Imams draaien zich vast in Taqiyya

Screenshot_4

(Door: Eddy Daniels)

De avond van de aanslag op Charlie Hebdo kwam de toonaangevende Khalid Benhaddou, voorzitter van het Platform van Vlaamse Imams, op Canvas verklaren dat de profeet Mohammed vaak het slachtoffer was van geweldplegingen, scheldpartijen en beledigingen maar daar nooit met geweld op had willen reageren. Ofwel kent deze imam – die zichzelf nadrukkelijk ‘een islamdeskundige’ noemde ­ – zijn eigen gewijde geschriften niet, ofwel is hij een leugenaar. Ik haal enkele citaten aan uit de Sirat Rasul Allah van Ibn Ishaq, zowat de meest toonaangevende levensbeschrijving van Mohammed, een onvervalste islamitische bron uit de achtste eeuw, in de (Engelse) vertaling van Alfred Guillaume, aangevuld met gegevens uit andere Hadith.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Desinformatie, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, kwaadaardige opzet, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

8 reacties op Imams draaien zich vast in Taqiyya

 1. Theresa Geissler zegt:

  Mooi verhaal, hoor, maar om tot de conclusie te komen, dat taqiyya inderdaad deel uitmaakt van de islam hoef je het niet te horen of te lezen: Wie attent is, vindt er dagelijks legio aanwijzingen voor.
  Ja, taqiyya bestáát! Sterker, moslims hangen er niet zelden van aan elkaar, de op het oog geïntegreerde exemplaren niet zelden voorop

  Like

 2. cassandrasez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Alle Imams zouden een spreekverbod moeten hebben. Wat voor nonsens die eruit kramen over vrouwen, je wordt er missellijk van.

  Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Taqiyya wordt gebruikt om te misleiden niet om te ontkennen. Geweld door moslims valt niet te ontkennen, maar je kunt wel roepen dat het niets met de Islam te maken heeft. Ontkenning heeft de neiging opgevat te worden als ignorantie, zoals volhouden dat de aarde plat is en niet draait. Misleiding is moeilijker te ontdekken, daarvoor heb je een vermoeden nodig over de intenties van de misleider. De misleiding van de Islam is meer dan de leugen, de taqiyya.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Leugens hebben korte benen het wordt altijd door de waarheid ingehaald.

  Like

 5. Pingback: HYPOCRIET NEDERLAND! (deel 2) | E.J. Bron

 6. Pingback: Memorial Day in de USA | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s