Iets om over na te denken. . .

Screenshot_55

(Door: Joceline)

Een man, wiens familie behoorde tot de Duitse aristocratie, was voor de Tweede Wereldoorlog eigenaar van verschillende grote landgoederen en fabrieken. Hem werd gevraagd hoeveel Duitsers echte nazi´s waren. “Heel weinig mensen waren echte nazi´s”, zei hij, “maar heel veel Duitsers waren blij met de terugkeer van de Duitse fierheid. En nog veel meer hadden het veel te druk om hier serieus over na te denken. Ik was een van diegenen die dachten dat de nazi’s niet meer dan een bende gekken waren. En voor dat wij er erg in hadden waren zij de baas over ons en was het einde van mijn wereld gekomen. Mijn familie verloor alles, ik belandde in een concentratiekamp en de geallieerden vernietigden mijn fabrieken.” Vandaag blijven experts ons maar de oren van het hoofd zagen met de boodschap dat de islam een godsdienst van vrede is en dat de grote meerderheid van de  moslims alleen maar vragen om in vrede te kunnen leven.

Alhoewel deze ongenuanceerde bewering misschien wel waar is, is ze totaal irrelevant. Het is slechts meningloze dons, bedoeld om ons een goed  gevoel te geven en om het spook van de – in de naam van islam – wereldwijd oprukkende fanatici te verdoezelen. Het zijn inderdaad de fanatici die oprukken. Het zijn de fanatici die betrokken zijn bij alle 50 open oorlogen die momenteel woeden op deze planeet. Het zijn de fanatici die in Afrika systematisch christenen en ganse volksstammen afslachten en het continent in een islamitische vloedgolf overspoelen. Het zijn de fanatici die bommen leggen, mensen voor het oog van camera’s onthoofden en “eermoorden” plegen. Het zijn de fanatici die de ene moskee na de andere overnemen. Het zijn de fanatici die met een blinde religieuze ijver het stenigen van verkrachte vrouwen en homoseksuelen verspreiden. De harde waarheid is dat de “vredelievende en stille meerderheid” geïntimideerd is en zwijgt.

Communistisch Rusland was vol Russen die ook slechts in vrede wilden leven, maar toch zijn de Russische communisten verantwoordelijk voor de moord op 20 miljoen mensen. De vredelievende meerderheid was van nul en generlei waarde. De grote massa van de enorme Chinese bevolking was ook vredelievend, maar de Chinese communisten zijn er toch in geslaagd om een duizelingwekkende 70 miljoen mensen om te brengen. De gemiddelde Japanner van voor de Tweede Wereldoorlog was geen op oorlog kickende sadist. Maar Japan moordde en slachtte wel zijn weg door Zuidoost-Azië in een bloedige orgie waarbij 12 miljoen Chinezen het leven lieten. De meesten stierven door het zwaard, de schop en de bajonet. En wie kan de slachtpartijen in Rwanda vergeten? Zou men niet kunnen zeggen dat de grote meerderheid van de Rwandezen “vredelievend” was?

De lessen uit de geschiedenis zijn heel  dikwijls ongelooflijk eenvoudig, op het botte af, maar ondanks al ons redeneervermogen missen wij maar al te dikwijls de meest in het oog springende waarheid: Vredelievende moslims zijn  irrelevant geworden door hun zwijgen. Vredelievende moslims worden onze vijanden als  ze de kiezen op elkaar blijven houden, want net zoals mijn vriend uit Duitsland zullen ze op zekere morgen wakker worden om vast te stellen dat de fanatici de zaak hebben overgenomen en dat het einde van hun wereld begonnen is.

Vredelievende Duitsers, Japanners, Chinezen, Russen, Rwandezen, Serviërs, Afghanen, Irakezen,  Palestijnen, Somaliërs, Nigerianen, Algerijnen en vele anderen zijn gestorven omdat de vredelievende meerderheid haar mond niet open heeft gedaan tot het te laat was. En wij, die deze ontwikkeling voor onze ogen zien gebeuren, moeten meer aandacht schenken aan de enige groep die echt meetelt: de fanatici. Want zij zijn het die onze manier van leven bedreigen.

Door:
Joceline

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Historie, Islam. Bookmark de permalink .

14 reacties op Iets om over na te denken. . .

 1. BertG. zegt:

  Volgens mij is dit nou zeker de 5de keer dat dit hier op deze site geplaatst wordt.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Ach waren alle mensen wijs, onze regering is dat in elk geval niet, die hebben een bord voor hun kop zo groot als de wieken van de molens die ze ons in de maag splitsen.

