Oorlogsfotograaf neemt afscheid van Molenbeek

Screenshot_69

(Door: Christophe Degreef)

Teun Voeten is oorlogsfotograaf en antropoloog, en woonde tot voor kort in Molenbeek. Hij trok er weg, omdat hij de verpaupering en de islamisering niet meer kon verdragen. “Het is een etnisch-religieuze enclave geworden van een zeer gesloten, bekrompen gemeenschap.”

Donderdagochtend, marktdag in Sint-Jans-Molenbeek. Het moet ondertussen al een cliché zijn, en komt waarschijnlijk voor in menige reportage over Molenbeek.

“Ja, eigenlijk wel best exotisch en zo. Gezellig,” weet Teun Voeten. Het moet zowat het enige positieve zijn dat Voeten over zijn voormalige woonplaats zegt. Wat volgt is dan ook geen liefdesverklaring aan Molenbeek, maar een vlijmscherpe aanklacht tegen een gemeente die steeds islamitischer wordt, en daardoor steeds intoleranter.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Brussel, christenhaat, Criminaliteit, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oorlogsfotograaf neemt afscheid van Molenbeek

 1. Perfide Albion zegt:

  De vraag is waar hij over 20 jaar naar toe trekt.. En waar zijn kinderen en klein kinderen heen moeten…De jankende landverrader.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Perfide Albion op 19 maart om 20:49

   Ik heb het artikel gelezen, en ik denk dat het een goed beeld geeft over Molenbeek. Als je er zelf woont, ervaar je niet alleen de ‘lusten’, maar ook de lasten.
   Ik begrijp uw uitspraak “De jankende landverrader” dan ook niet.

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Met die term bedoel ik dat meneer wel degelijk blijk geeft van een hang richting het goedmenschdom.

    Ik citeer: “Ja, eigenlijk wel best exotisch en zo. Gezellig,” weet Teun Voeten.

    En nu huilie, huilie doen? Dat had ik zich eerder moeten realiseren.

    Dat hoor je trouwens wel vaker in die goedmensch kringen….Ja maar “lekker” eten etc.
    Rot toch op met je Ethiopische restaurants. En je Turkse wijnbladeren. Ik vind het allemaal even goor. Sowieso een dure manier om couscous te vreten.

    Like

 2. Jan zegt:

  Het ontgaat mij volledig waarom de politie op de foto geen HK416 heeft en het volk dat voor hen staat doodt want dít hier is nu immers het slagveld en níet het klaslokaal wat Samsom ons probeerde wijs te maken.

  Like

 3. Jan zegt:

  In het socialisme zie ik niets Christelijks. Het is het socialisme dat voor de islamitische terreur in Europa zorgt en de socialistische zelfhaat. Wat begon met het eeuwige gejammer over het kolonialisme is momenteel ontaard in intense zelfhaat van blanke socialisten en anarchisten en andersoortig links gespuis gekweekt door de juntaleider en zijn bende.

  Als Voeten meent dat onderwijs de oplossing is moet hij zich eens afvragen hoe het curriculum en dan uit zou moeten zien, of dit een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de staat (ik weet voor 100% dat dit niet het geval zal zijn) en jawel, het is links gelul, immers, Samsom meent ook dat het klaslokaal het slagveld is en dat wauwelen de oplossing is, typisch links, ook dat ISIS niet is te verslaan. Dat men dat meent komt door de instelling van ‘de elite’ dat ook het leven van de tegenstander heilig is, wat het niet is, de tegenstander dient men te doden. Tapijt bombardementen doen wonderen in Syrië en gericht schieten om te doden op het schorem op de foto ook. Maar mag niet van de ‘elite’.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Hij moet nergens naar toe gaan de oorlog komt naar Molenbeek.Daar kan je naar hartelus fotograveren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s