nog niet zo rijk en als je Z.K.KM Julia of Bea zou hebben voorgesteld voor een staats-bezoek daar, was je gearresteerd voor “Majesteit-Belediging”.
    Die negorijen stelden NIETS voor.
    U zult ook wel moeilijk hebben mensen uit te leggen wat voor
    paradijsjes het daar zijn als ze verheerlijkt vertellen er op vakantie heen te gaan.!!!!!!!!

    Like

   • Igor zegt:

    Leuk, dat ook u het nog kent uit die tijd. Wat een achterlijke negorij was het toen nog. Toen ik er kwam waren ze net die Kashbah aan het slopen en was het enige hoge gebouw toen het Intercontinental hotel.
    De schepen in de haven werden nog met het handje gelost door die pakistani, colli voor colli de loopplank op en af.
    Ben nog op audiëntie geweest bij die oude al Maktoum de alleenheerser. Maakte een staking mee van die Pakistani i.v.m. arbeidsomstandigheden. Ze werden helemaal verrot geslagen door het leger en de politie. En bij ons werden ze toen al in de watten gelegd door de socialisten.
    Zodoende weet ik wat een godvergeten huichelaars islamieten zijn. Hoeren en snoeren en zuipen met British Airways stewardessen die voor 3000 dollar plat gingen met die viezerikken, ook waren er Amerikaanse homofiele negers, ex olieplatform medewerkers, die zich lieten gebruiken.
    En ja, als je dit nu verteld geloven ze je niet, maar wij weten beter.

    Like

 20. rs zegt:

  Deze uitgeprocedeerden gaan naar bv. de tandarts. Op zich lijkt dat gratis, maar het wordt gewoon betaald via de Zorgverzekering, waar U en ik krom voor moeten liggen. In mijn werkzame leven, gingen alle medische toestanden mbt de azielige zoekers c.q. illegalen,naar toen het ZILVEREN KRUIS!!!!!!!!!!!. Praat dan wel over eind jaren negentig.Ik weet NIET of dat NU nog zo is.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ rs 9:44

   Gaat u er maar gerust vanuit dat álles wat onze zielige uitgeprocedeerden nodig hebben voor hen wordt geregeld. WIJ betalen wel. Niet via een nota die op onze deurmat ploft natuurlijk, maar sluiks en geniepig, via de jaarlijks duurder wordende zorg! WIJ krijgen daar de schuld van, want we willen zogenaamd steeds meer en steeds duurdere behandelingen, én we worden steeds ouder…..! Alsof die ouderen van de verplichte zorgkosten gevrijwaard worden.
   Nee, de asielindustrie kost zó verschrikkelijk veel geld, dat premies en belastingen jaar na jaar stijgen. Let maar op: met het toenemen van de asielaanvragen stijgen ook onze belastingen! We moeten (van Brussel) zogenaamd ‘bezuinigen en hervormen’, maar na al die jaren de broekriem aangetrokken te hebben, blijken ‘we’ nog steeds meer geld uit te geven dan er binnenkomt.
   U voelt toch wel aan dat van deze praatjes niets klopt?

   Like

   • rs zegt:

    Leer mij wat over azielige zoekers. Heb er ooit mee MOETEN werken in de praktijk. En nee, IK weet maar al te goed dat van al deze praatjes niets klopt. Heb ooit van een azielige zoeker een paar meppen mogen ontvangen…………….Toen mocht en kon ik geen aangifte doen, vanwege de Huisartsenpraktijk.
    Praat ik wel over de jaren negentig. Westenbergkazerne zegt U dat misschien iets????
    Was toen de eerste opvang voor lieden uit het voormalig Joegoslavie……..
    Maar ik snap Uw punt eigenlijk niet zo goed, kan aan mij liggen hoor…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 20 maart 2015 om 11:01

    Wedden dat ook volgend jaar alles weer duurder wordt?
    – hogere premie zorgverzekering
    – eigen risico ‘zorg’ 750,00
    – btw naar de 30 %
    – btw op drinkwater ook gewoon naar de 30 %, want laten we eerlijk zijn: drinkwater is immers geen eerste levensbehoefte?

    Geldt ook voor een verwarmd huis; dat is natuurlijk helemáál het toppunt van weelde in dit klimaat.
    Daar moet flink voor gedokt worden.

    Die ‘asielzoekers’centra worden zeker extra lekker warm gestookt voor die woestijn holbewoners? Uiteraard ook op ONZE kosten!

    Like

  • Cathja zegt:

   @ rs 13:10

   U snapte mijn punt niet zo goed? Wel, ik reageerde op de laatste zin uit uw comment van 9:44. U schreef: “Ik weet NIET of dat NU nog zo is”.
   Misschien kunt u mijn reactie nu wel begrijpen?

   Like

 21. lucky bee zegt:

  Wie heeft bij de verkiezingen gewonnen? SP Emil Roemer ;gevaar voor dictatuur van het Proletaariaat,De Emir van Holland naar Erdogans genade;t.D66 Met De Hollandse Emir naar Erdogans genade,Iskandar Pechtold,gevaar voor de Islamicering wordt nog groter als eens.Gr. Links de Provos zijn weer in opmars.dictatuur van het prolettariaat nog dichterbij gekomen.De winnaars zijn allemaal veraders die Nederland aan de Islam of dictauur willen verkopen.Wij zijn geen stap verder gekomen.Alleen als Wilders groter wordt en alleen kan regeren, komt er varandering zio als wij dat willen.Vrijheid en Democratie zo als eens bij de oprichting van de Nederlandse staat in Dordrecht, met de God van Abraham.

  Like

 22. rs zegt:

  Asielzoekers krijgen tramabonnement.

  Om te huilen dit. PowNed: Vd Laan: ‘Foutje’, asielzoekers: ‘Bedankt’

  Door een foutje van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan krijgen asielzoekers nu een gratis tramabonnement.

  Dat schrijft het Parool. Burgemeester Van der Laan zei in een interview met mensenrechtenblad Wordt Vervolgd van Amnesty International dat gelukszoekers een gratis tramabo krijgen. Niet veel later bleek dat dit helemaal niet vastgelegd is in het beleid van de gemeente.

  Daarop beloofde de burgemeester direct dat hij ‘het foutje’ recht zou zetten. In een brief aan de gemeenteraad liet hij weten dat asielzoekers in Amsterdam alsnog recht hebben op een tramkaartje. Het nieuwe beleid is inmiddels ook al afgestemd met de verschillende stadsdelen.

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/03/vd_laan_foutje_asielzoekers_be.html

  Deze burgemeester moet OPSTAPPEN!!!!!!!!!

  Like

 23. Cathja zegt:

  @ Tistochwat 14:17

  Ja, grrrrrrrrrr, om uit je VEL TE SPRINGEN!!! Maar eigenlijk waren we al een beetje gewaarschuwd door Jetta Klijnsma, die ijskoud stelde dat we geen RECHT (meer) hebben op onderdak en voedsel!
  Hoe kreeg ze het uit haar waffel!! (En bedenk dan ook even dat illegalen hier bad, bed, brood, medische zorg, een OV-kaart en leefgeld krijgen hè?!).
  We zullen ons moeten beraden hoe we ons kunnen verzetten tegen zoveel onrecht! Want laten we eerlijk zijn, we hoeven toch niet alles zonder commentaar te slikken? WIJ zijn degenen die het geld voor de overheid verdienen. Als ze het al te bont maken, leggen we desnoods het land maar plat! In andere landen weten ze wel raad met een vervelende regering!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s