PVV grootste in 23 gemeenten

Screenshot_51

RIJSWIJK – De Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft woensdag in 23 gemeenten de meeste stemmen gekregen. Dat blijkt uit gegevens van de ANP Verkiezingsdienst.

De partij van Geert Wilders kreeg onder meer veel stemmen in Rotterdam en omgeving. De PVV was niet alleen het populairst in de Maasstad zelf, maar ook in Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Zwijndrecht, Nissewaard, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen en Hellevoetsluis. De partij werd verder de grootste in de Limburgse gemeenten Maastricht, Kerkrade, Onderbanken, Landgraaf, Brunssum en Stein. In Almere en Lelystad liet Wilders de anderen ook achter zich.

Bron:
De Telegraaf
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

75 reacties op PVV grootste in 23 gemeenten

 1. R.Kroonenberg zegt:

  tenminste toch nog een positieve berichtgeving…

  Like

 2. Vincent Kleijn zegt:

  Spannend. D66 is de grootste geworden in Amersfoort, AMSTERDAM, ARNHEM verreweg zelfs, Culemborg, DELFT op een ruime voorsprong, Gouda, DEN HAAG, HAARLEM met 3 vingers in de neus, LEIDEN (mijn stadje ging helemaal groen, 7% voorsprong op nr 2 PVDA), Nijmegen, Renkum, UTRECHT (met ruim 25%!!!) en Wageningen en ook nog eens de grootste in de gehele provincie Utrecht!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Er is helemaal niets verwijderd! Er ging technisch even iets mis. (maar u hebt gedeeltelijk gelijk: het liefst zou ik alle comments van aanhangers van Dhimmi66 rechtstreeks de prullenbak in gooien. Walgelijke landverraderspartij!)

   Webmaster

   Like

   • Vincent Kleijn zegt:

    Ieder mag zijn mening geven. Feit is wel dat als je het hebt over vrijheid van meningsuiting dat je of sec feiten kan vermelden, zoals mijn bovenvermelde post en ik verwacht en geloof je reactie betreffende dat het niet verwijderd is maar er technisch iets mis ging, of dat je duidelijk het onderscheid maakt tussen mening en feit. Zo is je reactie dat je het liefst andere comments in de prullenbak gooit een duidelijke mening en dat mag gelukkig in ons mooie landje. De term ‘walgelijke landverraderspartij’ laat voordoen alsof je een feit vermeld terwijl dit een mening is en theoretisch kan het gerecht daar tegen optreden (dat hoeft voor mij niet want ik begrijp dat het jouw mening is, toch kunnen anderen daar wel aanstoot aan geven). Begrijp je het verschil?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dan vermeld ik het hier nogmaals duidelijker en expliciet: IK vind (en ik weet bijna zeker 100% van de commenters op mijn site) Dhimmi66 een walgelijke landverraderspartij! Zo duidelijk genoeg?! En ik heb gezegd dat ik het liefst reacties zoals de uwe in de prullenbak zou gooien, niet “andere comments”. Er is op deze site meer dan ruimte genoeg voor discussie (wat je van linkse sites, VOLGENS MIJ!, niet kunt zeggen, want zodra je daar een afwijkend comment plaatst, krijg je een ban).

    Webmaster

    Like

   • Vincent Kleijn zegt:

    Het is onmogelijk om daarvan te zeggen dat het niet klopt en ik begrijp je irritatie heel goed. Voor sommige hoef je maar ‘a’ te zeggen (dus geen racistische, discriminerende of anders soortige reacties) en je wordt geband. Dit is gelukkig nooit bij mijzelf gebeurt maar ik ken het voorval. Ik vindt dat zolang je duidelijk aangeeft wat een mening is iemand dat maar moet accepteren of eventueel indien interesse, tijd en energie er is om in discussie te gaan. Zoals wij nu doen. Hoop dat je het met mee eens bent dat het zo in Nederland zo zou moeten zijn. Misschien zou dat op termijn de tolerantie en respect tegenover elkaar kunnen opvijzelen en dat daardoor mensen niet worden buitengesloten die een andere partij aanhangen, huidskleur hebben, geloofsovertuiging hebben, sexuele voorkeur hebben, nationaliteit ze hebben en dergelijke zolang men zich maar houdt aan de wetten die we met ons allen hebben opgesteld.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Trouwens:We gaan toch hopelijk niet dreigen, hè, Mijnheer Kleijn?
    Als U tóch niet van plan bent, ‘het Recht daartegen te laten optreden, kunt U er maar het beste helemaal niet over beginnen!
    Het is hier algemeen bekend, dat men in uw kringen gewoon is om gerechtelijk in het geweer te komen tegen meningen:
    Onze voorman, Geert Wilders, weet ervan mee te praten!

    Like

   • Vincent Kleijn zegt:

    Ben ik niet met je eens Theresa. Het is mijn plicht zelfs om aan te geven dat er wetten zijn opgesteld in dit land waaraan iedereen zich dient te houden. Dat ik er voor de rest niets mee doe is omdat ik besef dat het gaat om een mening ook al wordt het overgebracht als een feit. Ik weet niet wat je bedoelt met ‘mijn kringen’ want op de voetbalclub klagen we niet snel mensen aan, in mijn familie ook niet, en mijn politieke partij volgens mij ook niet. Niemand klaagt Wilders aan wanneer hij het heeft over de ‘terror oehoe’ (hij wordt wel anders van repliek gedient) maar inderdaad wel wanneer hij alle Marokkanen weg wilt hebben. Btw, jullie weten dat nog niet, maar ik ben half Marokkaans, net zoals een van mijn tantes en haar 2 dochters hebben dus ook Marokkaans bloed, we zijn met zijn 4’en niet moslim en hebben ook geen dubbel paspoort maar voelen ons wel aangesproken op het moment dat er wordt geroepen “Minder, minder, minder” (Marokkanen). Dan hebben we ook nog het gegeven over criminele Marokkanen (NL’ers van Marokkaanse afkomst), jullie beseffen toch zeker wel dat dit vooral jonge gasten zijn tussen de 18 en 25 die niet mee kunnen komen (al dan niet vrijwillig) maar die wel geboren zijn in Utrecht, Gouda, Amsterdam noem maar op en die wanneer ze naar Marokko op vakantie gaan daar de buitenlander zijn en ze worden gezien als Europees en zeker niet Marokkaans… Vaak zijn hun eigen ouders zelfs al geboren in NL… En de meeste Jihadisten zijn bekeerde Nederlanders. (zelf heb ik ooit een Turkse vriendin gehad die me wilde bekeren, heb zelfs meegedaan aan de Ramadan en volgehouden maar om Moslim te worden, nee bedankt, kan geen afscheid nemen van bami met babi pangang 😉

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 19 maart 2015 om 17:48

    Aha, het ligt dus niet aan mij dat ik deze Vincent Kleijn onaangename commentaren vind geven, die rieken naar sympathie voor Demonen666 en naar een bepaalde eerbied voor de ‘socialistische’ overheid:

    https://ejbron.wordpress.com/2015/03/19/gratis-ov-kaart-uitgeprocedeerde-asielzoekers/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Vincent Kleijn 19 maart 2015 om 17:55

    “Misschien zou dat op termijn de tolerantie en respect tegenover elkaar kunnen opvijzelen”

    U doelt uiteraard op de tolerantie en het respect van de moslim jegens de christen, de Jood en de ‘ongelovige’?

