Oostenrijk: PEGIDA-Vorarlberg start in Bregenz

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag vindt in Bregenz, in de Oostenrijkse bondsstaat Vorarlberg, de eerste wandeltocht van PEGIDA plaats. Voor de politie zal het de grootste operatie in haar geschiedenis worden. Er moesten eenheden uit de bondsstaten Tirol, Vorarlberg, Salzburg en Opper-Oostenrijk aangetrokken worden. Er zijn ook PEGIDA-aanhangers uit Duitsland aanwezig. Eén van de sprekers zal o.a. Michael Stürzenberger zijn. Ongeveer 100 PEGIDA-deelnemers staan, volgens informatie van de ORF, tegenover 600 deels gewelddadige tegenstanders. De eerste arrestaties hebben al plaatsgevonden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(h/t “Sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", Counterjihad, Islam, Islamisering, Oostenrijk, Patriottisme, Vrijheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Oostenrijk: PEGIDA-Vorarlberg start in Bregenz

 1. Breget zegt:

  En dan _ _ is er de grote stilte in Nederland of zijn we al ge islamiseert en zijn zij het die onze regels maken en we gedwee met onze zwakzinnige regering luisteren omdat we zo bang zijn voor de vrede broeder met hun rode handjes.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat ik niet begrijp is het volgende:

  als je als PEGIDA een vreedzame wandeltocht hebt aangekondigd, sta het als overheid dan niet toe dat er op hetzelfde tijdstip een tegendemonstratie wordt gehouden! Zéker niet als je weet dat er ca. 600 min of meer gewelddadige demonstranten op komen draven. Verbied gewoon een tegendemonstratie op dezelfde dag. Ik snap niet dat men dit laat gebeuren. Zo kan er toch nooit meer een vreedzame tocht worden gehouden? Altijd ligt er wel een vijand op de loer!
  Echt, ik kan het niet vatten dat de Oostenrijkers die tegendemonstratie gewoon door laten gaan. Kijk eens hoeveel politie hiervoor opgetrommeld moet worden!

  Wel mooi dat er ook in Oostenrijk een Pegida is nu. Hopelijk verloopt alles goed vandaag.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat met Pegida ook democratie in deze landen komen; Afschaffen van de Adelstand zo als dat Jezus Christus het gewild heeft.(Duitsland en Oostenrijk, en Zwitserland)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s