Hamas verwikkeld in een pedofiel seksschandaal in de Gazaanse moskeeën

Screenshot_46

Af en toe een jongetje misbruiken voor of na het Vrijdaggebed in de donkere hoekjes van de Gazaanse moskeeën, daar lijken nogal wat terroristen van Hamas & Co op verlekkerd te zijn. Wie zich afvraagt waarom die terroristen er altijd vermomd bij lopen, vindt hier een mogelijk antwoord: met name schrik herkend te worden door hun jeugdige slachtoffers. 😉

(Door: Brabosh)

Volgens een bericht van de Egyptische nieuwssite Al Bawaba News van 16 maart 2015 probeert Hamas een groot seksschandaal te verdoezelen dat draait om het misbruik van jonge knapen in een moskee in Gaza. Een prominent lid van Hamas wordt beschuldigd van het verrichten van seksuele handelingen met jongetjes, na hen eerst te verleiden met beloften om hen te onderwijzen in de Jihad en de Koran.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Islam, Moslims, Rotzakken, Seks, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hamas verwikkeld in een pedofiel seksschandaal in de Gazaanse moskeeën

 1. louis-portugal zegt:

  Ik geloof het zomaar.
  Zelfs ARAFAT stuurde zijn vrouw, met een pak van palestijnen gestolen geld, naar Parijs omdat hij liever jongetjes had.

  Like

 2. Hans zegt:

  Jongetjes gebruiken in donkere hoekjes van mosketen.
  Dat zijn toch gewoon lessen in islam en koran?
  Wat doet iedereen nou ineens verbaasd?
  Ikke niet begrijpen

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik geoof niet dat dat in de islam een zonde is dat heeft hun voorbeeld Mohammed ook gedaan (Aisha getrouwd toen ze 5 jaar oud was en ze geconsumeerd toen ze 9 jaar oud was.)

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Waarom verbaast dit mensen? Het was reeds lang bekend dat top ‘mannen’ bij de PLO en bij Hamas wel te vinden zijn voor een groen blaadje. De profeet deed het ook dus er is volgens hun beperkte moraal geen beletsel. En dat het nu dan eens jongens zijn dat zegt niets. Meestal zijn het meisjes die het slachoffer zijn, maar niet altijd!

  Like

 5. janfreak zegt:

  Ja, veronderstel dat je door een geile oom verkracht wordt, dat wil je dan toch liever niet weten.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal in overeenstemming met het gedrag van de pedoprofeet zelf.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Hadden we iets anders verwacht dan ??????? Schapen, geiten, kamelen, kleine meisjes enz, enz..

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Ze volgen het voorbeeld van hun pedofeet.

  Like

 9. Cathja zegt:

  En dit zijn dus degenen die ‘het westen’ verafschuwen vanwege zedenloosheid en losbandigheid?? Deze smeerlappen zouden voor het gerecht gesleept (in plaats van beschermd) moeten worden. Ik snap niet dat moslims een voorbeeld nemen aan die zogenaamde profeet, die doodgewoon een pedofiel was! Ik snap evenmin dat moslims het nog in hun stomme kop durven halen om iets negatiefs over homo’s te zeggen; sterker nog, om te zeggen dat ze gerust van een flatgebouw afgegooid mogen worden! Wat een smerige doortrapte en vieze huichelaars zijn het! Kinderverkrachters; je zou ze niet binnen je landsgrenzen moeten willen hebben!

  Laten moslims maar nooit meer hun mond opentrekken over onze vrouwen, die er zogenaamd als hoeren bijlopen, want kijk eerst maar eens even goed rond in de duistere hoeken van jullie moskeeën. Wat zich daar afspeelt willen ze liever niet aan de buitenwereld laten zien. Onze vrouwen lopen gewoon over straat, maar jullie smerige imams zoeken de duisternis op om hun vieze praktijken te verbergen.
  Dat zegt mij genoeg!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s