    Like

   • Vincent Kleijn zegt:

    Die ook ja. Voorbeeldje, afgelopen zaterdag was ik bij de verjaardag van mijn moeder. Daar zat een Turkse jongedame die te horen kreeg dat ik zelf half Marokkaans (geen dubbel paspoort want vader die mij niet officieel heeft erkend) ben en ze vroeg me of ik ook moslim ben. Ik zei van niet en vertelde lachend doch serieus dat ik de babi pangang niet kan en wil opgeven. Hiervoor had ze gewoon tolerantie en respect. Zeker zijn er mensen die die tolerantie en respect niet kunnen /willen opbrengen, met dat soort gasten (veelal jongere mannen) moet je wat mee, je moet ze aangeven dat wij hier in NL worden en wij vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst en ook zeker vrijheid van wat je wilt eten hebt, dit geldt namelijk voor jou en mij en toch ook voor hun maar als ze je daarvoor gaan bedreigen of erger geweld aandoen… Hup in de gevangenis en maar een heropvoedings cursus gaan volgen.

    Like

   • toestroom zegt:

    maar inderdaad wel wanneer hij alle Marokkanen weg wilt hebben. Vincent Kleijn u schrijf stukjes kloppen niet goed luister wat Geert wilder verteld heeft, maar ook U schrijft met twee penen stel je voor dat wat Rutte zij nu een Geert Wilder had gezegd dan was u ook weer op tegen, dus uit mijn toetsen bord zegt ik u nogmaals MINDER MINDER graag, blijkbaar kijkt u ook niet naar de nieuwe serie van mevr Buch.
    http://www.rtlxl.nl/#!/buch-in-de-bajes-276778/ef004c36-affd-341f-bc38-abd6faf26345

    Like

  • Driek zegt:

   Vincent Kleijn zegt: De term ‘walgelijke landverraderspartij’ laat voordoen alsof je een feit vermeld terwijl dit een mening is en theoretisch kan het gerecht daar tegen optreden (dat hoeft voor mij niet want ik begrijp dat het jouw mening is, toch kunnen anderen daar wel aanstoot aan geven). Begrijp je het verschil?

   Nou, meneer Kleijn, u moest eens weten waar ik, en de lezers van E.J.Bron, aanstoot aan nemen, allereerst aan lieden zoals u, en verder irriteert mij uw opmerking als “theoretisch kan het gerecht daar tegen optreden” mateloos. Schiet toch op man, ga lekker achter Alexander Pechtold aanhollen, u schaart zich achter een walgelijke landverraderspartij die Nederland verkwanselt aan een ideologie die gelijk staat aan het Nationaal Socialisme. Fijn, dat uw stadje Leiden helemaal groen is, doch er komt een tijd dat u groen ziet van angst en ellende, moge die tijd spoedig aanbreken.

   Like

   • bobzelf zegt:

    mag ik U zoenen, op de schouders nemen , en daarna effe knuffelen

    die kloothommel is inderdaad lid van de 135 landverraders en NSBers in mijn landje
    wat geheel op bevel van bea naar de kloten geholpen wordt !!

    dus droplul Kleijn moet zich doodschamen
    dat zijn leider dus gewoon in een pyama slaapt met SS epauletten op zijn mouw

    de lul mocht 1 x mee naar de Bilderberg familie, en geeft in vredestijd
    mijn eens zo mooie landje aan de vijand !!!

    dat heet landverraad zonder excuses !!

    Hr Kleijn uw SS fuhrer Pechtohold mag in 1 x voor het vuurpeleton

    en ik hoop dat ik mee mag schieten ,

    gr. Bob

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Meneer Vincent Kleijn. Ik begrijp U werkelijk niet. U moet wel helemaal verblind zijn om op die gluiperige landverrader Pechtold te stemmen.
   Er moet iets met u zijn wat niet klopt…
   Zegt dan helemaal niets van binnen in U dat U Pechtold totaal fout is?! Zó dom komt u toch ook weer niet over.
   U schrijft dat het krijgen van een ban “gelukkig nog nooit bij U is gebeurt, maar U kent het voorval.”
   U kunt zich dat voorval dus nog steeds herinneren. Nou Meneer Kleijn, dit tekent U ten voeten uit, als ik het zo mag zeggen. U bent namelijk een politiek-correcte “schijtebroek”, op zijn oud-Nederlands gezegd. IK zou het een compliment vinden als ik in een politiek links gekleurd blaadje zou worden gebannen Meneer Kleijn.
   Ik vind het zelfs een grote eer!
   Zo’n ongelofelijk domme onbenullige linkse site, waar iedereen in hetzelfde brave gareel loopt (om maar geen ban te krijgen!) en onbenullige stukjes schrijft a la de flower power- hysterie waarin de hoop dat iedereen in de toekomst de liefde zal bedrijven met iedereen, te beginnen in de politiek, en vooral respect natuurlijk, en niemand buitensluiten want we zijn ALLEMAAL GELIJK! Love and understanding, weet U wel?. Nou understanding zullen U en Uw soort hier op onze site Godzijdank niet vinden Meneer Kleijn… en weet u waarom ik: “Uw soort” schrijf Meneer Kleijn? Omdat niemand gelijk is. Dit is namelijk een hele grote gore leugen die door links is bedacht om NL naar de sodemieter te voeren, en die Uw grote leider Pechtold zo graag gebruikt!
   Voorts zou ik U willen adviseren om hier op onze site wat minder arrogant te willen strooien met het verwerpelijk gedachtegoed van uw verachtelijke partijleidertje kereltje Pechtold.
   Bovendien moet ik U er op wijzen dat je nooit, maar dan ook nooit, DT achter een werkwoord mag schrijven als IK als onderwerp in de zin staat.

