VIDEO: Welkom in “Al-Andalus”. . . ik bedoel Spanje

(Vertaling: E.J. Bron)

Hebben de Spanjaarden dan helemaal niets geleerd van eeuwenlange bezetting door islamfascisten? Dit is waar de inwoners van Marbella meerdere keren per dag aan onderworpen worden, iedere dag opnieuw. Wacht maar tot ISIS hier komt.

Bron:
www.barenakedislam.com
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Al Andalus", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Spanje, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Welkom in “Al-Andalus”. . . ik bedoel Spanje

 1. fransdewit zegt:

  Jemig, vind kerkklokken al erg, maar hier wordt je helemaal gek van. Weg rust

  Like

  • Cathja zegt:

   Kerkklokken erg? Kom op zeg! Duizend keer liever kerkklokken (die alleen ’s zondags 2x luiden) dan die rot-microfoon op die moskee, die dagelijks meerdere keren dat stomme gejank laat horen!! Bovendien zijn kerkklokken heel normaal in een oorspronkelijk christelijk-Joods Europa (niemand protesteerde hier ooit tegen!), maar moskeeën horen hier niet.

   Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

 2. Jean zegt:

  En dat kraaiennest staat nog steeds overeind? Kieper die vuiligheid om en trap die baardaap de zee over, opgeruimd staat netjes.

  Like

  • Zou je dat ook in ons Nederland doen? Met alle respect, dit is nou precies wat ik bedoel. Klagen en schelden op de computer. Dan natuurlijk uw reactie zal zijn “Wat doe ik eraan?” Goede vraag! Ik wijs elk contact met een moslim af. Zeg hen ook persoonlijk dat ik NIETS met hun te maken wil hebben. Ik laat openlijk zien dat ik er klaar mee ben, met heel dat gespuis. Nee, ik voel me geen racist, ik laat ze in hun “waarde”, alleen wil ik er niets meer mee te maken hebben. Dat is mijn inbreng.

   Like

 3. En ze blijven maar binnen gehaald worden. En wij maar klagen en zeiken!! maar wat ik toch net zo erg vind, is dat wij rustig achterover leunen en verder schelden op de regering omdat die niets doet. Met als klap op de vuurpijl, WIJ KIEZEN NOG EEN VOOR DIT KABINET!! Jaja, ik hoor het al, “Verkiezingen waren niet eerlijk, stond al van te voren vast etc etc”. Prima, ik zal dat niet 100% uitsluiten, maar als wij massaal op de PVV zouden gestemd hebben ipv thuisblijven, dan hadden ze onmogelijk alle stembriefjes kunnen wegmoffelen. Maar stel dat ik het helemaal verkeerd zie en dat de telling niet eerlijk gegaan is, waarom roept er niet iemand, waar dan ook, dat er een hertelling moet plaatsvinden. En waarom is het elektronisch stemmen afgeschaft? Omdat die computers makkelijk te kraken zijn? Stemmen met DigiD “kan” ook niet ivm stemgeheim of er mogen geen sporen overblijven op die computer omtrent het stemgedrag. Het enige probleem is dat HUN de uitkomst niet kunnen manipuleren. Nou sorry, IEDEREEN mag van mij weten op wie ik gestemd heb. En dan degenen die wel opstonden, 21Januari 2015 “Break the System”. De opkomst was veel en veel lager dan dat er opgegeven was, dus een fiasco. Dan hebben we nog Pro Patria. Die bleven in zijn geheel maar thuis. Waarom? Omdat er een paar van die geiteneukers een bedreiging hadden geuit, die zouden een paar straten afsluiten. DAT IS, GVD, WAT ZE WILLEN BEREIKEN, ANGST ANGST!!!! Ik begrijp best dat men niet geweld moet opzoeken, maar soms is dat de enige manier. In ieder geval NIET er voor weglopen of thuisblijven, want dan winnen ze. Laatst hadden ze op school van mijn zoon van 13 een moslimdag. Konden ze ervaren, voor 1 dag, hoe het zou zijn als ze een moslim zouden zijn. Toen zat ik niet op de pc om te klagen. NEE, ik ben naar de school gegaan en heb hen heel duidelijk gezegd wat ik er van vond en heb mijn zoon een vrije dag van school gegeven. Dat is maar een kleine statement. Maar zo zou het moeten gaan en NIET achter de pc klagen.

  Like

  • Driek zegt:

   Martin Verhoeven zegt: Prima, ik zal dat niet 100% uitsluiten, maar als wij massaal op de PVV zouden gestemd hebben ipv thuisblijven, dan hadden ze onmogelijk alle stembriefjes kunnen wegmoffelen.

   Ja, beste Martin Verhoeven, maar die Hollanders blijven thuis, kijken naar enge televisieprogramma’s, en stemmen op D66. Dus het heeft geen enkele zin om je er over op te winden, die moskeeën komen er toch wel. Ik heb het opgegeven. De islamisering is niet meer te stuiten. Maar ik vind het dapper van om uw zoon een vrije dag van school te geven, dat zouden meer mensen moeten doen. En waarom wordt er op school geen Bijbelles gegeven in plaats van kennis over de koran, ze zijn werkelijk hartstikke gek geworden hier.

   Like

 4. Doornroosje zegt:

  Kerkklokken horen we al door de eeuwen heen. Het hoort er zo bij. Maar troost u fransdewit, daar zult u in de toekomst geen last meer van hebben. Tenminste als de moslim zijn zin krijgt.
  Laat voor mij de klokken maar luiden op Zondag morgen. Hier hebben we Christenen.
  Anders wordt het zo, het ene er uit en het andere er weer in.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  En de rooie rotbende in Amster-ramadam is eerst tevreden wanneer de
  eerste iman van de Westertoren zijn geitengebülk van het dak schreeuwt !

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Het Iberische eiland wast ten tijde van Karel de Grote, het buitenland.Pyreneen was de Grens in het Westen van de Frankische rijk.Hebben wij Spanje en Portugal dan wel nodig tegen woordig?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s