Vrijheid is geen vanzelfsprekendheid!

Screenshot_72

(Door: Peter Selie)

Dat zei Mr.G.B.J. Hiltermann in een van zijn latere radiopraatjes. En zo is het maar net. Ook al roepen we dat onze vrijheid veel waard is, dat zou je aan de uitslag van de verkiezingen gisteren niet zeggen. De VVD bijvoorbeeld, een van de grootste initiatiefnemers om de meest kwetsbaren in de samenleving – de bejaarden, gehandicapten en zieken – eens flink te korten, is gisteren als winnaar uit de bus gekomen. De linksen, en daaronder versta ik ook de christelijke partijen, nemen het niet zo nauw met het geld van de gemeenschap. Dat de dames en heren politici makkelijk aan hun geld komen, wil nog niet zeggen, dat dit bij de afgeperste werkers ook het geval is.

Het is gemakkelijk om tegen Maurice de Hond wekelijks te zeggen dat je op de PVV gaat stemmen, maar als je dan vervolgens niet komt opdagen, dan ben je geen knip voor de neus waard.

Verder “mogen” we andermaal opdraaien voor de schuldenberg van Griekenland. En… er staan er nog meer in de rij. Ik denk daarbij aan Frankrijk, dat het hoogste woord voert in de EUSSR. Maar ook Italië en Spanje, en zeker de corrupte landen van de Balkan, zullen hoge eisen gaan stellen, want chanteren werkt goed! Jullie wilden ons er bij hebben en dat zul je weten ook. Nou, in Brussel wilden ze, maar dat het inmiddels een reus met een waterhoofd is, schijnt ze daar niet te deren.

De politiek is de vijand van het volk

Screenshot_73

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Vrijheid is geen vanzelfsprekendheid!

 1. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  Freedom, we have to fight….

  Like

 2. Jade zegt:

  Weer ben ik zwaar teleurgesteld in de verkiezingen.
  Iedere keer heb ik hoop, maar het Nederlandse volk laat
  het steeds weer afweten. Enfin, vanavond heb ik weer m`n
  gal zitten spugen bij de familie.
  Eind van het liedje was dat men mij rijp achtte voor
  een psychiater… Hopeloos word ik er van.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Peter Selie, ik kan me helemaal vinden in dat stukje van je. Mr.G.B.J. Hiltermann. Ik zie hem nog zo voor me, in de jaren 60 op de TV. Ik vond het een groot genot om hem te horen spreken. Ik keek er altijd naar uit als hij op de TV kwam met zijn beschouwingen over de wereld en de politiek. Waren er nog maar opnamen van. De toestand in de wereld…..Hij was toch heel wat beter als Pauw en Witteman, Eva Jinek, en zo meer van dat soort bagger waar een mens niet goed van wordt !

  Like

 4. Rudi zegt:

  Zeg, lieve mensen, hoe is het eigenlijk afgelopen met die verkiezingen bij jullie? Als ik dit hier lees, niet zo best. Hoe is het Wilders vergaan?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, niet erg best: Twee zetels verloren in de provinciale Staten. Ligt vooreen belangrijk deel aan der grote aantal thuisblijvers.
   Maar weet je, Rudi, dat is dan ook wel iets, wat je bij de PS verkiezingen vaker ziet: Het zegt de mensen te weinig.
   Als het nu LANDELIJKE verkiezingen geweest waren……
   OF er moest zich hier eens een catastrofale islamitische terreur-aanslag voordoen: Dàn kreeg je die lakse PVV-stemmers in spé wel naar de stembus.
   Erg cru om vast te stellen, maar that ’s life!

   Like

 5. Ivanneau zegt:

  Helaas is het gegaan zoals ik al voorspelde. Ons volk is chronisch dement en in het stemhokje met het magische rode potlood op slag alle ellende van de afgelopen jaren vergeten. Men stemt vrolijk weer op de ellendige leugenachtige corrupte politici die vanaf vandaag geen ene moer meer om hen geven. Breed lachend staan ze op alle voorpagina’s in de kranten en ze stralen gewoon uit: “we hebben de sukkels weer mooi te pakken genomen, we kunnen gewoon doorgaan met de stommerikken te plunderen en ze hun laatste beetje vrijheid aan Brussel te verkopen”. En het ergste is dat ze nog gelijk hebben ook. De wal zal het schip wel keren maar als je midden op zee zit is de wal nog ver weg. Moedeloos wordt je er van.

  Like

  • Ekster zegt:

   Ik had ook geen hoop dat het goed ging komen. Veel te veel mensen blijven maar stemmen op het bekende kringetje inwisselbare partijen VVD, CDA, PvdA en D66. Dat bleek al uit de peilingen. Het heeft bijna nooit zin mensen te proberen te overtuigen eens op de PVV te stemmen. Ze blijven maar kiezen tussen genoemde partijen, wat deze ook doen. Kijk naar de VVD. Al frauderend, liegend en bedriegend winnen ze toch gewoon weer vrolijk de verkiezingen.. Het signaal naar de politiek is duidelijk; maak je niet druk om de kiezers want die stemmen toch wel voor ons, wat we verder ook verkloten. Het is om moedeloos van te worden.

   Like

  • Nederland ,”The lost Ark”.

   Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Links heeft erg veel mensen afhankelijk gemaakt van linkse politiek en mensen durven niet in opstand te komen bang om hun uitkering kwijt te raken en om werk te vinden valt tegenwoordig ook niet mee ook als je voor jezelf wil beginnen moet er veel weerstand overwonnen worden.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Nee wij hebben voor de vrijheid hard moeten knokken. Maar ik hoop met God aan onze kant ,dat onze verliezen minnimaal kunnen zijn net als eens bij de oprichting van Onze staat, in Dordrecht.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Ja, dat waren nog eens tijden, met die Hiltermann!
  Volgens mij zit zijn zoon ook in de verslaggeving.
  Toestand in de wereld:
  In Tel Aviv is in een broodjeszaak de staat van beleg afgekondigd.
  Bij de bakker werd een vrouw aangevallen door een tijgerbrood.
  Op de luchthaven is een vliegtuig de lucht ingevlogen en werd er in de haven een rubberboot opgeblazen.
  Lag ook overhoop met Luns, de gasman van een stuiver richting Rusland?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s