   Zo meneer Kleijn dat was het weer voor even. Zo ziet u maar, U bent nooit te oud om te leren, en als U weer eens commentaar wilt geven ben ik er altijd om U uit de droom te helpen. Bovendien zal ik dan van de gelegenheid gebruik maken u tevens enige stijleisen in het Nederlands schrijven bij te brengen.
   Want we willen toch ook keurig politiek-correct Nederlands schrijven, nietwaar Meneer Kleijn?!

   Like

   • Vincent Kleijn zegt:

    Hahahahaha. Ja best leuk geschreven. Maar U geldt alleen voor de meneer die vanuit de wolken op ons neerkijkt… Voor de rest noem je D66 links, toch even vermelden dat wij dé middenpartij van het land zijn. Enige nuances zijn bij ons vereist om ueberhaupt mee te kunnen doen. Hopelijk is deze reactie ditmaal zonder schrijffouten ;-

    Like

   • bobzelf zegt:

    Is er een cursus om landverrader te worden ?
    is dat een avondstudie ?
    of 4 jaren via de OLO ( ontzettend laag onderwijs / )

    heeft U enig idee, wat die lapzwans leider van u aan het doen is
    NEE HEEE,
    maar u hoort erbij , leuk met de andere kanjers met een gele rakker in de kroeg

    even lachen , over en om
    the have nots!! dde sloebers ,de onderkant, het plebs

    Heeft u met iemand hier op de site in de speeltuin gespeeld ??
    iets met klimrek , en betontegels ??

    ga lekker naar de NSB johhhhhh , gestoorde , sorry ik dedoel de NRC

    o ja, en laat je nakijken , er zit ergens een schroefie las

    gr. bob

    Like

  • Igor zegt:

   @Vincent Kleijn 17.55

   Heeft u dit ook al doorgegeven, dus dat lief zijn voor werkelijk iedereen, aan onze links dragende vuurrode N.P.O? en de rest van de Nederlandse M.S.M??
   Ik word namelijk 24/7 beledigd door die zogenaamde van mijn belastingcenten in weelde levende BN’ers. En dan heb ik het nog niet over het hersenspoelen, want dat zijn ze zelf ook.
   Dat u in een ander item al de doodrijder Kluivert ophemelde zegt mij dus genoeg over uw eigen integriteit.

   Like

   • bobzelf zegt:

    love you mafkees , goed bezig

    bob

    Like

   • Vincent Kleijn zegt:

    Niet te vergeten dat er met de hr. Kluivert ook nog een groepsverkrachtingssituatie was. Ik heb hem nooit gemogen, ook niet toen hij voor mijn eigen club speelde… Het gaat erom dat er een heleboel hypocriete lui rondlopen die het ene zeggen en het andere doen of andersom.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja Kleijn. Ik hoop dat je dit nog even leest! Ook al ben je gelukkig opgesodemieterd… Jij bent van het oerdomme soort dat nog zal staan te lachen als iedereen je een lul vindt… want sociaal gevoel heb je niet. Ik weet maar al te goed dat die laffe Dimmey66-landverradersclub waar jij inderdaad, zoals Bobzelf terecht schrijft, ’n cursus landverrader voor hebt gevolgd, en dit PAS NADAT je inderdaad afgekeurd was voor elke vorm van onderwijs, want iets anders bleef er voor jou en je minderwaardige gedegenereerde soort niet over in NL!!! Maar goed stront er over!
    Nogmaals dus, ik weet maar al te goed dat die Dimmey66-club dus “een zogenaamde club van het midden is” want richting en kleur zullen jullie nooit bekennen! En weet je waarom niet? Omdat jullie geen enkele identiteit bezitten!!!! Daarom niet stelletje verachtelijke politieke hyena’s!!! Dat zooitje waar jullie uit bestaan met Hitlertje-Pechtold aan het hoofd van jullie criminele bende, denkt interessant te zijn met techniek en onderwijs. Zo dus: “alles is maakbaar en al het andere lossen we op door middel van brainwashing!!!!” En verder doen we ons uiterste best NL te vernietigen door middel van de islam!!! Heil Ahllah dus!!!! Landverraders!!! En Heil EU!!! Nogmaals Landverraders!!!

    Like

   • bobzelf zegt:

    ZIE JE WEL, je kan het wel , whahahahahaha

    kijk nou vindt Bob je wel heel leuk .

    gr. bob

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Bobzelf. Bedankt. Ik doe mijn best.
    Laat Bron nòg maar ’n paar van die rukkers hier hun vuiligheid laten spuien… maken we ze samen af!
    Kunnen ze daarna naar hun psychiater, als ze nog te helpen zijn.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ja , leuk he, je ziet zo’n kloothommel uren van te voren aankomen !!
    nou ik heb nog wel een paar leuke tegen d’66 mafketels hoor
    ik schudt ze zo uit mijn mouw whahahaha

    maar help maar lekker mee,

    ik denk niet dan die man nu gelijk PVV is gaan stemmen whahaha

    dooei bob

    Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Uiteindelijk toch een winnaar 😉

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Maar helaas de grauw grijze PVV gehaktballen bleven weer thuis en wederom kwamen de sjoemelaars van de VVD weer aan de bak in plaats van erin !! Ook gingen er enkel honderdduizenden die in Pechtrols sprookjes geloven naar de stembus zodat de gesjeesde veilingmeester weer een grijns van oor tot oor had. En ook de anti smietjes en hamas aanhangers gingen er weer vol in door op de SP te stemmen. De christen weerhaanjes van het CDA deden het ook heel goed, u ziet zonder ergens stelling tegen te nemen kom je er ook.
  Mensen wat een land en wat een bevolking hebben we toch, je schaam je tegenwoordig om te zeggen dat je Nederlander bent. BAH !!!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Waar waren Henk en Ingrid toen Geert ze nodig had ??????????

   Like

  • toestroom zegt:

   Deze grouwe gehak bal niet koddebeier,neem even een voorbeeld 2,5 miljoen gepensioneerde, 650,000 man die thuis zitten Dan nog de WAO’ers ik kom uit op 3,5 miljoen mensen deze delen door 65,500 dan had de PVV er veel beter voor gestaan maar de mensen zijn leu. deze 3,5 miljoen die worden straks nog harder gepakt door Rutte en zijn gedogers.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Beste toestroom, Met de grauw grijze PVV gehaktballen bedoel ik alleen die gene die te bedonderd waren om te gaan stemmen. Want als PVV ers zijn wij wel wezen stemmen !!

