Rotterdamse moskee: ‘Radicale ISIS-verheerlijkers zijn gewoon alleen een beetje orthodox’

Screenshot_15

(Door: Tim Engelbart)

Terwijl het halve Midden-Oosten in lichterlaaie staat, doen Rotterdamse moskeebestuurders om het allemaal maar wat te bagatelliseren.

In de Rotterdamse Essalem Moskee zijn ze begonnen met een deradicaliseringsproject om ISIS-verheerlijkende jongeren weer op het rechte pad te krijgen. Op het eerste gezicht lijkt dat natuurlijk een nobel en prijzenswaardig streven. Maar schijn bedriegt wanneer je daadwerkelijk leest wat de heren Azzedine Karrat en Jacob van der Blom precies bedoelen met hun project:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Rotterdamse moskee: ‘Radicale ISIS-verheerlijkers zijn gewoon alleen een beetje orthodox’

 1. Theresa Geissler zegt:

  Je kúnt de gematigde islam so wie so nergens mee helpen, want ze bestaat niet en iets wat niet bestaat, kan niet verder geholpen worden.
  En verder: Die cursus is dus hélemaal conform de aanpak van Marcouch!
  Zou-ie ze er bij geadviseerd hebben?

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Nu zijn de PVV ook in Rotterdam de grootste partij.Mischien kunnen zij hier in verandering brengen
  Ronald Sørensen Werk aan de winkel. doe je best man.

  Like

 3. Jean zegt:

  Een ware schande en aanslag op onze beschaving, die mosselketen moeten gesloopt worden want daar wordt haat en geweld gekweekt, daar worden moordplannen gekweekt dus moeten die mosselketen tegen de grond, gewoon dynamiteren zodat ze in een knal verleden tijd zijn.
  Die barbaarse vuiligheid, die gewelddadige en perverse smeerlapperij moet verdreven en verboden worden op ons grondgebied Vlaanderen en Nederland, geen islam barbarij in onze gemeenschap.
  Mensen stem op die partijen die dat zelfde doel nastreven, denk aan de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen en…aan onze eigen veiligheid en leefbaarheid. Leg klacht neer tegen wijven in vodden gewikkeld en tegen baardapen die hun smoel verbergen want dergelijk gespuis is een gevaar in ONZE samenleving.

  Like

 4. Um Shmum zegt:

  Ben benieuwd wat vadertje Aboutaleb hiervan vindt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, die smiecht vind deze farce “een prachtig initiatief,” wedden?
   Hij weet donders goed, dat je er geen meter mee opschiet, maar daaróm juist!
   Alleen moet-ie niet denken, dat iedereen zich weer zand in de ogen laat strooien met deze schijnbeweging!

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Natuurlijk en wij zijn allemaal een beetje dom…………………………………..

  Like

 6. Niet de-radicaliseren, niet nieuwe trucjes leren, niet integreren, niet zeggen dat ze de duivelse donald duck interpreteren. Gewoon oprotten met dat ongedierte. Terug naar de zandbak. Zijn ze hier geboren? Jammer dan, WEGWEZEN!! Islam heeft hier in het Westen niets meer te zoeken, kansen genoeg gekregen en nooit benut. En als jullie daar zijn en toch nog een oorlog willen, zijn wij zeer bereid om even langs te komen.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Wat nog erger is: Onze multiculturalisten, oftewel de islamfans gaan ongetwijfeld met deze leugens in zee.

  Ik hoor Pechdrol al zeggen dat de moskeeën zelf al bezig zijn met projecten om de moslimjeugd te deradicaliseren. Geweldig toch?

  Geef hen maar een zak met geld en het linkse geweten is weer schoon.

  Like

 8. BertG. zegt:

  De Nederlandse schrijfster Astrid Korten werd op weg naar haar hotel aangevallen en mishandeld door twee moslimmannen. Dat gebeurde nadat ze op de Leipziger Buchmesse een passage over eerwraak uit haar nieuwste thriller had voorgelezen. De schrijfster werd tegen de grond geslagen en in haar buik getrapt.
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5919
  http://www.welt.de/vermischtes/article138616999/Autorin-als-Feind-Allahs-beschimpft-und-verpruegelt.html

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  We zouden dergelijk gezeik met die islam nooit gehad hoeven hebben…
  Ga toch alsjeblieft terug naar je eigen habitat, stel lastige irritante -hier niet thuishorende- moslims!
  Het zal altijd blijven botsen, vooral omdat de moslim NIET WIL INTEGREREN!
  En het hele gedoe kost ons handenvol belastinggeld…
  Kan beter worden besteed aan de eigen (bejaarde) Nederlander; heeft die eindelijk ook eens een leuker leven…

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt:We zouden dergelijk gezeik met die islam nooit gehad hoeven hebben…

   Nee, beste Tistochwat, dat gezeik was aan ons voorbij gegaan indien de Nederlanders niet op die Nationaal Socialistische partijen hadden gestemd – partijen die ons land verkwanselen aan een meedogenloze vijand die straks korte metten maakt met al die Nederlanders die de islam omarmen. Maar daar zijn ze nog niet achter. Maar onze bejaarden liggen te verkommeren, daar is geen geld voor.

