Mentaliteit verklaart alles, “armoede” verklaart niks

Screenshot_5

Lees: “Het Himmler-kapsel van de Turkse en Marokkaanse jeugd

(Door: Martien Pennings)

Op “Das Kapital”, een onderdeel van het GeenStijl-PowNieuws-Glamorama-Das Kapital-media-conglomeraat, stond een heel erg a-typisch stukje waarin de relatief hoge werkloosheid onder allochtonen aan rááááásíésmèè en dieskriemienaasie werd geweten. Ah ja! En daar komt dan weer de relatief hoge criminaliteit onder allochtonen uit voort. Iesnietkoeltoer! Mooi wel. Als ik een nieuwe politieke partij zou oprichten, of een nieuwe krant in de markt zou zetten, of een nieuwe universiteit zou stichten dan zou ik wel een goeie naam weten: “MIA”. Nee, dat is geen meisje maar een acroniem voor: Mentaliteit Is Alles.

Commenter “Pieter V” reageerde op genoemd a-typisch stukje op “Das Kapital” aldus:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Mentaliteit verklaart alles, “armoede” verklaart niks

 1. Jan zegt:

  Die uitspraak dat er een oorzakelijk verband ligt tussen criminaliteit van allochtonen en werkeloosheid deed mij direct denken aan Marie Harf die stelde dat ISIS moordt omdat zij geen werk hebben
  minuut 0:35

  Ik wed dat Asscher ook deze mening heeft. Die stelt namelijk dat de arbeidsmarkt voor allochtonen in Nederland bijkans zero is:
  “….Vrijwel nergens in Europa zijn de kansen op de arbeidsmarkt voor allochtonen zo slecht als in Nederland, stelt de Volkskrant in een analyse van cijfers van OESO en Eurostat. ,,Er is discriminatie op de arbeidsmarkt: Jan maakt in Nederland meer kans op een baan dan Mohammed’’, aldus de minister. Volgens de bewindsman zorgt discriminatie dat ,,toekomstdromen eindigen in frustratie en dat talent wordt verspild’’. Hij vindt ook dat mensen ,,hoe frustrerend en ingewikkeld’’ het ook is, niet moeten opgeven en gelijk aangifte moeten doen als ze worden gediscrimineerd….
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2015/3/Asscher-discriminatie-niet-acceptabel-1732369W/

  Rake commentaren

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Er heerst op het ogenblik, in Nederland, veel armoede. Ondanks de `Halluluja Credo` van het Kabinet en de Pravda-praatjes v.d. media (worden ervoor betaald) over de verbeterde economie en “het het teruggewonnen vertrouwen v.d. burger” verliezen maandelijks honderden van mensen hun baan, winkels sluiten en bedrijven gaan failliet. De uitzondering op de regel zijn natuurlijk de TOPBANKIERS DIE ALS LUIZEN IN DE PELS WEER GAAN GRAAIEN EN BLOED/GELD ZUIGEN. Mensen boven de 35 of 40 jaar oud hebben geen schijn van kans op de arbeidsmarkt! …Die zijn veel te oud …De concurrentie op de banenmarkt is nog steeds moordend …voor autochtoon en allochtoon. Er is maar uitsluitend plaats voor gediplomeerde “the young and the beautiful”. Alle anderen kunnen met hun diploma mee hun kont vegen; als ze geen geld meer hebben om bij de JUMBO toiletpapier te kopen. Vele van deze duizenden van mensen zitten aan de grond genageld ..zeker als hun WW periode of Wachtgeld is voorbij. Hoeveel van hen klagen over vooral leeftijdsdiscriminatie? Iets wat is bewezen? Hoeveel van hen gaan de criminaliteit in? Vallen juweliers aan met dodelijke afloop of worden huurmoordenaar? (een geliefd beroep onder Marokkaanse jongeren) of worden Sociale Jihadisten?
  DEEL 2