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Tja, maar wat schieten we daar nu mee op, nu meer dan 50% van de lapzwansen van kiezers, niet zijn komen opdagen?

  Like

  • fleckie zegt:

   En komen die lapzwansen later zeuren over de pensioenen etc.’minder uitgekeerd worden,kan men vragen of diegene is wezen stemmen,en waarop( waarschynlijk ? Ook deels eigen schuld, als
   ze door de WELDOENERS ‘voor economische asielzoekers( en dat zijn ze bijna allemaal) kaal-
   geplukt worden, voor die ‘ocharme ‘!! PARASIETEN, MET ook nog een wijdopengesperde eisende ‘BEK’.

   Like

 6. Cathja zegt:

  Veel aanhang dus in Zuid-Holland/de Randstad. Ik snap dat wel; veel teveel immigranten op een kluitje, waardoor soms meer dan de helft van de inwoners in grote steden niet Nederlands zijn.
  De Rotterdammers mogen blij zijn met de PVV als grootste partij. Trouwens, alle gemeenten waar de PVV op nr. 1 staat. De PVV kan echt het verschil gaan maken.
  De campagne is dus niet voor niets geweest, evenals de debatten op TV.

  Bij de Tweede Kamerverkiezingen hoop ik op een nóg grotere overwinning voor de PVV!
  Ik wens de PVV veel succes in de komende tijd.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nou, als dat zo is, dan is er immers nog hoop!
  Hoelang nog, tot de volgende Kamerverkiezingen? Als het kabinet mocht vallen, dàn so wie so eerder!
  Mensen, laten we ons nu niet blind staren op déze verkiezingen: Met de PS weet de burger nou eenmaal niet goed, wat-ie ermee aanmoet, dat is altijd al zo geweest!
  De PVV hééft haar kern nog, dat blijkt nu wel weer. Omdat een partij als D ’66 -God weet waaróm- die ook altijd behouden heeft, kwamen ze er altijd weer bovenop.
  En wat zij kunnen, kunnen wij ook!

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Dat is in ieder geval een opsteker maar waarom nemen zoveel kiezers niet de moeite om naar de stembus te gaan, zoveel moeite is dat toch niet want de PVV zou veel meer zetels halen als ze dat wel deden.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Net gelezen dat Wilders ook de grootste is in Den Helder, wordt weer niet opgenoemd in het rijtje en inderdaad dat D66 heeft gewonnen in de meeste Gemeentes van ons land vind ik onbegrijpelijk. Af en toe denk ik, ik stop ermee, wat heeft het voor zin, maar toch wil ik doorgaan, want die boze bui over ons landje blijft hangen en dat moet gestopt worden…..

  Like

  • Anneke zegt:

   Ha naamgenote, neem de winst van Demons-66(6) maar met een fikse korrel zout. Pechtocht moet nog even de Eurofiele-leugen levend zien te houden en kan dan eveneens ‘afvoeren’ naar zijn NWO-woestijn. Een letterlijke Pech-tocht ligt hem voor de boeg. Dit geldt voor het gehele mondiale politieke NEP-beleid. “De grote misleiders van ons burgers kunnen gezamenlijk afdruipen en ‘na-smeulen’….Hun bestraffing is al gaande, een kabinet is over enige tijd NIET meer te vormen!!! ! !!! Dit proces is duidelijk zichtbaar geworden onder PAARS-1,met gekke -, cookie Henkie aan het roer”.

   Like

 10. Anneke zegt:

  Het sterfproces van het socialisme is wereldwijd actief. Gelukkig ook (al enige jaren) in Israel!!! Spooky Ohdrama en slapzakkie Samsam (hier in het land) kunnen beteuterd rondturen. Nadenken hoe dit nu toch mogelijk is, kunnen deze twee domoren niet. Wie Israel haat, wie de medemens haat, wie de pee heeft in z’n eigen woon-/leefomgeving……zal (zelf) gehaat worden. De burgers hebben hun ONGENOEGEN en hun VOORKEUREN uitermate goed getoond; zowel hier als in Israel.

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  Ik ben blij dat de PVV in 23 gemeenten de grootste partij is geworden. Ik had mijn hoofd dan ook niet gek laten maken door peilingen. Gewoon redelijk denken. Je moet tegenwoordig moed hebben om PVVer te zijn. De PVV hebben ze in een hoek gedrukt, waar die niet hoort te zijn. Dat noemen ze monddood maken. Wil je uit die hoek komen, heb je tijd nodig. Ik weet het, de islam rukt razend snel op. Het is vreselijk om te zeggen, maar van die kant, zullen er eerst harde klappen moeten komen wil de rest van Nederland zeggen , Wilders heeft gelijk.

  Like

 12. elisamad2013 zegt:

  Als ik eerlijk ben schrok ik toen ik Geert gisteravond laat zag en hoorde praten HIJ ziet er zeer slecht uit…zo een leven gaat niet in je kouwe kleren zitten!Hopelijk is hij niet ernstig ziek.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ elisamad2013 19 maart 2015 om 17:42

   Ja, en dáárvoor ben ik dus bang; Geert is ook ‘maar’ een mens.
   Een mens kan maar tot op zekere hoogte stress en zware teleurstellingen aan.
   Uiteraard hoop ik dat hij nog heel lang strijdvaardig en gezond zal blijven!
   Laat die smerige Pechtold, die er zo gezond als een vis en helemaal stralend uitziet, NIET de moordenaar van Geert worden…

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Tistochwat……
    Ik vind die uitpuilende ogen met die wezenloze schelvisblik er in ook weer niet zó ’n gezonde indruk maken.(LOL!)

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 19 maart 2015 om 21:56

    “die uitpuilende ogen met die wezenloze schelvisblik”

    Daarom zei ik al: zo gezond als een vis!

    Bij de baard van de profeet, moge allah hem slaan met aambeien!

    Like

  • Cathja zegt:

   @ elisamad2013 17:42

   Geert is kort geleden wel ziek geweest, en mogelijk nog niet geheel hersteld. Vanwege de verkiezingen is hij wellicht iets te vroeg weer aan de slag gegaan, maar een stevige griep trekt wel z’n sporen! Ik vond hem ook wat bleek toen ik hem op TV zag.
   Hij zou het nu beter even iets rustiger aan kunnen doen.

