Media logica: Israëlische economie stagneert met 7% groei

Screenshot_67

Arabische supporter van Benjamin Netanyahu

(Opinie-artikel van Likoed Nederland)

De Nederlandse berichtgeving over de Israëlische verkiezingen, die op 17 maart plaatsvonden, werden vaak weer gekenmerkt door het traditionele politiek-correcte denken. Waardoor de Nederlander niet voor het eerst weer allerlei halve waarheden en hele leugens over Israël te horen kreeg.

Kenmerkend was het vaak gehoorde “Israël is Bibi-moe. Heel erg Bibi-moe” wensdenken, zoals uitgesproken door bijvoorbeeld NOS-correspondente Monique van Hoogstraaten. Verder gold dit vooral het vredesproces, de buitenlandse inmenging in deze Israëlische verkiezingen, de kwestie Iran en de economische situatie van Israël.

 Vredesproces

Zoals inmiddels gebruikelijk werd geregeld gezegd dat alleen het linkse politieke blok het vredesproces nieuw leven zou kunnen inblazen. Echter, Netanyahu heeft dat van 2009 tot vorig jaar geprobeerd door ongekende stappen te nemen. Hij was de eerste Likoed-leider die bereid was een mogelijk toekomstige Palestijnse staat te erkennen. Hij kondigde een langdurige bouwstop in de ‘nederzettingen’ af. Hij liet bovendien, als gebaar van goede wil naar de Palestijnen – en tot afgrijzen van veel Israëli’s – 72 Palestijnse terroristen vrij uit de gevangenis.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Benjamin Netanyahu, Censuur, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Indoctrinatie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Een reactie op Media logica: Israëlische economie stagneert met 7% groei

 1. Maria zegt:

  ah ja zie het al gebeuren, sancties van de EU onder commando VS naar Israël toe…
  Jeeses Christ hoe is dit mogelijk na WOII
  Opnieuw viseren ze de Joden en steunen openlijk terreur hamas het equivalent van IS Al qaida en ander rucht…
  Mensenlief ze zorgen voor haat opnieuw tegen de Joden…
  Dat dit allemaal kan en mogelijk is en gewoon herhaalt…
  Kan er aub zo geen Tsunami van boven uit komen en dat continent VS wegvegen van de planeet??? Heel die VS is zo links als de pest!
  VS weg dan kunnen wij die lobbyisten van hen opruimen hier en dan kan die EU ontbonden worden en kunnen we links hier opruimen en al die haatbaarden erbij kunnen we mss eindelijk in vrede leven…
  Wishfull thinking maar ja men kan enkel hopen op een mirakel niet?
  Bestaat er dan echt niets hierboven dat ons kan helpen en die Joden…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s