  Like

 3. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Vele jaren geleden (zo rond 2007) heeft iemand, in mijn vroegere Haagse multiculturele buurt, op de late avonduren de centrale v.d. politie gebeld. Hij en zijn vrouw merkten dat er bij een van hun “verrijkende” buren iets niet in de haak zat. Er vonden daar, de laatste tijd, rondom de woning vreemde activiteiten plaats. Hij kreeg een medewerkster aan de lijn met een “islamitische tongval’. I.p.v. direct op te hangen, ging hij verder met zijn melding. Het is toch de politie???….Ja! ..Ja! ..Heel snel daarna, ietsje na middernacht, zijn de activiteiten bij de verdachte woning toegenomen …Er werd veelvuldig in het trappenhuis gerend …Spullen werden snel naar beneden gebracht en in een minibusje gestuwd (geliefd type auto bij hulpjes van criminele allochtonen). De overheid, vindt, in de naam van God, Vaderland en Politiek-Correctheid zulke medewerkers prima!!!. Maar WELKE WERKGEVER DIE VAN ZIJN BEDRIJF IS AFHANKELIJK, WIL DIT SOORT MENSEN IN DIENST? Welke werkgever wil direct na de eerste de beste ruzie getinte gasten met AK47 of Glocks bij de deur van zijn huis? Spreken over : arbeidsethiek, punctualiteit, teamgeest, taalbeheersing, presentatie, inschikkelijkheid en respect voor collega’s en de bedrijfsleiding enz. klinkt in de oren als een geslaagde stuk van een ‘stand up comedian’: Bijv. Chris Rock in zijn bekende show “Niggers vs Black People”. Competentie hebben ze. Maar in een vak: Criminaliteit.

  Het is zeer aanbevolen om het boek van Wouter Laumans “De Mocro Maffia” te lezen. Daar komt zeer veel aan het licht. Bijvoorbeeld: Dat zelfs Marokkaanse HBO studenten of gediplomeerde HBO’ers kunnen niet afblijven van activiteiten zoals aanvallen op juweliers, inbraken, roofovervallen en liquidaties.

  Like

  • koddebeier zegt:

   De 5e Colonne is binnen de hele Overheid actief !! Alleen de overheid slaapt verder !

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Koddebeier
    U kunt het niet voorstellen hoe waar uw woorden zijn. Wat denkt u bijvoorbeeld van een islamitische apotheekassistente die destijds gegevens van mensen (adressen) aan vijandige elementen heeft doorgespeeld? Er zijn nog talloze gevallen van dit soort. Jammer dat onze overheid zo vijandig tegenover haar eigen mensen is en bereid is namens de multiculturele samenleving en politiek-correctheid alles te accepteren. Het is gewoon om bang van te worden.

    Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Laten we het simpel houden!: “Als je het in Nederland niet kunt maken… kun je het in de hele wereld niet maken!”

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Armoede van alleen Nederlanders dat zullen wij wel aan kunnen, maar met de armoede van de Islam erbij, dat zullen wij niet aan kunnen.Dus weg met die fullus.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Je kunt de gast flink hun vet geven.
  Dat is ook het antwoord op je vraag in een vorig topic!
  You ain’t much if you ain’t dutch.
  Moslim op klompen? Nooit!
  Ze schijten op me, en onze overheid vindt dat prima.

  Like

 8. Jan zegt:

  Huilie, huilie: Allochtone student gediscrimineerd bij stage

  llochtone studenten worden gediscrimineerd tijdens hun stage. Dat stelt Laurens Simonse, directeur van stagebemiddelingsorganisatie StudentenBureau. Hij reageert daarmee op cijfers uit de Nationale Stagemonitor, die vandaag worden gepresenteerd.

  Uit het jaarlijks terugkerende onderzoek blijkt dat allochtone studenten gemiddeld minder stagevergoeding krijgen en meer sollicitatiebrieven moeten versturen voordat ze worden aangenomen. Ook krijgen ze vaker een lager eindcijfer.
  ….
  http://www.metronieuws.nl/binnenland/2015/05/allochtone-studenten-gediscrimineerd-bij-stage

  Misschien vanwege het eeuwige gezanik ‘dat mag ik niet van mijn geloof’, en vanwege het miserabele Nederlands in woord en geschrift, vanwege aanhoudelijk te laat komen of niet komen want ‘moest naar de moskee’, ‘was ziek’, vanwege er niks van bakken op het werk en niet met collega’s omgaan maar met eigen stam en ras enz enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s