   Like

 13. bobzelf zegt:

  nou dat is nogal makkelijk te verklaren

  DE MENSEN die midden in de Islam stront zitten, die hebben PVV gestemd !!

  ik heb mijn rondje gedaan , vandaag en ga zaterdag weer terug

  groot beirut , schiedam , vlaardingen

  daar hoef je niks meer uit te leggen

  DUS LIEVE VRIENDEN NOG EEN JAARTJE OF 2

  EN als in de dorpen ook dit schitterende woestijn volk binnen valt

  gaan we in 1 x naar 45 zetels

  mij is het duidelijk , met mijn eigen ogen mogn zien

  ONGELOFELIJK , WERKELIJK ONGELOFELIJK

  GR. ALLUHA EL HAKKENBAR

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ heer Hakkenbar

   U zou toch nog langskomen?

   Like

   • bobzelf zegt:

    kan ik simpel op antwoorden : JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    mag deze Putin lover, , gestoorde whahahahaha lacher, , stalinist
    wettig gedeponeerde GAPERT
    geert vereerder , de grootste fan van Nigel , en steuner van mevr le Pen
    effe boodschappen doen na 2300 kilometer in de auto en 5 uur aan de grens te staan om 200 meter verderop 2 stempels te krijgen

    pffffffffffffffftttttttttttttttttttttttttttttttt tistochwat tegenwoordig

    al naar de kapper gewwest ??? geestige blondine whahahahahah

    Like

   • toestroom zegt:

    Tistochwat Vleugellam

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ toestroom 20 maart 2015 om 10:19

    Samzwam trekt het niet meer; l*llig voor hem hè?

    Like

   • toestroom zegt:

    steengoed dat poppetje

    Like

  • Cathja zegt:

   @ bobzelf 18:55

   Ja, de schepen vol cultuurverrijkers liggen startklaar. Nog even en ze varen rechtstreeks naar de havens van Rotterdam en Antwerpen! Het wordt steeds onmogelijker om in dit kleine landje nog een leuk bestaan te hebben. Arme kinderen en kleinkinderen!
   Aan de ene kant zitten we met al dat zwarte gespuis, wat hier op onze kosten een heerlijk leventje opeist, en aan de andere kant krijgen we de ene maatregel na de andere uit Brussel voor onze kiezen, en hebben we maar te slikken wat ze daar beslissen.

   Inderdaad Bob, het is ONGELOFELIJK wat zich hier allemaal afspeelt!

   P.s.: zat Putin bij jullie thuis toen wij hem even ‘kwijt’ waren? 😉

   Groetjes en een goede thuisreis!
   Cathja.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Dank dank ,dank lieve dame
    truc is gelukt , ben er al
    dus huggie en kus x x xx

    nou HIJ ,DUS !! de momenteel krachtigste wereldleider ,de GROTE VLADIMIR belde of ik tijd had voor een bakkie pleur en een kano !
    ja meestal neemt hij stroopwafels mee, maar die waren op !

    dus ik zeg voor jouw altijd , OUWE STALINIST EN PLEURIS kgber
    nou daar kon hij wel om lachen en
    toen vertelde hij , dat “”hij hem er te lang in had laten hangen ”
    in goed rotterdams, dan wel : hij had zijn vriendin te veel doorgeblafd !!
    en nu waarschijnlijk
    ook nog voor pedofiel uitgemaakt zou worden , na homo haterrrrrrrrrr,

    nou heel simpel, zijn veel jongere mooie atletische vriendin , met veel heel strak vlees , was hoog zwanger, dus heeft hij , in een bungalow van zijn vriend , de volledig geschifte Berlusconi gezeten dagie of ???? 10
    en is opnieuw vader !!!

    en ja, luister , dat de volkskrant het nog niet geplaatst heeft , is natuurlijk geen reden om Bob nu voor jokken te beschuldigen

    wees voorzichtig , want ik heb de volkskrant gelezen , er schijnen nieuwe bukraketten te zijn , :

    ONZICHTBAAR , ONHOORBAAR , ONVINDBAAR , EN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    het aller belangrijkste !!
    die pleuris Russen zijn er ook ingeslaagd ,
    JA LET EFFE OP !!!

    OM ER EEN 30 MM. BOORDKANON OP TE MONTEREN , NU SCHOMMELT DIE RAKET EEN BEETJE
    MAAR OM EEN mh-17 NEER TE SCHIETEN
    DAT GING GOED

    dus nu schiet dat ding ( want er zit ook nog een camera op !! )
    eerst de piloten dood , en ontploft dan voor het vliegtuig
    ja , de techniek staat voor niks

    ZE ZIJN NU VOLOP IN PRODUCTIE

    DEZE WEEK GAAN OBAMA EN CAMERON DE LUCHT IN EN DAN OOK ER WEER UIT , heeft putin belooft
    EERST WILDE HIJ ZE UITNODIGEN IN mOSKOU
    EN DAN ALS ZE DE BRUG VOOR HET KREMLIN OPLIEPEN , ALS ER EEN SNEEUWSCHUIVER VOOR DE CAMERA LANGS REED !!
    ZE PERSOONLIJK AFSCHIETEN VANUIT HET DAKRAAM !!

    hij dacht dat da ook wel gepikt zou worden, want ja, voor het Kremlin dan is er niemand die dat gek vindt , en logisch

    want :PPK DAT DEED PUTIN

    er is een verslaggevert en die heeft een stukkie meegenomen ??
    EN HIJ HAD GEZIEN DAT , DIE GEGEVENS HIERBOVEN OP DE GEBRUIKSAANWIJZING STONDEN ,
    was iemand in de haast in ukraine vergeten er af te halen .

    DIE BLEEK DOOR DIE DEKSELSE RUSSEN ER OOK NOG BIJGELEVERD TE ZIJN

    HET MOT NIET GEKKER WORDEN

    BENT U ER NOG ???

    effe oefenen :

    putin did it, putin did it, putin did it !!

    kus

    bob

    Like

   • toestroom zegt:

    bobzelf kijk even naar het eerste deel en geef dan even commentaar ik zet die link ook even op je F
    http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-late-night-301978/3c782eea-5995-3b4c-991d-073772508b8e

    Like

   • bobzelf zegt:

    straks, dan wel laaateerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    er staat een ukrains lekker wijf in de deuropening

    met een boodschappentas ,

    en u allen weet ,

    dan mot je je kop houden en meelopen

    huggie bob

    Like

   • bobzelf zegt:

    beste meelezers en reageerders
    toestroom vroeg me naar dat RTL programma te kijken
    NOU DAT HEB IK GEDAAN !!

    de leugen regeert ,

    246 DAGEN NA DE CRASH , ZIT HIER EEN MAN , EEN HOERNALIST
    EN DIE HEEFT RAKET SCHRAPEL GEVONDEN !!!!!!!!!!!!!! 136 dagen geleden ?

