De Koran kan van gewone mensen moordende zombies maken

Screenshot_26

Een unicum: Afghaanse vrouwen dragen de doodskist

(Door: Afshin Ellian)

Een Afghaanse vrouw werd gelyncht door een menigte die dacht dat ze een koran had verbrand. Alsof deze gruwelijke moord dan gerechtvaardigd zou zijn. Een eerbetoon aan de moedige vrouwen van Afghanistan.

Kaboel was in rep en roer. Wereldwijd vierden verschillende volkeren het Perzische Nieuwjaar, de Norooz, dit jaar op 20 maart in onder meer Iran, Afghanistan, Azerbeidzjan, Tadzjikistan en de Koerdische gebieden.

Maar op donderdag 19 maart gebeurde iets vreselijks in Kabul. Er werd een collectieve misdaad gepleegd. Een dergelijke misdaad op zichzelf is niets nieuws. Vorige week werden kerken in Pakistan aangevallen. Op vrijdag 20 maart was een sjiitische moskee in Sana’a (Jemen) het doelwit van een zelfmoordaanslag: ruim 120 doden.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op De Koran kan van gewone mensen moordende zombies maken

 1. anoname zegt:

  Yep… moordende zombie’s vanaf minuut 30. Terzake op Canvas, 2 mrt.
  Ergens tussen de grens van Irak en Syrië houdt de Koerdische PKK IS-strijders gevangen. Hier zijn geen gemaskerde mannen in zwarte pakken te vinden maar wel jongens die heel nuchter over hun ervaringen bij IS vertellen.
  http://www.canvas.be/programmas/terzake/764e87fc-8f38-4552-9fbb-7a5e5f46618b

  Like

 2. Maria zegt:

  dit is islam voor vrouwen bah-foei-kots

  en dit steunen links politiek en alle koningshuizen in de EU voor hun olie aandelen een kind van 11 en zoveel anderen dat vermoord worden in naam van allah in SA omdat ze geen pedofielen bruid willen zijn van de een of andere sadistische pedofielen sjeik!

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  ‘In Islam, they are all rotten apples’: Activist ex-Muslim

  http://nypost.com/2015/03/22/activist-argues-for-a-complete-reformation-of-islam/

  “The assumption is that, in Islam, there are a few rotten apples, not the entire basket,” Ali tells The Post. “I’m saying it’s the entire basket.”

  Like

 4. Jan zegt:

  Nog meer lol als het aan ‘wetenschappers’ ligt: Mammoet keert mogelijk terug dankzij DNA-revolutie

  De mens komt in de toekomst misschien weer oog in oog te staan met wollige mammoeten dankzij een groep onderzoekers van de Harvard Universiteit. Die combineerden DNA-deeltjes van de uitgestorven reuzen met het DNA-profiel van een olifant en de resultaatcombinatie leeft.

  Uit bevroren grond haalden de wetenschappers delen van het mammoet-DNA die de verdwenen dieren onderscheiden van olifanten, zoals hun harigheid en oorgrootte. Daarna kopieerden ze deze deeltjes om ze middels een nieuwe techniek toe te voegen aan het DNA-profiel van olifanten. Het geheel functioneert en daarmee is het de eerste keer in 3.300 jaar dat mammoet-DNA leeft.
  ..
  http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3922698/2015/03/23/Mammoet-keert-mogelijk-terug-dankzij-DNA-revolutie.dhtml

  De koppensneller, de moslim, is er al, nu nog beesten die de omgeving onveilig maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s