SPREUK

Screenshot_11

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “peterselie1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamofascisme, Moslims, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op SPREUK

 1. fransdewit zegt:

  Ja was een slimme man is ook afgeslacht. Eigenlijk had toen de ogen van de politiek al open moeten gaan.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  En niet alleen Nederland ! Neee !
  Heel Europa willen deze geitenneukers !
  Ik ben helemaal klaar met ze !

  Like

 3. toestroom zegt:

  PVV

  AMSTERDAM –
  De VVD heeft het volgens opiniepeiler Maurice de Hond de afgelopen week goed gedaan bij de kiezers: als er nu Tweede-Kamerverkiezingen zouden zijn, zou de VVD met 24 zetels de grootste partij zijn. De PVV is in de wekelijkse peiling van De Hond gezakt van 24 naar 22 zetels. Het CDA en de SP zouden ook 22 zetels krijgen.
  Ten opzichte van vorige week is de VVD één zetel gestegen in de peiling, CDA bleef gelijk en de SP steeg twee zetels.
  De lage opkomst van 48 procent voor de Provinciale-Statenverkiezingen van afgelopen woensdag heeft een paar partijen juist in de kaart gespeeld, meldt De Hond. CDA, ChristenUnie en SGP hebben volgens hem geprofiteerd. Waren er meer mensen gaan stemmen, dan waren de PVV en de SP mogelijk dichterbij het CDA geëindigd. ChristenUnie en SGP zouden het dan slechter hebben gedaan. De SGP heeft een vaste basis van ruim 150.000 kiezers, die ook altijd bijna allemaal komen opdagen, aldus De Hond. „Het is de opkomst van andere kiezers die de procentuele uitslag bepaalt.”
  Na de vier grootste partijen volgen D66 met 19 fictieve zetels, de PvdA (14 zetels), GroenLinks (9 zetels), ChristenUnie (6 zetels), Partij voor de Dieren (5 zetels), 50Plus (4 zetels) en de SGP (3 zetels).

  Like

  • BertG. zegt:

   Zolang mensen nog berichten van de hond lezen en door linken, zal het nooit wat worden hier in NL.
   Als kleuters zitten ze wekelijks af te wachten wat de hond er deze week weer van vind.
   Hoe serieus neem je je zelf dan nog als je dit ook maar voor een fractie belangrijk vind.

   Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  De moslimkut (achter arabisch behang vanzelfsprekend) die de vrouw is van jouw moordenaar vertelde in een tv-interview (natuurlijk wil een gutmensch journalist ook eens scoren) dat zij hier in Nederland niet de moslims kunnen zijn die zij willen zijn. Dan kijkt men tegen de schaduw van een vrouw aan die beweert te weten wat moslim-zijn inhoudt.
  Ten eerste dat een vrouw haar getuigenis maar de helft waard is als dat van een man. Dan heb je dus twee van die kuddo’s nodig om je te overtuigen van de waarheid. Twee maal een halve waarheid maakt echter nog geen hele waarheid, maar eerder de leugen compleet. En omdat ze achter een burka zit komt maar 20% van de communicatie over. De woorden hoor je wel, maar intonatie, gelaatsuitdrukking, gebaren en lichaamshouding blijven een raadsel. De volledige bedoeling van de persoon op sociaal niveau blijft onduidelijk en het is maar gissen wat die kuddo’s bedoelen. Dan heb minstens 5 van die trutten nodig om het compleet 100% te maken. Vandaar dat ze beter hun kop kunnen houden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Man, schei Uit! telkens als ik even op die islamitische sites ga kijken, in een wanhopige poding om maar iets van die gedachtegang te begrijpen, word ik er iedere keer weer hórendol van!
   Het zijn twee totaal verschillende werelden, altijd al geweest!
   Want dat gelul van: “Zo ’n 50 jaar geleden was het hier nèt zo” klopt gewoon niet: Hooguit waren er raakvlakken, maar de westerse vrouw heeft als het er op aan komt nooit in een vergelijkbare positie gezeten met de islamitische vrouw!
   De westerse kerels waren wel zó reëel om in te zien, dat je vrouwen niet 24 uur aan een touwtje kon houden, door ze desnoods in de gaten te laten houden door 10-jarige snotneuzen of daaromtrent! En broers hàdden niet dat gezag over niet veel jongere of zelfs oudere zusjes! Gelukkig niet!
   Ze zouden alleen al moeten opdonderen hier, omdat ze westerlingen doodongelukkig maken met hun ‘cultuur,’ Dat moet gewoon niet mogen!

   Like

 5. wouteenhoorn zegt:

  Ja zijn smoesjes zijn goed maar ik geloof geen enkele peiling meer.

  Like

 6. Cathja zegt:

  De uitspraken van Theo worden steeds meer waarheid….!!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik zou er alles voor over hebben dat hij nog in leven zou zijn, ik mis Theo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s