Oorlogsfotograaf actief in Rwanda, Bosnië en Irak vlucht weg uit Molenbeek

Screenshot_54

Oorlogsfotograaf en antropoloog Teun Voeten

(Door: Stefan Grommen)

De Nederlandse oorlogsfotograaf en antropoloog Teun Voeten is sinds kort vertrokken uit Sint-Jans-Molenbeek. Hij moest weg, wilde absoluut weg. De reden? “Het is een etnisch-religieuze enclave geworden van een zeer gesloten, bekrompen gemeenschap”, zo vertelt hij aan brusselnieuws.be.

25 jaar is Teun Voeten al oorlogsfotograaf. Hij werkte bij daklozen in New York en fotografeerde het geweld van de Mexicaanse drugskartels. Hij maakte foto’s in Rwanda, Bosnië, Liberia, Irak en Afghanistan. Maar leven in Molenbeek, nee, dat houdt hij niet meer uit.

Lees verder>>>
(h/t Jelle R.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Brussel, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, praatjesmakers, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oorlogsfotograaf actief in Rwanda, Bosnië en Irak vlucht weg uit Molenbeek

 1. jantjeuitnl zegt:

  Maar het ligt aan de “neo”-liberalen. Wat een eikel is die vent. Blijf ze maar knuffelen, tot ze je hoofd op een staak steken.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Brussel word langzaam omsingelt van de geiteneukers !
  Het zou me niet verwonderen, wanneer de volgende
  aanslag in Brussel is !

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De EU en de regeringen van de lidstaten slapen verder !!

  Like

 4. Maria zegt:

  In sint jans Molenbeek en andere kanten van Brussel moet je als blanke en niet moslim NIET komen, LEVENSGEVAARLIJK!!! Brussel is ook vergeven door afrika bendes.. Mss hebben die zich ook allang aangesloten bij Boko haram?? Politie komt amper in die wijken ze hebben het rijk voor zichzelf daar.
  Bastion van de socialisten daar Brusselse regering 1 van de 5 hier het zijn de PS en CDH die daar de plak zwaaien en dat veroorzaakt hebben!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het is typerend voor België dat in deze tijd zoiets daar gewoon kan!!! En dan ook nog in de internationaal georiënteerde wereldstad Brussel. Brussel is voor meer dan 50% onbegaanbaar geworden! Een jungle waarin en waarover negerstammen en arabische moslims het beheer voeren en elkaar met Kalasnikofs overhoop schieten.
   Ongehinderd door politie of leger. In Nl hadden we allang het leger erbij gehaald en de zooi uitgerookt! Je kunt van NL zeggen wat je wilt maar het is een beschaafde oase vergeleken met België! Hoe leest dat Maria?!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik krijg de indruk, dat díe overtuiging bij Maria de laatste dagen een beetje vervaagd is, Paul: Sinds de slag om Boris Nemtsov voelt ze zich opeens weer duidelijker Oost-Europese met een allesoverheersende adoratie voor Rusland en Poetin.
    En geloof me: Van mij màg dat, zolang wij maar niet voortdurend het mes op de keel gezet krijgen om met alles in te stemmen, hoera te roepen en nederig ons eigen land te vervloeken: Dat gaat nu eenmaal te ver.

    Like

 5. Luchtpint zegt:

  Ik kan het alleen maar toejuichen dat een “kunstzinnige” (en dus naar alle waarschijnlijkheid ook linkse) Nederlandse rakker niet zo’n hoge pet op heeft van wat multikul concreet betekent in België. Misschien kan hij nu ook konde gaan doen van waar de Nederlanders zich aan mogen verwachten op langere termijn als hun eigen politici zo blijven voortdoen. Het doemscenario in één land kan namelijk als kwalijk en stichtend voorbeeld dienen voor een ander land in de toekomst.

  Als hij eerlijk is met zichzelf, dan zou je mogen verwachten dat hij dat gaat doen. In het andere geval doet hij gewoon of zijn neus bloedt, met alle gevolgen van dien en dan leren de Nederlanders en hun politici het nooit. Tot het ook daar te laat is.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Moet hij niet liever thuis blijven in Molenbeek als het zo door gaat gaan ze ook in Molenbeek oorlog voeren. Dan kan hij ook thuis fotoś maken van de Oorlog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s