PVV wil geen sponsoring illegalen!

PVV groot

Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de minister van Veiligheid en Justitie over illegalen die maandelijks ruim 200 euro leefgeld krijgen van de gemeente Eindhoven:

1.) Bent u bekend met het bericht ‘Vluchtelingen zonder papieren krijgen leefgeld in Eindhoven’(*)?

2.) Hoe is het mogelijk dat illegalen, die een wettelijke vertrekplicht hebben en dus niet in Nederland mogen zijn, ruim 200 euro leefgeld per maand krijgen?

3.) Beseft u dat de bereidheid van illegalen om Nederland te verlaten alleen maar zal verkleinen als zij in Nederland van alle gemakken worden voorzien?

4.) Zijn er nog meer gemeenten die het vertrekbeleid saboteren door illegalen van leefgeld te voorzien? Zo ja, welke gemeenten zijn dit?

5.) Gaat u ervoor zorgen dat de gemeente Eindhoven, en indien nodig andere gemeenten, per direct stopt met de sabotage van het vreemdelingenbeleid? Bent u bereid deze gemeente(s) desnoods te korten op het gemeentefonds?

(*) www.ed.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op PVV wil geen sponsoring illegalen!

 1. Cathja zegt:

  Zinvolle vragen van de PVV!
  Is onze partij de enige die met deze vragen naar voren komt?
  Zo ja, waarom zwijgen de andere partijen over dit onrecht?
  Wat zal het voor mensen aan de rand van de samenleving betekenen als zij deze berichten onder ogen krijgen? Zovelen staat het water tot aan de lippen, en overal waar zij aankloppen krijgen ze geen gehoor.
  Maar deze bloedzuigers, die Nederland soms al láng hadden moeten verlaten, krijgen het gewoon voor elkaar om maandelijks 200 euro per persoon op te strijken! Dat valt toch niet uit te leggen?

  Ik weet nog dat er in de herfst van vorig jaar werd gezegd dat illegalen vanwege de a.s. winterkou niet buiten mochten blijven, maar récht hadden (!!!) op bad, bed en brood. Wel, de winter is voorbij, en het is prachtig weer. Tijd om eens even de boel flink op te schudden en uitzetten wat al lang uitgezet had moeten worden!

  Welke idioten werken er trouwens aan mee om ongenode ‘gasten’ geld toe te stoppen, en ze in feite een ‘generaal pardon’ te geven?

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Realist
  Datum geplaatst18 maart 2015, 15:49 ModeratieLeuk?(5)- Rapporteer!- Reageer
  Het blijft dweilen met de kraan open. Zolang je geen Nederlander bent kan hier alles voor je. Deuren gaan wagenwijd open en de geldkraan blijft maar stromen. Maar als je een gehoorzame Nederlandse burger bent met een baan en braaf belastingen betaald word je kaalgeplukt tot op het bot. Die groep is immers een makkelijke prooi die alles zomaar over zich heen laten komen. En als je om wat voor reden dan ook de touwtjes niet meer aan elkaar kunt knopen (baan verloren, veel te hoge lasten etc.) dan laten ze je gewoon verrekken. En in het algemeen, als je ouder wordt, wordt je gewoon als vuil behandeld in dit land. Alles ten bate van de gelukszoekers, de criminelen en de corrupte politiek in dit land. Die moeten hun zakken immer kunnen vullen. Heel Afrika zal wel hier heen komen! Nogmaals, het zijn gelukzoekers die puur en alleen voor het geld komen, want de echte vluchtelingen hebben het geld en de mogelijkheden niet om hier te komen. Het is een bodemloze put. Beter het geld besteden aan een vliegticket retour afzender. Ik stel voor dat iedereen hier met een grote mond over humaniteit en bla bla bla hun salaris of uitkering volledig afstaat aan de gelukszoekers, dan mogen ze zichzelf op de borst kloppen en zeggen hoe goed ze zijn. Maar niet Sinterklaas spelen met de centen van iemand anders.

  Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Zo blijven ze komen voor “gratis” geld. Het gaat al als een tamtam de wereld rond. Ze komen niet naar Nederland, omdat ze de Nederlander nou zo aardig vinden. Ze komen gewoon voor het handje op te houden………..voor GELD.

  Like

 4. Jaan zegt:

  Ja je kunt die Afrikanen moeilijk de schuld geven. Als ze twee straten verder de flappen gratis uit staan te delen ga ik ook naar toe. Wat ze hier doen is, onze flappen uitdelen aan lui die hier niet eens mogen zijn. Maar als wij zelf niks hebben worden we overgeslagen en mogen we de daklozenkrant gaan verkopen. Degenen die zulke regels verzinnen en uitvoeren, die moeten aangepakt worden, maar dat is gewoon een utopie.

  Like

 5. Ze worden dan geacht vrijwillig te vertrekken en anders…..dan maar niet dus?Op deze manier vertrekt er niet een meer!Wat een wanbeleid!

  Like

 6. fransdewit zegt:

  En in Amsterdam krijgen ze nog gratis openbaar vervoer ook. Die gasten krijgen echt alles gratis.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Er zit maar een ding op Frans. Doe als Zwarte Piet. Verf je complete lijf en haar (zwarte krullen maken) en verklaar tegen die gemeentelijke ambtenaar; ikkie koko zijn uit Libie. Ikkie geflugt for die orlog. Ikkie geen paspoert hebben en arm zijn. Opeens gaat er een wereld voor je open. Dan heb je buiten je eerste inkomen een tweede inkomen, plus alle andere voordelen erbij ! Je moet dus hetzelfde doen als de Germaanse stammen tegen de Romeinen flikten; Ze verslaan met hun eigen wapentuig !

