Het vuile spel van de VVD over immigratie en EU

Screenshot_17

(Door: Joost Niemöller)

Nederland is, zoals u weet, een badkuip. Die stroomt alleen niet meer vol met water. Maar wel met buitenlanders die hier een woning krijgen toegewezen, een uitkering, gratis zorg en onderwijs. Wanneer ze daarnaast wat bij willen verdienen in de criminaliteit, gewelddadige godsdiensten willen belijden, of hier en daar iets op willen blazen, wordt hen praktisch niets in de weg gelegd.

Dat alles is mogelijk omdat Nederland zich verbonden heeft aan allerlei internationale verdragen die gunstig zijn voor de buitenlanders die hierheen willen komen en ongunstig voor de oorspronkelijke Nederlandse bevolking.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, VVD. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het vuile spel van de VVD over immigratie en EU

 1. Ad de Koning zegt:

  De VVD wil hier alleen maar stemmen mee trekken want het interesseert ze niet echt, er is maar een partij de goed en dat is de PVV.

  Like

 2. Jade zegt:

  Zeer goed artikel, lees aub ook de reaktie van:
  Paul 23 maart 2015 om 12:43

  Like

 3. Tempelier zegt:

  Zo en wie nu nog twijfelt aan de natte droom van de Unie , is rijp voor een nekschot.
  https://euparl.net/9353000/1/j9tvgajcovz8izf_j9vvij5epmj1ey0/vggxjup20kqi

  Like

  • koddebeier zegt:

   Goed idee ! 🙂

   Like

   • toestroom zegt:

    Buma moet echt eens stoppen om het te doen alsof het CDA dit allemaal voorkomen zou hebben. Dit is namelijk de erfenis van decennia lang wanbeleid waar het CDA lange tijd met de scepter zwaaide. Het CDA is MINSTENS net zo schuldig als de VVD en PVDA. Het probleem met asielzoekers is niet van de afgelopen 5 jaar. Dat heeft al een veel langere geschiedenis. Walgelijk dat Buma doet alsof het CDA ooit goed beleid heeft gevoerd.

    Like

  • toestroom zegt:

   Tempelier kijk even op die link is niet betrouwbaar ik waarschuw even hier voor.

   Like

   • Tempelier zegt:

    Ja , dat geeft hij inderdaad aan, kan ook mogelijk zijn dat men niet graag heeft dat je iets verder kijkt. Ik heb er tot nu toe geen problemen mee.

    Like

 4. Ik ben bang dat dit zéér cynische stuk van Niemöller de waarheid voor 90% dekt.

  Like

 5. Jean zegt:

  De EU is Europa aan ’t vernietigen maar gelukkig zijn steeds meer Europeanen wakker aan ’t worden en zullen diezelfde Europeanen die vreemdelingen die nu onze wereld leegplunderen en versmachten onder barbaars geweld eruit flikkeren en dat hopelijk voor eind 2016, alles wijst dit aan wat ons zeer positief stelt.
  Dat decadent parasitisme moet eruit, uit onze woningen uit onze straten uit onze gemeemte uit ons land, in Afrika is veel meer ruimte en het is er altijd warm en veel zand waar de kinderen kunnen spelen. Het fokken is er een hobby n het moorden een passie ingegeven door een perverse pedofiel, niet onze dada in onze westerse seculiere samenleving.
  Laten we in elke gemeente terug de schandpaal plaatsen want dat EU tuig moet aan die palen gebonden worden.

  Like

 6. toestroom zegt:

  VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra in debat met PVV-leider Wilders.

  Zijlstra: asielplan nu niet uitvoeren

  DEN HAAG –
  De kans is klein dat het huidige Kabinet het omstreden asielplan van de VVD gaat uitvoeren, omdat coalitiepartner PvdA mordicus tegen is.
  Dat heeft VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra gezegd in gesprek met het RTL Nieuws. Zijlstra zei: ,,Ik heb van de PvdA begrepen dat ze wat minder enthousiast zijn over dit plan, dus als we dit voor elkaar willen krijgen zullen we die meerderheid wel moeten hebben. Maar ik ben ervan overtuigd, dat als het nu niet lukt, het op termijn zeker aan de orde zal zijn.”
  ‘Bommetje onder coalitie’
  De VVD’er ontkent dat het asielplan bewust is gelanceerd om een ‘bommetje onder de coalitie’ te plaatsen. Zijn partij wil zich gewoon aan het regeerakkoord houden, stelt Zijlstra: ,,Daar staat dit niet in, maar we zullen doorgaan om te proberen partijen in brede zin te overtuigen van het feit dat dit een betere oplossing is.”
  Geert Wilders noemt het asielplan na de uitspraken van Zijlstra een ‘losse flodder’: ,,VVD buigt opnieuw voor PvdA. Waardeloos. Net als belofte 1000 euro voor iedereen.”
  Volgens het zondag gelanceerde plan wil de VVD de grenzen volledig sluiten voor niet-Europese asielzoekers en die allemaal in de regio gaan opvangen. Dat kwam de liberalen op een stortvloed aan kritiek te staan.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Dit is het vuile spel van de VVD !
  ALLE ASYLVAKKRACHTEN VERPLICHT BIJ DE ROOIE ONDERBRENGEN !
  ZE SCHREEUWEN EROM !

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Maar dat wisten we dus al, maar het wordt tijd dat er een soort A-team, opstaat en die gasten, die dat allemaal hebben toegestaan, terug gaan pakken. Want als jij ongelijkheid creeert, tussen al deze bevolkingsgroepen, dan is die gene de oorzaak, dat mensen onderling kwaad worden op elkaar. Wat logisch is maar niet de oorzaak. Als iemand met gif gaat spuiten om ongedierte te bestrijden en mensen lopen daar kanker van op, dan is die gene die het gif verspreid heeft wel de hoofd verantwoordelijke, de veroorzaker, want die heeft het in hun omgeving gebracht.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Het meest waardeloze in Nederland is dat links ook in andere partijen zoals bv. de VVD, D66, CDA. CU ook de dienst uitmaken !!

  Like

  • Driek zegt:

   koddebeier zegt: Het meest waardeloze in Nederland is dat links ook in andere partijen zoals bv. de VVD, D66, CDA. CU ook de dienst uitmaken !!

   Ja, beste koddebeier, dat is ook zo, en daarom was mijn hoog gevestigd op de PVV. Ik dacht, stel dat ze een heleboel stemmen krijgen, dat ze dan eisen kunnen stellen, maar niets daarvan, die Nederlanders zijn nog met geen stok naar de stembus te krijgen. Waardeloze partijen en waardeloze Nederlanders. Ik heb het hier al eerder vermeld, het aantal partijen die de islam omarmen is te groot, dat wordt nooit wat. Wij moeten ons maar schikken in het onafwendbare noodlot. De Nederlanders schijnen zich al verzoend te hebben met het kalifaat Nederland. Het zij zo.

   Like

 10. JAN zegt:

  WAARHEID!

  “Dit is het vuile spel van de VVD. Deze partij vertegenwoordigt het INTERNATIONALE BEDRIJFSLEVEN en heeft alleen maar voordeel bij de toevloed van goedkope arbeidskrachten. De problemen worden over het hek van de overheid en dus van de Nederlandse belastingbetaler gegooid. Om die reden HAALDE de VVD samen met de christelijke partijen de GASTARBEIDERS HIER HEEN, maakten ze GEZINSMIGRATIE mogelijk en vervolgens HUWELIJKSMIGRATIE en wat we voor het gemak ‘asielmigratie’ noemen …….”

  Like

 11. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s