   Like

 10. bigljohn zegt:

  Die jonge Islamieten zijn net jonge honden. Als men een pup verkeerd opvoed, krijgt men als ze groot zijn het slechte karakter er nooit meer uit. De hond zal vals geworden zijn en iedereen willen bijten. Zo ook met die jonge Islamieten. Eenmaal van jongs af aan verkeerd opgevoed, betekent dat hun verdere leven voor ons grote trubbels gaat opleveren, die nooit meer zullen verdwijnen ! De-
  radicaliseren is een net zo grote misvatting, als zou de aarde niet rond, maar plat zijn.

  Like

 11. ildiko zegt:

  de moslims de islam wilt een kalifaat, dus als ze hier verder blijven zullen ze hier onze territorium verder veroveren en dus dat UMMAH zullen ze eeuwig terug ijzen. Daarom willen ze ook een groot gedeelte van Oost Europa ook terug veroveren ( gedeelte van Hongarije Budapest ook 150 jaar onder de Ottomaanse dictatuur geweest) Maar onze slimme politici steken hun kop in de kamelen poep.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Vanmorgen las Wachteres mij dit artikel voor.
  Daar wordt een mens goed wakker van. Wakker en NIET vrolijk..
  Wij zien dat er een moskee wordt geduld in Rotterdam waar onversneden haat wordt gepredikt.Tegen onze leefcultuur en vooral ook tegen de Joden en uiteraard ook tegen Israël.
  En wat mij dan vooral opvalt is dat men niet alleen deze moskee tolereert, maar dat men in het kader van de opvoeding tot ”gematigd moslimschap” de moslims IN ALLE OPENHEID bijbrengt hoe men de haat intact volledig kan laten, door de woordkeuze van hun opvattingen in een andere, gematigd jasje te gieten.
  Met andere woorden: hier wordt op en top TAQYYA bijgebracht.

  En dan wordt nog vergoed ook nog door de overheid.

  Aanzetten tot Jodenhaat is strafbaar, maar aanzetten tot afkeer van Israël niet. Dus projecteer je je Jodenhaat op Israël.

  Deze godvergeten, doortrapte schijnheiligheid slaat alles..
  Iedere zichzelf respecterende RECHTSSTAAT dat de Joods- christelijk, humanistische identiteit intact wil laten, had dit gebouw met de grond gelijk moeten maken en degenen die zich daar geestelijk voeden in containers naar hun land van herkomst moeten afvoeren..

  Maar nee, wegkijken is beter, ook al is het niet moeilijk vast te stellen wie hier ernstig de dupe van gaan worden!

  IK begin mij mateloos te schamen voor het laffe, karakterloze , collaborerende Nederlandse volk.
  Het is treurig, maar waar, Nederland heeft geen traditie van imponerend verzet onder een breed publiek!.
  In ALLE oorlog- en bezettingssituaties vond er op ruime schaal collaboratie met de vijand plaats, vanaf onze Tachtigjarige oorlog tot nu toe.
  Altijd keken er veel mensen weg van de dingen die er plaatsvonden. Altijd ging men uit van het adagio dat men er maar met elkaar het beste van moest maken onder de bezetting en -indien mogelijk- was men graag bereid flink aan de bezetter te verdienen.

  Oorlog profiteurs waren er altijd meer dan genoeg! Niet voor niets voerde de eerste naoorlogse Minister van Financiën, Lieftinck, drastisch maatregelen door om mensen die schatrijk waren geworden in de oorlog hun geld af te pakken.

  En wat het thema Jodenvervolging betreft: Nederland stond op de TWEEDE plaats in Europa als het gaat om om het percentage weggevoerde Joden in de Tweede Wereldoorlog: meer dan 90% van onze Joodse inwoners werden opgespoord en naar concentratiekampen afgevoerd!
  In de centra van het nazisme en fascisme , Duitsland en Oostenrijk en Italië schommelden de percentages tussen de 30 en 40%..

  De Duitsers waren verrukt over de Nederlandse bereidwilligheid tot samenwerking! Dank zij verklikkers die bereid waren de nazi’s te zeggen waar Joden zich verstopten, dank zij een slaafs medewerkend ambtenaren apparaat van de Burgerlijke bestand die PRECIES hadden opgeschreven op welk adres Joden woonden en met hoeveel mensen men op dat adres woonde!
  Dank zij ook de inzet van het Nederlandse politieapparaat,want veel agenten volgden de Duitse arrestatiebevelen WEL op!
  En hoe stond het ook alweer met VOOROUDERS van De heren Cohen en Asscher die in de Joodse Raad zaten? Ook deze raad was bereid tot medewerking met de bezetter : men stelde de Joodse deportatielijsten ZELF op…

  Kortom: de Nederlandse staat van dienst met betrekking tot de Joden in oorlogstijd is allerbelabberdst.

  En nu in grote getale,via de islam,de Jodenhaat weer snel wortel schiet in ons land, zijn de oude reflexen andermaal VOLOP in actie!
  Wegkijken! Het gevaar dat in de islam schuilt NIET willen zien! Er is opnieuw toenemend geweld tegen Joden en andermaal steekt men geen poot uit, omdat men opzettelijk het verband tussen islam en Jodenhaat niet wil leggen.

  Erger nog: wie dit onderwerp op aansnijdt krijgt de hele collaborerende linkse kliek over zich heen.

  En uitgeteld voor de TV krijgt het volk
  hier NIETS van mee….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s