Video (pas op: gruwelijke beelden!): Afghanen lynchen vrouw dood want koran

 

(Door: Spartacus)

Godzijdank hebben ´s lands 23 best and bravest hun levens niet voor niets gegeven. Het gaat weer goed met Afghanistan. Ze hebben zin in de toekomst. Behalve als je een geesteszieke vrouw bent die de botte pech heeft verdacht te worden van koranverbranding. Die aantijging is daar namelijk een beetje wat hier pedofilie is.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afghanistan, Barbarisme, hersenspoeling, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

27 reacties op Video (pas op: gruwelijke beelden!): Afghanen lynchen vrouw dood want koran

 1. Marc zegt:

  Wat vertelt nu zijn Afghaanse gespreksgenoten?

  Like

 2. Jean zegt:

  Wat moet er nog plaatsvinden voor men hier die barbaarse perverse smeerlapperij gaat verbieden?
  Huichelaars van de EU rot op en neem die smeerlapperij mee.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Het overtuigd me hoe langer hoe meer, dat die gasten gewoon geestelijk gestoord zijn, is niets meer mee te beginnen, gooi er maar een atoombom op hoor. Die gasten kunnen echt niet behandelt worden tegen deze ziekte. Uitroeien die hap

  Like

 4. Jaan zegt:

  Imammetje kom maar binnen met je steen,
  want we zitten allemaal even recht.
  Misschien heeft nog even tijd,
  Voor U naar het moskeetje rijdt
  Binnenkort in dit theater. Hoezo Afghanistan, als ze je in de Schilderswijk verrot schoppen als je een sigaret rookt, wat gebeurt er dan wel niet als zo’n criminele reet in de luchtsteker beweert, dat je de koran verscheurt. Dan ga je er gewoon aan!
  stem vooral D’66. Nog steeds zien ze het niet. Waarom lopen ze niet met een sigaar en een borrel door de Schilderswijk?

  Like

 5. joop van den heuvel zegt:

  die moslims waren toch geen barbaren? wat is het dan voor ongedierte

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Godverdomme, de vervloekte klootzakken!
  Je zou zin krijgen, om ergens een partij Korans op te kopen en die pontificaal in de fik te steken als protest tegen die Godvergeten Afghanen!
  Kan Terry Jones nog niet eens een keer zo ’n ritueel organiseren? En plein public graag!

  Like

 7. tjonge zegt:

  is niet de goede islam…

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  De hypocriete politici kunnen niet beweren dat dit “niets met de islam te maken heeft.” Zij geven zelf toe dat zij ons niet kunnen beschermen tegen geweld. Zij durven zelfs niets te doen tegen schendingen in bv. Saoedi-Arabië. Dan kan inderdaad een provocerende actie, zoals een koranverbranding in Nederland, een aanleiding zijn voor corrigerend optreden. De vraag is dan of het optreden hypocriet zal zijn. Wordt er gekozen voor vrijheid van meningsuiting of verbod op het verbranden van de Islam.

  Like

 9. U.G. Kempenaer zegt:

  Kill them with fire. Wel bizar dat de gemiddelde Nederlandse hansworst inmiddels zo achterlijk is, dat hij het patroon van de geweldadige islam niet wil of kan zien.

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Ziek…, een doodziek volk. Geen redden meer aan; een hek erom en vooral wegblijven daar.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  De Koraan en a’Hadith is het manuel hoe je mensen uitroeid. dat kan alleen van Lucifers komen, dat Jezus Christus; dus ook de mensen (wij zijn zijn evenbeeld,)vernietigd.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als mensen zijn evenbeeld zouden moeten zijn, dan kan het haast niet anders dan dat het teringlijer geweest moet zijn die jezus van jou.
   En dat wil ik dan weer wel geloven.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mijns inziens haal je het OT en het NT door elkaar, Lucky bee: De God van het OT was er één van wraak, die van het NT (Jezus) daarentegen…..
   Niet dat ik één van beiden persoonlijk tot vast richtsnoer wens te nemen, maar niettemin……

   Like

 12. b. gast zegt:

  Ook al gebeuren er dagelijks de meest sadistische, bloederige en onrechtvaardige gewelddadigheden in naam van de Islam, onze politiek correcte Pechtoldjes alsof ze zelf door de Duivel bezeten zijn, zullen blijven liegen, bedriegen, draaien, goochelen om ons ervan te overtuigen dat de Islam beschermd moet worden. Pechtold probeerde zelfs Wilders ervan te overtuigen hoe veilig Nederland is in het debat. Ik dacht dat hij een grapje maakte, maar hij was serieus. Dat bewijst zijn disfunctionele hersencapaciteit. De grootst opgezette zwendel en oplichterij in de geschiedenis der mensheid.

