Stephan Sanders leert foute Joden een lesje

Screenshot_25

Stephan Sanders en Anil Ramdas

(Door: Martien Pennings)

Soms zijn stukken van mijzelf het waard om nog eens op geheraandachtvestigd te worden,  niet alleen omdat ze inhoudelijk kei- en keigoed zijn, want van mijzelf, maar ook omdat ze geschreven zijn in de weergaloze stijl van mijzelf. Daarom heb ik, Martien Pennings, de webmaster verzocht om af en toe een artikel van mijzelf uit grootmoeders doos te herplaatsen. Hier een stuk van 17 januari 2011 dat oorspronkelijk verscheen op AmsterdamPost:

Van de quasi-intellectuelen die niet echt kunnen denken – (dat komt veel voor, vooral aan universiteiten en op de opiniepagina’s van de kwakkeliteitsmedia) – is Stephan Sanders een van mijn favoriete zwarte schapen. Ik heb hem heel vroeger al eens liefkozend de huisneger van de Volkskrant genoemd en onlangs op deze site nog de Anders Geaar(-s-)de Kleurling en de Zwarte Parel van de Polemiek. Maar Stephan is vooral een zelfmanifesterende narcist, net als alle linkse praatjesmakers, zoals ik ooit aantoonde onder de vrolijke titel: Sanders wekt walging en medelijden: en niet omdat hij een homofiele neger is. In mijn omzwervingen op het internet, op zoek naar de domme Jodin Evelien Gans – (ja, die heb je, domme Joden, en dan vooral weer aan universiteiten en op de opiniepagina’s van de kwakkeliteits-media) – stuitte ik op de volgende passage uit een column van Sanders van 5 februari 2010 in Vrij Nederland. Ik citeer:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Stephan Sanders leert foute Joden een lesje

 1. felix zegt:

  @ Martien
  Al jouw stukken zijn altijd de moeite waard om op geheraandachtsvestigd te worden. Dat zal de toekomst ook leren !!!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan Wqndelaar Wat stelt de VN tegenwoordig voor? Het is een grote vieze bende van negerlanden en moslims. De meeste van hen zitten op de kosten van het Westen te teren en ze hebben een grote bek alsof ZIJ HEBBEN DE WERELD IN HUN MACHT.

   Like

 2. Thomasson zegt:

  Geweldig artikel van Martien Pennings. Vooral over de Joodse bevolking van Palestina in de oorlogsjaren en de rol van de Moefti. Veel detailles kende ik niet. Wat ik wel weet, is dat de Joodse bevolking daar was niet van plan zich zo maar over te geven. Het plan was te vechten tot “The Last man/woman Standing”. Er is geen overgave voor nop …Als men al dood moet dan graag met een hele gezelschap van vijanden. De Moefte heeft SAMEN MET HITLER en consorten gewerkt aan de “Endelösung” van het Joodse probleem. Om zichzelf voor te bereiden op de verdelging van de Joodse bevolking in Palestina ,heeft hij van Hitler vergunning gekregen om in bezet Joegoslavië te oefenen. Dat heeft hij ook gedaan ..en hoe? Hij heeft de Islamitische Bosnische SS Handshar eenheden opgericht. Zijn eenheden hebben DUIZENDEN VAN SERVIERS, JODEN EN ZIGEUNERS VERMOORD. In tegenovergestelde tot de Joden HEBBEN DE SERVIERS VEEL MEER ZELFRESPECT. In de jaren ’90 van de vorige eeuw, hadden Slobodan Milosevic, Radovan Karadzic en generaal Ratko Mladic met al de vroegere vijanden tot de laatste cent afgerekend. Eerst de Kroaten …Denk maar aan de zware bombardementen op Vukovar en de vele doden in Mostar. Later, als een kers op het toetje, kregen de kinderen en kleinkinderen van de “Handshar helden” van langs. De Serviërs lieten de wereld zien dat met hen valt niet te sollen!!.
  Na zo’n voorgeschiedenis met de Arabieren, hadden de Israëliërs, in feite, geen enkel rekenschap met de Palestijnse Arabieren moeten houden. Daar moest een grote bezem aan te pas komen en de hele zooi grondig wegvegen. OPGERUIMD STAAT NETJES

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s