Marokkanen eisen 30 ruggen van Geert Wilders

Screenshot_41

(Door: Spartacus)

Je zou het bijna vergeten, maar Wilders staat nog steeds in het beklaagdenbankje en Marokkanen zijn nog steeds beledigd. Zo beledigd zelfs, dat alleen geld hun krenking ongedaan kan maken. “Uit interne cijfers van Slachtofferhulp Nederland (!!!!!!!!!) blijkt dat tot nu toe 136 aangevers een verzoek tot schadevergoeding hebben ingediend.” Op advies van hun advocaten zetten ze overigens niet al te hoog in. € 250,- per gekwetste Marokkaan vonden de raadslieden toch wel de bovengrens, want stel je voor dat hun cliënten gezien zouden worden als uitzuigers die maar al te graag op het karavaan stapten voor een extra zakcentje.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Geert Wilders, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op Marokkanen eisen 30 ruggen van Geert Wilders

 1. peterselie1 zegt:

  ‘PVV lager door ontbreken Wilders op lijst’ dat is één van de redenen dat de PVV deze maal niet goed gescoord heeft mijns inziens, er zijn natuurlijk nog meer redenen dan het ontbreken van Geert Wilders zijn naam op de lijst. De slecht opkomst vooral in de provincies zoals Zuid en Noord Holland en Utrecht, behalve in Rotterdam, weerhielden van een ruime verkiezingsoverwinning voor Wilders. De grote ideologische tegenstander van Geert Wilders A. Pechtold ging er flink op vooruit zelf een verdubbeling van zetels. Dat uitgerekend D66 een verdubbeling van zetels kan rekenen, dat werpt het asiel en immigratie beleid vier decennia terug in de tijd toen de asiel en immigratiestroom echt goed op gang was gekomen. Goed gedaan hóór naïeve dwaze ‘Nederlanders’ straks wanneer deze voormalige student kunstgeschiedenis en archeologie premier van Nederland wordt, dan is één federaal Europa óók niet meer een vergezicht. Hoop één ding dat de regeer periode van Pechtold niet zolang duurt als zijn studie van kunstgeschiedenis en archeologie waar hij ruimschoots 11 jaar de tijd voor nam. Af en toe denk ik het volk krijgt de leiders die het verdient, zo óók de sharia eigen schuld dikke bult….

  Like

 2. rs zegt:

  Wat voor een “schade “hebben de Marokkanen dan opgelopen ????Niet aangenomen worden voor een baantje……………….?

  Te gek voor worden!!!

  Maar, dat kan alleen maar in Nederigland !!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Smerig krapuul wat hier achter zit. En dan bedoel ik de advocaten, die menen een zaak te hebben tegen Wilders, alsook al die handophouders, die bijna geen van allen een ‘andere baan’ hebben dan hun hand ophouden. Mooi meegenomen toch? Als ze a.s. zomer weer massaal naar het Rif-gebergte met vakantie gaan, kunnen ze in hun vaderland die 250 euro’s beter besteden dan in Nederland! Meer waar voor je geld daar, zo gezegd.

  Het moet nu toch echt eens over en uit zijn met die uitzuigers! Ik denk dat ze in Marokko van een koude kermis thuis zouden komen in vergelijkbare gevallen. Schadeclaims? Omdat er alleen iets is gezegd wat je niet aanstaat?
  Overigens, in Marokko wonen er aardig wat die een luizenleven leiden dankzij het vele, véle geld wat uit Nederland komt!

  Wat is Nederland toch een prachtig land! JE KRIJGT ER WERKELIJK ALLES VOOR ELKAAR (als je een niet-Nederlander bent)!

  Like

 4. DonnaDolce zegt:

  EISEN??? Als er geld te halen valt zijn ze er als de kippen bij. Ga werken voor je geld.

  Like

  • koddebeier zegt:

   We zijn in de loop van jaren al miljarden aan de lui kwijt aan sociale uitkeringen, kinderbijslag, gevangenis, reclassering, projecten voor hun onopgevoede kinderen, buurtvaders en andere gecreëerde baantjes… Dus eisen ?? Retour zandbak met die onaangepasten.

   Like

 5. bigljohn zegt:

  Het bekende dhimmy verhaal. Betalen aan de Islam, of men kan narigheid verwachten !

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Nou kom maar op met die bewijslast, of bent u het bonnetje ook al kwijt !

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Lijkt mij een kansloze exercitie.
  Dat Wilders proces wordt net als de vorige keer een soort circus met een stel clown advocaten die volkomen debiele “beschadigde” in de getuigenbank halen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Tegen eis !! Alle islamieten gaan de beveiliging van Pvv’ers , Joodse instellingen, schrijvers en cartoontekenaars betalen !!

  Like

 9. Ad de Koning zegt:

  Als Wilders geld betaalt is de belediging ineens niet meer zo erg, zo redeneren Marokkanen, hieraan kun je zien hoe onbetrouwbaar Marokkanen zijn

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  O ja, Demonen 66 justitie en Politie, wanneer wordt de socialist Riessen voor het gerecht gebracht, die de oproep deed om Wilders te vermoorden, en meer dan 1 miljoen PVV kiezers te deporteren. En NU hoor je de HUICHELAAR PECHTHOLD en de kliek van PvdA,CDA en VVD niet!

  Like

 11. Maria zegt:

  ok waar kan de Nederlander klacht gaan indienen en schadevergoeding eisen van hen omdat marokanen met Nederlands paspoort het land besmeuren door te gaan kelen in Syria en omstreken??? Of wanneer ze stonden te zwaaien met IS vlaggen in jullie steden, kunnen de Joden dan ook aub een schadevergoeding krijgen voor de haat nazi slogans e.d wat die marokanen scanderen in jullie straten???
  Denk dat dit toch wel iets erger is dan gesproken woorden van Meneer Geert niet?

  Like

  • Maria zegt:

   het moet zijn: naar WAARHEID gesproken woorden van Meneer Geert

   Like

   • fleckie zegt:

    Op 16.3.2015, :’ Problemen oplossen’, …: ‘ aandacht ..liga..voor de rechten van de mens voor meningsuiting……..advocaten,; (no.15, ). PROCESNIEUWS no.105 / maart 2015. van mr.M.Stelling,voorzitter Tribunaal voor de Vrede.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s