  Like

 3. Jean zegt:

  Voor alle duidelijkheid: islam is achterlijke perverse gewelddadige barbarse smeerlapperij dus hoort die vuiligheid niet thuis in onze westerse seculiere samenleving.
  Wij verminken onze kineren niet, wij vermoorden niemand, wij haten niemand en wij laten ons niet besodemieteren en belazeren door een stelletje idioten, wij leven ons leven met seculiere wetten, normen en waarden.
  Conclusie: alles wat te maken heeft met islam moet verboden en verbannen worden want wij willen hier geen Afrikaanse en midden oosten waanzin.
  Bye the way, ik ben zwaar teleurgesteld in de uitslag van de verkiezingen a) PVV heeft punten verloren en b) d66 heeft punten gewonnen, blijkbar gaat het nog niet slecht genoeg met Nederland door die gluiperd van d66 zullen ze daar snel achtrrkomen dat de toekomst voor Nederland gestopt is op 18 maart 2015, jammer.
  Als men de vijand wapens geeft moet men aanvaarden dat de vijand die ook gebruikt…

  Like

 4. Jade zegt:

  Geen speld tussen te krijgen…

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Moet je die foto zien. De mens stamt van de aap af zegt men wel eens. Maar deze agressieve soort laat de tanden zien, gelijk een kwaaie hond ! Het trotse gevoel onder Moslims bestaat al veel langer dan de dag van vandaag. Opiniepeilingen hebben al omonstotelijk bewezen dat 73% van de Nederlandse Moslims Jihadgangers helden vind. En 80% van de Turkse jongeren vind het geweld in naam van de Islam (tegen ongelovigen) gerechtvaardigd. Slechts een fanatieke en succesvolle haatzaaier, of slechts een bevel uit het midden oosten, kan er al voor zorgen dat onze maatschappij morgen al in lichterlaaie staat. Het zaad der islamisatie werd in het verleden al gezaaid door de linkse politiek, en intussen is het ilam kwaad al tot volle wasdom gekomen. Anderhalf miljoen Islamieten in Nederland. Ja, en we weten het zo onderhand wel, genoeg is genoeg. Maar intussen komen er wel tallozen – immigranten – bij en worden er velen hier geboren. Jihadisten bij de vleet. Je maakt mij niet wijs dat het er maar 180 zijn. Dit kunnen er op termijn wel eens 180.000 bedragen. Onze eindtijd is aangebroken, maar de Nederlandse kiezer zweert bij links, en de linkse politiek schept er een genoegen in de PVV te bashen, onmogelijk te maken, al dan niet met stemfraude ! Nederland als bakermat van de radicale islam. Zou je dat 50 jaar geleden verklaard hebben, dan werd je uitgelachen of uitgemaakt voor een zwaar gestoorde.

  Like

  • bigljohn zegt:

   ilam kwaad moet Islam kwaad zijn. En de Turkse jongeren vertegenwoordigen al de derde generatie Turken, en met iedere generatie verder worden de Turken steeds radicaler. Dat geld volgens mij ook voor de rest van de Moslims.

   Like

 6. Sjaak zegt:

  De harde waarheid is dat de “vredelievende
  en stille meerderheid” geïntimideerd is en zwijgt !

  Dat zegt alles !
  Ik vertrouw geen een tapijtvretende geitenneuker !

  Like

 7. Tempelier zegt:

  In Eindhoven zijn ze ook goed van de pot gerukt. jaja een soort kunstproject , waar dus niemand op zit te wachten. Een beetje aandacht generen over rug van alle vermoorden mensen door isis. Dit getuigd van een complete wansmaak.
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/226492972/Welcome+Islamic+State+op+Lichttoren+Eindhoven+is+kunstproject+‘Terrorismebestrijding+had+gebeld’.aspx

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Zeer juist. Daarom zou het devies ook moeten zijn: Jihadi ’s laten gaan, maar nooit meer laten terugkeren.
  En de rest van het spul scherp in de gaten blijven houden: Zowel de fundamentalistische baardapen als de zogeheten ‘geïntegreerden.’
  Want what about een Aboutaleb, die hoopt, dat hier over zo ’n halve Eeuw een islamitische premier aan het bewind zal zijn?

  Like

  • ron zegt:

   En de rest van het spul scherp in de gaten blijven houden?
   Weet je hoeveel mensen het kost om 1 persoon 24/7 in de gaten te houden?
   Nee, de islam als religie radicaal verbieden/uitroeien is de goedkoopste, meest urgente en drastische maatregel om vrijheid, economie, mensenrechten en democratie te waarborgen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik wil niets liever, maar krijg dàt momenteel maar eens voor elkaar zonder dat het hele Justitiële apparaat zich tegen j o u keert……

    Like

 9. Net zoals het hedonistische heidendom waaruit de goedlachse Mark Rutte zijn wijsheid uit put is de islam in al haar gradaties een mensonterende afgodenreligie ,die door de God van Israel wel eens zou kunnen worden gebruikt om oordelen te vellen over deze anti-christelijke wereld!Maar dat mag christenen niet weerhouden de liefde van YESHUA HAMASIACH aan moslims door te geven!!!Wij mogen trachten de plannen van de God van Israel te doorgronden !Gods oordelen vinden het eerste plaats in Zijn Eigen huis, b.v.in veel lauwe op humanisme gerichte kerkelijke instituties(kerken)! Shalom. Van Léon van Duren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s