    OP EEN STUK GROND WAT 136 DAGEN EN LANGER DAG EN NACHT BESCHOTEN IS DOOR HET KIEV LEGER !! in opdracht vaN DE KIEV REGERING

    dageland honderden raketten !!!

    ER MOESTEN ONDERZOEKEN GEDAAN WORDEN , ONZE TIMMERFRANS MAAKTE AFSPRAKEN , EN JA HOOR ZE KONDEN DE DAG EROP ?????????????

    DE VOLGENDE DAGEN SCHOTEN ONZE KIEV VRIENDEN WEER ALLES DAAR NAAR DE KLOTEN MET RAKETTEN

    ZO, EN NU VINDT HIJ RAKET SCHRAPEL , MISVORMT EN AAN HET ROESTEN !!

    GEWELDIG , HELEMAAL GEWELDIG

    dus je schiet maanden lang raketten af , naar 1 plek
    moet er soms iets verdwijnen daar ??

    KOMT DIE COCKPIT MET KOGELGATEN EEN BEETJE SLECHT UIT ??

    ER STAAT TROUWENS NOG STEEDS EEN VLIEGTUIGDEUR MET KOGELGATEN OP DE PLEK DES ONHEILS

    WANT WE HEBBEN DE BEWIJZEN NAAR NEDERLAND VERVOERD !!! WHAHAHAHAHA

    NEEM GLOEIENDE, GLOEIENDE JE FAMILIE IN DE ZEIK !!

    HEEFT DIE HOERNALIST ?? DAN 246 DAGEN ZITTEN SLAPEN ??

    INTERVIEUW JE DAN GEEN STRAALJAGER PILOTEN ??

    MENSEN UIT DE PRAKTIJK

    DE FILMS DIE IK HEB , ZEGT ZO’N PILOOT , STRAALJAGER MET 30 MM KOGELS

    BUK RAKET ONMOGE;LIJK !!

    AL 6 A 7 X IS ER EEN FOTO OPGEDOKEN VAN DE BUK RAKET !!!~

    ALLEMAAL ONTZENUWD , , ALLEMAAL

    EN ALLEMAAL DOOR KIEV HET NET OPGEPLEURD

    WAT WILT U WETEN DAN WEL VRAGEN , KOM A.U.B. OP !!

    DUS JE LOOPT TE ZOEKEN OP DE RAMP PLEK , EN ZIET DE COCKIT VOOR JE , EN DAN VINDT JE SCHRAPEL !!

    en niet gewoon schrapel !!

    NEE !!! op 40 km2 dus een stuk van 7 x 6 kilometer vindt onze kanjer tussen honderduizenden schrapel stukjes van duizenden raketten
    EEN STUKJE SCHRAPEL MET MINISCUUL AAN DE BINNEN KANT EEN RUSSISCH NUMMER ?????????????????????????????????????????
    en zomaar naast het toestel , geweldig !!

    de speld in de hooiberg , en hoppa daar is tie !!!

    BEN U ER NOG, ??? DIEZE MAN IS IEDERE KEER VIA KIEV, DUS de grootste verdachte daar in de buurt naar de ramplek geweest !!!

    dus na 246 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dagen , met

    geen rookpluim van 10 km die minutenlang blijft hangen ??
    geen kermend geluid van de vliegende bukraket????
    geen afvuur systeem wat uit zelfs 3 vrachtwagens met apparatuur en schotels bestaat ??
    geen Usa opnames ,””TOEVALLIG ” WAS ER VAN DE 134 SATELIETEN NIET 1 IN DE BUURT, jammer toch
    nu na 246 dagen nog steeds geen onweerlegbare USA bewijzen ???

    EN GEEN KOGELGATEN GEZIEN , ALS JE DAGENLANG NAAR DE COCPIT KIJKT ??

    EN OOK NOG EEN RUSSISCHE CODE OP ZO’N KLEIN STUKKIE SCHRAPEL

    EEN BIJZONDERE VANGST , GEWELDIG

    IS HET DAN EEN ONDERDEEL VAN EEN OUDE OF EEN NIEUWE RAKET ,???
    WANT EEN NIEUWE ???
    DAN HEBBEN DE RUSSEN HET GEDAAN

    MAAR ALS HET EEN OUDE IS ??????????????????????????????

    LET OP DE WOORDSPELING, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! op tv

    breng mensen niet op ideeen , onze vrienden zitten in KIEV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    DAN HEBBEN “””ANDEREN “” HET GEDAAN !!!!

    DUS 17 JULI ,DE HELE WERELD , PUTIN DID IT , PUTIN DID IT , WEET U NOG ??

    DE USA MET OVERWELDIGENDE BEWIJZEN !!!!!!

    en na 246 dagen , komt een stukkie schrapel tevoor schijn

    WAT ZOU IK GRAAG RECHTSTREEKS OP TV , ZO’N HOERNALIST ZO’N
    MAFJETEL MET FILMS EN BERICHTEN OM ZIJN OREN !!

    EN AL DEZE LEUGENS WILLEN ONTRAFELEN !!

    OBAMA DE GROTE ISLAMLEIDER , HEEFT RECHTSTREEKS OP DE TV TOEGEGEVEN DAT RUSLAND ER NIETS, HELEMAAL NIETS MEE TE MAKEN HEEFT

    EN HOPPA , DE LEUGENMACHINE START GEWOON WEER OPNIEUW OP !!

    ER IS GEEN OPNAME VAN EEN BUKRAKET
    ER ZIJN GEEN FOTO’S
    NIEMAND EEN TELEFOON MET EEN CAMERAATJE EROP BIJ JE ??

    OSVE VERKENNER OP 18 JULI , !!!

    RAKETINSLAGEN ????

    NIET GEZIEN

    WEL TIENTALLE 30 MM KOGELGATEN !!

    OVERWEGEND AAN DE PILOOT KANT , MET KOGEL BESCHADIGINGEN OP DE VLEUGEL

    DUS WORDT DE VRAAG !!!!!!!!!!!!!!

    WANNEER BREEKT DE VERSCHRIKKELIJKE BRAND UIT IN GILZE=RIJEN

    WIE STINKT HIER IN ??