  Like

 13. burn zegt:

  Moslims the walking dead

  Like

 14. D.DAY zegt:

  Dit moslimtuig is niet op te voeden naar een zgn. “gematigde islam”. Er is maar één islam en die wordt hier op een zeer duidelijke manier tentoongespreid. De politici zouden zich daarom moeten afvragen of zij deze islam wel in het Westen willen. Want die is onder ons verspreid met de komst van de massa-immigratie van moslims met dezelfde islam. Er zijn al moslims vanuit de westerse samenleving die zich daadwerkelijk tot deze barbarij hebben aangezet en er geen moeite mee hebben om deze gruwelen te begaan. Een verkeerde conclusie wordt hieraan verbonden dat zij geradicaliseerd zouden zijn. Dit waren zij al en een klein stapje is genoeg om zover te komen dat zij zonder enig mededogen in naam van hun ideologie, de islam, gruwelen begaan, die voor onze westerse beschaving een waarschuwing moet zijn, dat deze bestreden moeten worden en moet leiden naar een verbod op de islam. Een andere manier is er niet. Dus, als er moslims zijn die zich zo graag willen identificeren met hun profeet Mohammed, dan zullen zij naar een islamitisch land moeten verhuizen.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Met de dag haat ik die uitzinnig razende dolle krankzinnige islam-honden meer!

  HEY PECHTOLD, JIJ SMERIGE ROOIE GRAAI-RAT, VIND JIJ DIT NOG STEEDS ALLEMAAL BEST EN WIL JIJ NÓG MEER VAN DAT BARBAARSE TUIG HIERHEEN HALEN?!
  WEET DAN DAT IK JOU -AL DAN NIET GEHOLPEN DOOR JE (‘KONINKLIJKE’) TRAWANTEN-ZODRA DERGELIJKE PRAKTIJKEN OOK HIER GAAN PLAATSVINDEN, DAN BESCHOUW ALS EEN GEWETENLOZE MOORDENAAR DIE ALLEEN MAAR OM MACHT EN GELD GEEFT!
  JIJ VUILE :LANDVERRADER!!!

  Groet van de meest zachtaardige persoon die je je maar kunt indenken.
  Zo zie je maar weer wat nimmer aflatend onrecht met iemand doet…

  Like

 16. Andy zegt:

  De religie des doods. Wat had u verwacht?

  Like

 17. Ter nagedachtenis aan haar (ook al is het niet eens bewezen) zouden we allemaal een korannetje
  moeten verbranden.
  De islam is niet te veranderen maar we kunnen wel een statement maken.
  Dat statement komt vanzelf wel bij de mensen die er gevoelig voor zijn.
  “Wat een laffe daad” of “Daarmee veroorzaak je alleen nog maar meer ellende”. Ja dat kan maar niks doen heeft al laten zien dat dat ook geen zoden aan de dijk zet.
  De ‘onthoofdings- en verbrandings-filmpjes’ van IS laten de mensen koud.
  Het wordt tijd dat we de andere kant maar eens moeten laten ‘schrikken’.

  Hoe zou het zijn als honderden mensen een koran in de hens steekt (gelijk die Amerikaanse predikant deed) en dat filmpje online wordt gezet?
  Is dat een statement of niet?
  Laat de wereld maar eens zien hoe de volgers van mohammed daarmee omgaan.
  Hoe gestoord zij daarmee omgaan.
  Een paar christenen laten onthoofden op een strand, daar wordt de wereld koud noch warm van.
  Laten zien dat je dat volk echt wel kunt raken op een gevoelige snaar en hoe ze daarna gaan handelen, zet wellicht meer zoden aan de dijk.

  -Ik ben wel bereid om daar wat knaken tegenaan te gooien (er moeten toch wel wat korans komen en die krijg je echt niet allemaal gratis).
  Er is een plek nodig om al dat vuilnis te verbranden. Er zijn mensen nodig die dat filmen en online willen zetten. Er is iemand nodig die een tekst/statement wil uitschrijven en op wil lezen.
  Wie daar oren naar heeft of altijd al van plan was daar iets mee te gaan doen; Laat het me weten.-

  Like

 18. Er was eens een dominee in de ”joe naait ons steeds” die dat deed, hij heeft het geweten
  Wedden als een originele nederlander dit in nederarabië dit in het opendaar durft te doen de POLITIE er eerder bij is om hem te arresteren dan de islam hordens?

  Like

 19. Pingback: De Koran kan van gewone mensen moordende zombies maken | E.J. Bron

 20. anoname zegt:

  Ik dacht even dat er ook wat mannen waren die de menigte in bedwang wilden houden.
  -_- Later zie ik die gast er met 2 benen tegelijk bovenop springen…
  Hij was dus gewoon ruimte voor zichzelf aan het maken :-/

  Like

 21. Jan zegt:

  Aghaanse imam zette aan tot de lynchpartij door de vrouw te beschuldigen van het verbranden van een koran omdat zij de financiële oplichterspraktijken van hem wilde openbaren

  Now witnesses have come forward to claim that Farkhunda was in fact murdered because she dared to question the superstitious practices of a local mullah who was known for selling charms to women outside a shrine in central Kabul.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3008987/Afghan-woman-beaten-death-streets-murdered-dared-speak-against-superstitious-mullah-NOT-burned-Koran.html?ito=social-twitter_mailonline

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s