Tomas Kok: Alleen in Raadsdebat over beveiliging bewoners rond bouw moskee

Screenshot_16
Tomas Kok

Door Tomas Kok

De wijk bij het, in aanbouw zijnde, islamitisch centrum in Leiden wordt vanaf het begin van de bouw gedomineerd door straatterreur. Bewoners worden uitgescholden en bedreigd, muren en auto’s worden beklad, en de ene na de andere ruit wordt ingegooid. Vorige week bij een oud vrouwtje, wat voor mij aanleiding was om een spoeddebat in de Leidse Raad aan te vragen.

De insteek van het debat was de veiligheid van de bewoners en hun bezittingen. Zelfs als er een ruit wordt ingegooid, komt de politie niet eens langs. Ze zeggen dat de bewoners online aangifte kunnen doen, en verder gebeurt er niets. Het debat ging eigenlijk alleen over symptomenbestrijding, want terreur staat niet op zichzelf, het is een symptoom van de islam. Over de oorzaak, de islam, is geen enkele partij het met me eens.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tomas Kok: Alleen in Raadsdebat over beveiliging bewoners rond bouw moskee

 1. toestroom zegt:

  Dus het word tijd voor de grenzen te sluiten

  Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

  Waarom plakken die buurtbewoners hun wijk niet vol met posters met de volgende tekst.
  ‘Ongelovigen dienen op steenworp afstand van de moskee te blijven’.
  ‘De moskee’ spreek je in het arabisch uit als: D’el ma shit.
  Slecht nederlands: De allemaal shit.
  Weten ze in Leiden inmiddels al.

  Like

 3. Thoth zegt:

  (..)islamitisch centrum in Leiden(..)
  .
  Ik neem aan dat ze hier een moskee met minaretten bedoelen.
  .
  (..)Het Leidsch Dagblad merkte op dat ik in een andere wereld lijk te leven dan de rest van de Raad, en dat is precies wat er in de hand is.(..)
  .
  Te samen met politici hebben ze hier dus ook een linkse media. Waarschijnlijk hebben ze de journalisten o.i.d., van een HBO schooltje gehaald. Nou veel succes met deze verschrikkelijke bende..
  .

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Verplichte huisruil voor linkse in moslim en
  arabische wijken , die achter de moslims staan !
  De hele rooie rotbende verplichten met een
  geregistreerde weekelijkse moskee bezoek !
  Verplichte opnames die achter de massen-emIgranten staan !
  Kosten niet meer over belastinggeld maar de hardschreeuwende
  links-rooie daarvoor ophoesten laten !
  En je zal zien hoe hun mening wie schneeuw voor de zon verdwijnt !

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  In een eerder artikel en op onze eigen website ( http://depatriotten.weebly.com ) heb ik gepleit voor het uitzetten van islamieten naar hun oorsprongslanden, Het lijkt me dat aan de aanhangers van deze moskee dan voorrang verleend zou moeten worden. Ze passen absoluut niet in de cultuur van onze samenleving.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Wat ik het ergst vind is, dat wanneer goede voorstellen door de PVV gedaan worden, ze niet worden gesteund omdát ze van de PVV komen! Het gaat hier dus niet eens echt om de inhoud, maar om de boodschapper. Eigenlijk schandalig dat dit gebeurt in wat men nog steeds een ‘democratie’ noemt!
  De PVV zou misschien alle gedupeerden eens kunnen optrommelen, en met elkaar een raadsvergadering gaan bijwonen. Dan kan de raad eens uit de monden van de omwonenden zelf horen wat er in hun buurt aan de hand is. Als ze die ook niet geloven, dan kunnen ze maar beter met z’n allen opstappen. Wat heb je aan een gemeenteraad die te beroerd is om op te treden tegen tuig?

  Like

 7. Eigen schuld!

  Hadden die stommelingen in deze volkswijk maar geen decennia lang PVDA moeten stemmen.

  Like

 8. Straatterreur, bewoners worden uitgescholden en bedreigd, muren en auto’s worden beklad, en de ene na de andere ruit wordt ingegooid. Dan wordt het GVD tijd dat de mensen zelf eens opstaan ipv bij de instanties aankloppen voor hulp. WANT DIE KRIJGEN JULLIE NIET!!!!!!!!! Dus wordt het tijd om het zelf te doen. Want DAT is wat ze willen, de ANGST erin brengen. Ik weet dat dat rigoureus is, maar andere taal kennen ze niet. Je kunt NIET met hun redeneren, ze luisteren niet. Dus blijft alleen over, in angst blijven leven of hard terugslaan.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Helemaal mee eens. Laten de PVV-stemmers dan maar beginnen om in grote getale aanwezig te zijn bij iedere raadsvergadering in hun woonplaats wanneer het onderwerp de islam (in welke vorm dan ook) is. De hooivorken en bijlen kunnen tot een later tijdstip in de schuur blijven.

   Maar dit volk is helaas NIET vooruit te branden dus ik weet NU al dat bovenstaande niet gaat gebeuren. Al vanaf het allereerste begin had de islam lik-op-stuk moeten krijgen, toen het maroc-tuig de beest ging uithangen. Wat we nodig hebben zijn KNOKPLOEGEN en buurtwachters om die lui in elkaar te meppen. (Uit een bestand van 650.000 werklozen kun je een paar aardige knokploegen samenstellen (doen ze ook nog iets nuttigs)). Maar – op een enkeling na – kijkt men liever de andere kant uit.

   Misschien, heel misschien dat na een paar flinke bomaanslagen het tij keert maar ik vrees dat zèlfs zoiets geen verschil zal maken.

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Verschrikkelijk!
  Niet alleen voor de autochtone wijkbewoners, maar ook voor zo’n man als Tomas Kok, die in de Raad maar moet zien op te boksen tegen àlle overige raadsleden, die willens en wetens horende doof en ziende blind blijven!
  Ik geloof waarachtig, dat Martin Verhoeven hierboven gelijk heeft: De burgers moeten een knokploeg zien te formeren, die dat tuig met gelijke munt terugbetaalt!
  Dan is pas goed de pleuris uitgebroken, ja, maar dat is dan in ieder geval niet de schuld van Tomas Kok; wèl van al die andere wegkijkers!
  Hoewel díe realiteit dan óók wel weer verdraaid zal worden……..

  Like

 10. Tempelier zegt:

  Ontslag van de Burgemeester vragen, hij is degene die gaat over de veiligheid en openbare orden. Hij heeft hier duidelijk gefaald . die mensen moeten alles documenteren, foto’s maken enz en deze op sociale media verspreiden, nagel de gemeenten en de islam maar aan de schandpaal.

  Like

 11. duinsnip zegt:

  Landelijk heeft de PVV nooit meer dan ongeveer 15% van de stemmen gekregen en heel veel sympathisanten stemmen niet. Dus zal de islamisering in volle vaart doorgaan, het is niet anders.
  Elk volk krijgt de regering die het verdient.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s