Nabestaanden moeten doodrijder Fouad betalen

Screenshot_48

(Door: Klaps)

Haal die portemonnee maar vast tevoorschijn, rouwende nabestaanden. Het ziet ernaar uit dat jullie moeten betalen aan de moordenaar van Rik en Lydia Demeerleer uit Antwerpen. De 24-jarige doodrijder uit Ossendrecht die zó hard reed dat-ie bijna de geluidsbarrière doorbrak, maakt namelijk goede kans op een schadevergoeding. Het moordwapen (zijn Audi S4) heeft nogal diepe deuken opgelopen door toedoen van het ouder echtpaar dat hij onthoofdde op de Noorderlaan in Antwerpen. Fouad E.M. reed daar met een geschatte snelheid van honderdveertig à honderdvijftig kilometer per uur, terwijl slechts zeventig is toegestaan.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nabestaanden moeten doodrijder Fouad betalen

 1. lucky bee zegt:

  Rechtsspraak naar de Code Napoleon deugd niet terug naar de oorsprongen van onze rechtstaat.dat in Dordrecht wordt besloten.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Het reactievermogen van oudere mensen is altijd minder als van een jongere. Als er dan opeens zo’n doodsrijder aan komt stormen met zo’n 150 Km/uur, dan mag hij dan wel van rechts komen, maar kan hij in mijn ogen, gezien de omstandigheden, geen aanspraak maken op – (on)recht -. Dat ouder echtpaar kan men ook nog eens classificeren als kwetsbare, zwakke verkeersdeelnemers, net als fietsers dat zijn. Slaagt die Fouad E.M. er toch in om zijn – (on)recht – te halen, dan erkent de rechtbank bij deze het begrip dhimmy, en is het eind voortaan zoek !

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Dat zal wel loslopen wat de Vlaming is vriendelijk en niet gek.
  Ik maak me wel zorgen dat de mogelijkheid bestaat dat de jihad van het haatvolk op onze straten wordt uitgevochten in het verkeer.
  Ik heb zelf al meerdere keren meegemaakt dat zeer agressieve rijders erg veel leken op moslims.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  En hier ook nog zo een flutbehaupting in de Televaag van vandaag !
  ——————————————————————————————
  Amsterdamse jihadist gedood in Syrië
  AMSTERDAM –
  Een Nederlandse jihadist is omgekomen in Syrië.
  Dat zou onlangs zijn gebeurd bij gevechten in de
  Syrische (grens)stad Kobani.
  Dat meldden meerdere bronnen aan het ANP.
  Het gaat hier om een 29- jarige Amsterdammer,
  genaamd Rafik, van Marokkaanse afkomst !
  AMSTERDAMMER ? SINDS WANNEER ZIJN
  AMSTERDAMMERS JIHADISTEN ?

  Like

 5. Maria zegt:

  ATV had daar een stuk over gemaakt, dit is het eerste dat wij hier in België te weten komen dat het een marokaan was die dit deed 😦
  Volgens de letter van de wet (weet het waanzin) zou dit kunnen omdat ze geen voorrang verleenden dat koppel is het mogelijk NIET zeker dat de nabestaanden kunnen opdraaien daarvoor, uitspraak kan nog 1 jaar duren in dit geval, die marokaan is dezelfde avond vrijgelaten om terug te keren naar Nederland. Wet Napoleon ziekelijke wetten hier!
  Maar omdat die marokaan aan 150 per uur daar voorbij vlamde kan je niet meer spreken van voorrang verlenen omdat je dat voertuig van die marokaan niet ziet aankomen voorbij vlammen op dat moment.
  Dit is het enige wat verscheen in de media erover.
  Het hangt nu van de rechter af wat die gaat beslissen!
  Heel goed van Ned media om dit zo te openbaren!
  Te walgelijk voor woorden dit!

  http://www.gva.be/cnt/dmf20150318_01586701/slachtoffers-crash-noorderlaan-mogelijk-zelf-aansprakelijk

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Wederom het bewijs dat de huidige ‘recht’spraak niet deugd en hoog nodig op de schop moet !!!