    NOU DEZELFDE MAFKEZEN DIE NOGSTEEDS vvd EN d’666 STEMMEN

    WE WORDEN EEN OOR AANGENAAID !!

    GR. BOB

    DISCUSSIE ??, GRAAG HOOR , MET TEGEN ARGUMENTEN

    IK HEB VOOR 6 a 24 uur DAGEN MATERIAAL OM DIT GEKLOOT TE ONTZENUWEN

    DUS GRAAG

    VERRAS BOB MAAR

    HUGGIE

    p.s. is er nou helemaal niemand op het idee gekomen ??

    WEL IDEE ???

    OM MALYSIE TE VRAGEN WAT ZE UIT DE DODE PILOTEN GEHAALD HEBBEN !!

    OF HEBBEN ZE DEZE PILOTEN GELIJK GECREMEERD !!

    ZO MAAR EEN IDEETJE

    maar ja , wie ben ik een putinist !!!!!!!!!!!!!!!

    whahahahahahaha

    nou kom op , vragen , discussie

    Like

   • toestroom zegt:

    bobzelf bedankt voor je antwoord ik doe hier een foto bij van de die cockpit ik heb een andere cockpit gezien niet deze.

    Like

   • bobzelf zegt:

    WAARSCHIJNLIJK DE REST VERGETEN MEE TE NEMEN

    ER STAAT OOK NOG EEN DEUR MET KOGELGATEN OP DE CRASHPLEK

    NEE, HOOR DE ONDERSTE STEEN KOMT ECHT BOVEN , WHAHAHAHA

    OF ?????

    DE HELE LINKSE ZIJKANT VERWIJDERT , VANWEGE DE TIENTALLE KOGEL GATEN

    ZO KAN HET OOK NATUURLIJK ,

    KRIJG JE ER GEEN VRAGEN OVER OOK

    gr. KEES DOOFPOT

    Like

   • toestroom zegt:

    Volgens mij hebben ze het verkeerde vliegtuig neergehaald, het had het eerste moeten zijn die een kwartier eerder daar vloog.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ja ,dat verhaal hangt ook al lang in de lucht !!
    whahahahahaha

    WAT DAN IN ZOU HOUDEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    DAT DE RUSSEN, WANT DIE MOETEN HET GEDAAN HEBBEN !!!!!

    ( ZIE COMMENTAAR , ALS HET EEN NIEUWE BUK RAKET WAS DAN HEBBEN DE RUSSEN HET GEDAAN !! )

    ZELF OP PUTIN ZOUDEN HEBBEN GESCHOTEN ?????????????? JA DENKT U ??

    OF DE SEPERATISTEN ?????

    DIE HIJ AAN ALLE KANTEN STEUNT ?????

    DUS ALS ZE DIT ERIN WILLEN HOUDEN : HET VERKEERDE VLIEGTUIG

    DAN IS kiev SOWIESO DE SCHULDIGE ALS HET EEN OUDE VERSIE WAS !!

    WHAHAHAHAHAHA

    NOG IEMAND IETS OVER KOGELGATEN GEHOORD ??

    DIE HOERNALIST IS 4 X ? TERUG GEWEEST EN DAGEN LANG ER LANGS EN OMHEEN GELOPEN ,

    EN DAN VERGETEN NAAR DE COCPIT TE KIJKEN, WHAHAHAHAHAHA

    HOE LANGER IK EROVER NADENK , HOE BELACHELIJKER HET VERHAAL WORDT

    VAN DEZE kiev HOERNALIST !!

    maar de nederlander heeft zich weer ademloos zitten vergapen aan dit programma en schakelde daarna ,:
    NA DE KREET , ZIE JE WEL PUTIN DID IT
    OVER NAAR :

    boer neukt vrouw

    welterusten ,

    KEES DOOFPOT

    Like

   • toestroom zegt:

    bob ik plaats wat foto’s op je F

    Like

   • bobzelf zegt:

    met een beetje lekkere blote wijven er op ????
    whahahahaha

    Like

 14. alidas1 zegt:

  Het ligt niet aan de opkomst het ligt aan het stemmen tellen en zeker in de grote steden .

  Like

 15. fransdewit zegt:

  Dit bericht maak mijn dag toch weer wat goed, wij hebben hier allemaal op de PVV gestemd, ben het ook roerend met deze partij eens hoor. En toen ik een oproep zag dat ze kandidaten zochten, dacht ik heel eerlijk, jemig ik denk niet dat ik dat zal durven met al die vernielingen en aanvallen die op de PVV kandidaten gepleegd worden. En zelfs mensen zijn bang om te gaan stemmen of er openlijk voor uit te komen dat ze de PVV gelijk geven. Kijk dat het CDA weer in opmars kom kan ik me best indenken hoor, maar die gladjanus van D66 – pechtold dat snap ik echt niet. Man wat haat ik die man met zijn gladde praatjes. BAH! Dus ik was gisteren avond behoorlijk van slag. Maar ik kan toch niet begrijpen dat b.v. de Telegraaf al de uitslagen wisten te melden, terwijl ik zag dat ze nog allemaal bijna druk aan het tellen waren. Zal de Telegraaf de berichten te snel op internet geplaatst hebben omdat alles van te voren al is bekokstooft? Ik weet het niet maar dat er iets verkeerd gaat of bij de telling of ergens anders, dat vermoed ik wel.

  Like

 16. De Kruisvaarder zegt:

  Helaas is het ook een gegeven,dat met ons volk geen oorlogen gewonnen worden.
  Het volksaard is er niet naar…simpelweg omdat Nederlanders Boekhouders zijn.
  Als het in de boeken maar klopt,dan is alles ok.
  Begrijpelijk want zo worden we opgevoed. Geen oorlog zoeken,geen ruzie zoeken,vooral niet je mening geven want die is niet van belang.
  Je mag het hebben,je mag het ook bespreekbaar maken,maar er voor vechten?
  Nee ….daarvoor moeten we de Duitsers en de Fransen om hulp gaan vragen of gewoon accepteren dat we als volk nooit boven het niveau van boekhouders gaan uitstijgen.
  Nee ik zeg niet dat er gemoord moet worden,nee…
  Maar zeggen : ” stemmen helpt niet” of ” je kunt je er wel druk om maken maar het helpt niet”
  dat is heel jammer en geeft de Gutmenschen het gevoel dat zij t goed doen.
  Getuige de zelfvoldaanheid van Arrogander Pechtol.
  Tja….ook niet vechten is agressie uitlokken, ook al wil men het niet.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Wij hebben in de 80 jarige oorlog alle staten die ons aanvielen verslagen, en daarnaast nog de Gouden eeuw gevierd.Zinds de Bataafserepubliek en bezetting door Napolleon Bonnaparte , en koningrijk, naar degenade van de Wener Congress, niets meer gewonnen zelfs tegen Belgie verloren .

