VIDEO: De verwoesting van het cultureel erfgoed van Cyprus door Turkije


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Tempelier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Cyprus, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: De verwoesting van het cultureel erfgoed van Cyprus door Turkije

 1. koddebeier zegt:

  Islambarbaren !!

  Like

 2. Baksteen zegt:

  Wat doen die smerige huichelaars van de un in dit filmpje?
  Als er een organisatie faciliterend verantwoordelijk is voor terreur van de islam tegen het joden en het christendom zijn zij het wel.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Vergeet niet dat de UN wordt overheerst door de Arabische-/moslimlanden. De UN faciliteert ook Hamas in de Gazastrook en laat zelfs raketten en ander oorlogstuig in hun onderkomens plaatsen. Dus wat verwacht je dan van deze organisatie? Het noordelijke deel van Cyprus is bezet door Turkije maar hoor je daar ook nog maar iets over in de UN zowel als door de EU/EC die gewoon doorgaat met onderhandelen met Turkije over toetreding tot EU. Daarnaast stuurt de EU nog honderden miljoenen euro’s naar Turkije… Daarmee financieren we dus mee aan onze eigen ondergang. Het is verbazend hoe de verkiezingen weer zijn verlopen en waar de Nederlanders op hebben gestemd. Het is werkelijk ongelooflijk dat ruim 50% niet komt opdagen.
   Men vraagt er dus in Nederland zelf om……

   Like

 3. Cathja zegt:

  Ik wil Turkije beslist niet bij de EU hebben. Ik begrijp niet dat dit land zoveel geld van Brussel krijgt, terwijl ze nog steeds het noordelijke deel van Cyprus bezet houden.
  Zolang Turkije halsstarrig blijft weigeren dit deel terug te geven aan de Cyprioten, zouden onderhandelingen over toetreding helemaal niet mogen plaatsvinden, en zouden er dus ook geen donaties verstrekt mogen worden.

  Maar los daarvan: Turkije steunt IS, dus is een vijand van het vrije westen. Die kun je nooit en te nimmer als bondgenoot verwelkomen!!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  O ja dat waren de Ottomanen .Bij hun in dienst was de Bosnier Lala Mustafa Pasha.ik geloof een moskee is naar deze omgedraaide Servier genoemd. Hij was erg populair bij de hoge moslim heerschappen , hij verzorgd ze met witte sex slavinnen uit Europa.Hij was inOstia de haven van Room geland en door geedrongen tot Zwitserland.Het Vaticaan geplunderd, en vele meisjes gevangen genomen.

  Like

 5. Pingback: Malmö: Moslim gaat tekeer in Sint Pauluskerk | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s