  Like

 7. Marc zegt:

  Dat jochie van het Vlaamse OM had het toch duidelijk over voorrang verlenen aan hen die ‘rechtmatig hun traject vervolgen’. Als je 150 km / u rijdt, dan is alle rechtmatigheid toch wel verloren, lijkt me.

  Like

 8. Jade zegt:

  Je zou toch verwachten dat de auto in beslag genomen wordt,
  en dat de eigenaar hem terug krijgt als een pakketje.
  En verder een levenslange rij-ontzegging plus een fikse celstraf.
  God, wat is dit land gruwelijk om zeep geholpen.

  Like

  • Jade zegt:

   Realiseer me net dat het over Belgie gaat…
   Maar het maakt niets uit. Europa is naar de kloten
   aan het gaan door de Resolutie van Straatsburg.
   Zolang de olie maar stroomt, mag de nieuwkomer
   ons beroven, verkrachten en doodrijden op straat.

   Like

 9. Jelle R zegt:

  De Noorderlaan is al veel langer gekend om zijn onveiligheid in het verkeer met zijn brede baanvakken en lange rechte stukken. Het begint dan ook nog eens naast de Antwerpse wijk Luchtbal waar zowat 90% van de inwoners moslim zijn. Tijdje geleden nog een afrekening in de vroege ochtend tussen Turken midden op de baan. Voeg daar nog eens aan toe dat de Noorderlaan de verbindingsweg is tussen centrum en haven en die haven de grootste drugshaven is van Europa en je weet hoe laat het is.

  Like

 10. Rein van der Veen zegt:

  Hij zal er ook nog wel smartegeld uitslepen, want aangetast in eergevoel: ies koeltoer. Hadden die twee oudjes maar wat meer respect moeten opbrengen voor de getinte medemens. 😦

  Like

 11. Frerik zegt:

  Ja dit is niet te geloven wat een rechterlijke dwaling. In zo,n geval moet de familie het recht in eigen handen nemen en zorgen dat de groene kliko klaarstaat.
  Een paar jaar terug is ook mijn neef op een soortgelijke manier vermoord op een vrijdagavond doordat Tayfun D . een 22 jarige turk met een gigantische snelheid door rood ging en zo mijn neef in de flank heeft aangereden. Zijn auto werd 50 mtr verder op gelanceerd. Een vrouw die op een etage woning woonde en ook in de verpleging werkt en de klap hoorde ging er snel naar toe met haar vader om eerste hulp te bieden terwijl de moeder 112 belde. Ze liepen zo de auto van de turk voorbij en zagen hem telefoneren en een beetje lacherig vertellen dat hij iemand aangereden had. verderop in de andere auto zag ze wel dat het helemaal niet goed was met die meneer maar hebben geprobeerd hem nog te reanimeren. maar het mocht niet meer baten. Later in de rechtzaal wilde de advocaat van de turk wie ook een turk was beweren dat de doodsoorzaak wel eens door die mevrouw was gekomen die Willem gereanimeerd had en te hard had gedrukt en de borstkas misschien was ingedrukt. Enfin Tayfun heeft 3 jaar gekregen en mijn nicht en kinderen levenslang want het bedrijfje wat ze hadden moest per direct gestopt worden. Hier nog even een linkhttp://www.rijnmond.nl/nieuws/06-09-2012/justitie-eist-drie-jaar-cel-om-dodelijk-ongeluk
  Het is verschrikkelijk wat die familie nu moet mee maken dat ze ook nog eens voor de schade moeten opdraaien van de moordenaar. witheet wordt je ervan.

  Like

 12. Jan zegt:

  Man steekt 96-jarige vrouw meerdere keren in buik

  Het slachtoffer liep met haar rollator naar huis toen ze plotseling werd aangevallen. De dader, een man van 20 tot 25 jaar oud, stak de vrouw meerdere keren in haar buik en deelde een aantal klappen uit.
  ….
  Eerder deze avond deed de politie een oproep via Burgernet om de dader te vinden. Het zou gaan om een lichtgetinte man in een lichtblauw trainingspak.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/3916108/2015/03/19/Man-steekt-96-jarige-vrouw-meerdere-keren-in-buik.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s