   Like

   • bobzelf zegt:

    Ja en gloeiende , gloeiende, bij de rust was het nog gelijk !!!

    en mijn lieve vriend , de gouden eeuw ????

    toen hebben wij de nederlanders de halve wereld leeg gestolen !!

    en nu komen al die arme zwarte mensen hun centjes terug halen !!

    Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Heer Bron,
  ik kan er met m’n pet ook niet meer bij hoe het kan dat studenten Demonen66 stemmen.
  Want juist studenten zouden toch moeten weten en voelen hoe het is om op te groeien in een land vol allochtonen. Hoe het graaien het onderwijs om zeep hielp. Hoe alles ondergeschikt werd gemaakt aan het bouwen van paleizen en tronen voor de managers.
  Geen idee hoe je progressief kunt zijn en toch de kant kunt kiezen van de grote graaiers in woord en daad. En stem. Onbegrijpelijk.
  En daar sta je dan, met je fopdiploma’s en je master in Noemeenswat in een land waar geen werk voor je is. Allemaal naar Brussel? Is dat de bedoeling. Wie gaat dat betalen, er werken nu al duizenden nutteloze ambtenaren in Brussel. Die gaan echt niet inleveren om nieuwe yuppen mee te laten vreten uit de grote ruif. Studenten, wat zijn jullie denkende?

  Like

  • bobzelf zegt:

   NOg STEEDS GELD GENOEG, EN GEEN IDEE WAT ER STAAT TE GEBEUREN !
   het klinkt misschien eng , maar een bomaanslag
   is de enige oplossing !!
   de enige manier om mensen wakker te krijgen

   We zien het toch ook , half Europa staat buiten met spandoeken
   zelfs de ECB moet met soldaten bewaakt worden en er wordt gevochten

   nederland stemt op D’666666666 en ook na alle schandalen VVD ( te veel om op te noemen )
   krijgen nog volop geschiften aan hun kant !!!

   wanneer zie ik 1 nederlander met 1 bord of een spandoek voor zijn stadhuis paraderen ??

   whahahaha, zodra de 1e tankfoto van een russische tank getoond wordt ? whahaha

   of de foto’s van de NIEUWE BUKRAKET ???

   WHAHAHAHAHAHA

   WAT EEN GELUL WEER , WHAHAHAHA

   OPNIEUW DE ONWEERLEGBARE BEWIJZEN !!

   IK WORD ER ZO MOE VAN

   KOGELGATEN 30 MM VAN EEN BUKRAKET ???

   hebben die pleuris russen een Bukraket uitgevonden zonder rookpluim !! zonder die verschrikkelijke door merg en been gaande fluittoon
   EN SCHIET DIE PLEURIS RAKET NOG 30 MM KOGELS AF OOK !!

   EN OOK NOG EEN GHOST RAKET, WANT NIEMAND HEEFT HEM GEZIEN !!

   HET ZOU VERBODEN MOETEN WORDEN

   IK ZOU PERSOONLIJK , DE PLIESIE ERBIJ HALEN !!

   voordat de doofpot dichtgeplamuurd wordt

   DOOEI

   BOB

   Like

   • Igor zegt:

    😉

    Like

   • Cathja zegt:

    Ja, @ bobzelf,

    de ‘deskundigen’ zijn er nu uit. VERSCHEIDENE ‘deskundigen’ zelfs zijn eensgezind in hun oordeel over het piepkleine onderdeeltje wat een journalist heeft meegenomen van de crash-site. Dit is ‘het antwoord’. Het ‘staat onomstotelijk vast’ dat er met een Bukraket is geschoten! Geen twijfel meer mogelijk.

    Het volk moet koest gehouden worden, de overheid wil weer ‘rustig’ kunnen slapen, en de deksel kan op de doofpot blijven. Er wordt niemand direct als dader aangewezen, dus ze hoeven ook hun ongelijk niet toe te geven, dus volgt er ook geen rehabilitatie van degene die ze stiekem als verdachte hebben beschouwd.
    Binnenkort is het rumoer verstomd en heeft niemand het er meer over (denken ze).

    En ondertussen gaat het liegen en bedriegen gewoon weer door….!

    Groetjes,
    Cathja.

    Like

 18. delamontagne zegt:

  Leuk dat onze vroegere woonplaats in NL ook in het lijstje staat van meeste PVV.
  En dat terwijl er nauwelijks muslims te vinden waren.
  Wel jammer dat meneer Driek weer gelijk heeft gekregen en veel Nl-ers op een nietszeggende/appeasing partij D66 hebben gestemd.
  Eergisteren hoorde ik Pechtold, tijdens debat met Roemer zeggen: “half Europa komt naar NL om te kijken hoe goed wij de “ZORG” hier hebben geregeld”.
  Je moet in ,t buitenland wonen om helemaal goed te-beseffen wat een leugen dit is………….

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja ,heer Delamontagne , waarschijnlijk waren er …NU ! ,,genoeg…stembiljetten ‘aanwezig!’ In Uw
   vroegere woonplaats.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Heeft dat met corruptie te maken ? ?
    Vroeger ( jaren 50 ) leerde ik op school:”corruptie komt in NL niet voor, [ alleen in het buitenland……! ] “

    Like

 19. Doornroosje zegt:

  Alles gelezen en meneer Vincent ter uwe informatie , Geert Wilders vroeg aan zijn toehoorders, willen we meer of minder Marokkanen. De toehoorders riepen minder, minder , minder. U had het natuurlijk liever gehad dat het meer, meer , meer, was geweest en je had er verder dan ook niemand over gehoord. Als Wilders het mij gevraagd had, had ik ook minder gezegd , want met de komst van te veel buitenlanders is de ellende begonnen, vooral met de komst van de islam en criminelen. U zegt, u bent half Marokkaans en maar één paspoort. Mag ik vragen welke? Maar al zou het een Nederlands paspoort zijn, feit blijft, dat u in mijn ogen, een vreemde kijk op Nederlandse zaken hebt. Wij Nederlanders, willen geen provincie van Europa worden. U als half Marokkaans kan dat niets schelen , dus u stemt op land verkoper Pechthold.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s