   Like

 7. HET MOGE DUIDELIJK ZIJN DAT NEDERLAND EEN LAND VAN PARASIETEN IS GEWORDEN , EEN PARADIJS VOOR UITSCHOT EN SCHORUM , EN DE TAM TAM GAAT DE WERELD OVER , KOM NAAR HET NAIEVE NEDERLAND , DAT LINKSE EN LIBERALE GAJES STEELT EN ROOFT HET GELD VAN DE ARBEIDER EN GEEFT HET AAN DE PARASIET / INDRINGER , HET WORD TIJD VOOR EEN OPSTAND TEGEN DE VERACHTILIJKKE LINKSE VERRADERS

  Like

 8. Joshua zegt:

  fransdewit : In Amsterdam mag echt alles wat islam betreft, mensen provoceren, haathutten bouwen, mensen uitschelden voor kanker jood waar de slappe hermandad bij staat en je moeder schofferen ,dat tuig verdient een flink pak op hun sodemieter te krijgen zodra zij hun vuil spuiende smoel open trekken.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Joshua 19:35

   Juist Joshua, dat is de enige aanpak die ze snappen. Geen woorden, maar daden! De tijd van gedogen en vriendelijk zijn voor vreemden is al lang voorbij!

   Like

 9. alidas1 zegt:

  Wie is er nu gekker die illegalen of de Nederlandse regering.
  Wie het weet mag het zeggen

  Like

 10. Sjaak zegt:

  En hier vandaag in de Televaag !
  Het resultaat wanneer de mensen het huis uitgezet worden
  omdat ze het niet Meer betalen kunnen !
  Maar kostenloze onderkomst voor de afrikaanse verijkers !
  ———————————————————————————
  Dode en gewonde door explosie Urmond
  STEIN –
  In het Limburgse dorp Berg aan de Maas, in de gemeente Stein,
  is vrijdagmiddag een man om het leven gekomen toen de woning
  waarin hij was ontplofte. Een andere man raakte zwaargewond.
  Hij is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.
  Dat maakte de brandweer bekend.
  Rond 16.00 uur dreigde de bewoner zijn appartement op te blazen
  door de gaskraan open te draaien.
  Hij voegde even later de daad bij het woord.
  Er ontstond een enorme drukgolf, waardoor het appartementencomplex
  waarvan de woning deel uitmaakt, ernstig beschadigd raakte.
  Volgens omwonenden kon of wilde de bewoner de huur niet meer betalen
  en dreigde hij daarom met een explosie.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Vertrekplicht betekent dus dat ze moeten oprotten.
  Willen ze niet dan mag wat mij betreft geweld gebruikt worden.
  Geef mij met vele andere vrijwilligers de wettelijke bevoegdheid inclusief wapens, dan zullen deze hardnekkigen verdwijnen.

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Vraag aan alle partijen, wat de PVV dus ook doet, wat moeten we met deze mensen. De illegalen zijn er. Ik vraag mij nog altijd af, hoe kan een illegaal hier komen. Europa is een afval bak geworden van Afrika. De Afrikaanse landen zullen weinig doen om hun mensen daar te houden. Zo ook de Oost Europese landen. Het Zuiden van Europa blijft zitten waar hij zit, want ze krijgen het geld onbelemmerd toe gestroomd. En ach, we kunnen klagen wat we willen, we gaan er toch fijn heen op vakantie. Stel je voor dat we dat moeten missen.
  Mijn dochter woont in een dorp waar veel boeren wonen. Raad eens? Is een D66 dorp geworden want die vangen veel geld uit de EU. Dat andere mensen door die zelfde EU opgezadeld worden met straten vol asielzoekers , interesseert ze toch niet. Waar een bankdirecteur het recht vandaan haalt om te denken dat hij tonnen per jaar mag verdienen , begrijp ik niet. En zo is er zoveel wat ik niet meer begrijp. Één ding weet ik wel zeker , ik zou niemand kunnen doodschieten ook geen illegaal omdat hij hier illegaal is. Hij /zij maakt gebruik van de STOMMELINGEN van de voorstanders van de EU.
  En om dat tegen te gaan, heb ik op de PVV gestemd.

  Like

 13. Jobke zegt:

  Mensen 18 MRT was de dag , En de meeste kwamen niet van hun stoel af en de andere stemden op de verkeerde partijen. Ze zullen het nooit leren,behalve als ze zelf geen droog brood meer hebben ,maar dan is het te laat.

  Like

  • toestroom zegt:

   Jobke u heeft het spelletje door ik ree van de week door Friesland net boven Leeuwarden, ik moest even naar een grootgrutter tot mijn stome verbazing hingen er vlaggen van het CDA en PvdA.en tot mijn grootste verbazing waren het woningen waar 70+ inwonen kunt nagaan hoe dom de Nederlanders zijn,en maar klagen als de zorg en hun pensioen word gekort.

   Like

 14. c .kalkwarf zegt:

  ik heb ook 200 euro om van te leven -na aftrek van de vaste lasten-ben 70 jaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s