VIDEO: Communistische mythes en massamoordenaars


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Marxisme, socialisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Communistische mythes en massamoordenaars

 1. Maria zegt:

  Heel het Westen is geïnfecteerd door politiek en elite die communisme via links geruisloos hebben binnengebracht in landen hier..
  Obama juist hetzelfde van thuis uit had die een moeder die communistisch links was op een schaal ongezien..
  Ze willen niet dat bevolkingen iets hebben ondernemen of wat, de EU is opgericht om dat allemaal te breken en dat de mens zoals onder communisme hier moet leven.
  De bankiers hebben dat ingevoerd om alles en iedereen te breken hier en politiek en VS obama voeren gewoon het plan uit!
  Ze zitten allen te kappen op Rusland maar uiteindelijk maken ze gans de EU en Westen communistisch zelf! Kijk maar naar links en zeker die PVDA die komen er openlijk voor uit om een communistisch systeem te hebben op bevolkingen hier..

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Kennis is macht.
  Maar.
  Onwetendheid houdt misstanden en criminaliteit in tact.
  Via het internet KUNNEN we trachten de onwetendheid te verminderen.
  Laten we dat dan in ieder geval proberen.
  M.A.L. Sion – malsion@orange.fr – De Patriottten
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik heb de DDR meegemaakt in West Berlijn; dat een vrijheids eiland was in de DDR. Je kan aan de mensen zien waar ze vandaan komen. Uit de DDR zijn de mensen erg zip en hebben geen hoop; terwijl uit West Berlijn de mensen open zijn en erg vrolijk.Ik heb aan de Nollendorfplatz in Club Hayo gespeeld.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Nu we het toch over massamoordenaars c.s. hebben: Las een interessant artikel op http://standaard.be/cnt/dmf20150323_01593227
  Men maakt je vaak uit voor “complotdenker” als je oppert, dat Hitler is ontkomen en met hem vele anderen – b.v. via Vaticaan. Het valt wel mee met dat complotdenken….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Niettemin deden jarenlang ook de wildste geruchten de ronde, dat Martin Bormann naar Zuid-Amerika was ontkomen en daar gezond en wel leefde. Toch werd zijn stoffelijk overschot later gewoon in Berlijn gevonden en in 1998 officieel geïdentificeerd als dat van hèm, tijdstip van overlijden: 1945, doodsoorzaak: cyaankali.
   Voorzichtigheid met complottheorieën blijft geboden!

   Like

   • Marlies zegt:

    Zowel als voorzichtigheid bij het beoordelen van de “officiële” MSM nieuwsberichten….

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Na de oorlog werd een hulporganisatie voor oud SS ers in het leven geroepen (de organisatie ODESSA) die hulp gaf bij vlucht en onderdak buiten Europa. Ook zijn in het Midden Oosten veel oud nazi topmannen ondergedoken. Meerdere van hen kregen functies binnen de geheime diensten van Egypte en Syrië. Dat Hitler en Borman kans hebben gezien te vluchten en onder te duiken zal zeer onwaarschijnlijk zijn maar andere hoge nazi officieren is dat wel degelijk gelukt. Bijvoorbeeld Adolf Eichman en Josef Mengele.

   http://www.vecip.com/default.asp?onderwerp=396

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ernesto “Che” Guevara was een van de meest meedogenloze en moordzuchtige personen die de twintigste eeuw gekend heeft. In werkelijkheid was hij een aanstichter van onderdrukking in plaats van bevrijding. De communistische revolutie die overal waar ze verscheen droop van het bloed is verantwoordelijk voor het grootste lijden in de 20e eeuw. Het nationaal socialisme is door het communisme in slachtoffer aantallen op alle fronten verslagen. Het communisme is in wreedheid en knechting van het vrije individu de absolute topper van de twintigste eeuw. Het zwartboek van het communisme geschreven door de Franse schrijver Stephane Courtois e.a. is een aanrader voor iedereen. Vaak hoor je vandaag nog het excuus dat het idee van het communisme best goed was maar dat de uitvoering niet deugde. Deze mensen begrijpen natuurlijk niet of hebben een blinde vlek voor het feit dat de communistische misdadigheid en anti humaniteit juist voortsproot uit de ideologie precies zoals dat ook het geval is met de islam. Voor Guevara lag de oplossing van de wereldproblematiek ten oosten van het ijzeren gordijn en hij zou niets laten om zijn doel van wereldwijde “bevrijding” te bereiken. Voor velen is Che Guevara helaas nog altijd een vanzelfsprekend icoon die gedragen wordt op kleding en door nitwits nog steeds gevierd wordt als rebel en waarmee gepronkt wordt als held van de mensheid. In werkelijkheid is Che de meest indringende manifestatie van slechtheid op aarde. Terwijl Hitler, Mao, Lenin en Stalin vooral opdrachten gaven tot moord en genocide deed Che Guevara het vuile werk zelf en naar getuigen verklaringen ook met een zeker sadistisch genot. Degenen die werkelijk de tijd van Guevara kennen en weten waar hij voor stond zijn ook bekend met zijn betrokkenheid bij de totale sociaal en economische vernietiging van Cuba en bij het opzetten van de beruchte gevangenis La Cabana. In de gevangenis La Cabana zwaaide Guevara meerdere jaren de scepter. Hij genoot ervan gedurende de nacht stiekem een cel binnen te sluipen en slapende gevangenen in hun slaap de keel door te snijden. Ook had Guevara geen moeite met het doden van kinderen voor de ogen van hun ouders. Je zult hem maar op je T shirt hebben staan en hiermee lopen pronken door stad en land. De gevierde Nederlandse schrijver Harrie Mulisch was in zijn tijd ook een fervent aanhanger van Che en Castro en hield dit ook vol toen lang en breed (althans bij diegene die het wilde weten) bekendheid was met de communistische massa moord gepleegd in Cuba. Ook homoseksuelen werden en masse opgesloten in La Cabana. Dus niet alleen politieke tegenstanders.

  Like

 6. ya'akov siepman zegt:

  een aanrader is het boek van professor wistrich te lezen dan weet je wt se jodenhaat vandaan komt bij links http://www.bol.com/nl/p/from-ambivalence-to-betrayal/9200000000881873/

  Like

 7. Jan zegt:

  De massamoordenaar Guevara werd/wordt ook als vrijheidsstrijder door de SP gezien.
  Zelf werd hij ook met Guevara vergeleken. In 2006 schreef hij dat hij een bewerkte foto van Guevara kreeg toegestuurd met Marijnissen als Guevara:

  http://www.janmarijnissen.nl/2006/06/19/che/
  De ware aard van de aanhangers van de SP kwam toen bovendrijven. Het zou mij niets verwonderen dat Marijnissen loog over de bewerkte foto want een jaar er voor, in 2005, stond de SP-kliek in Brussel met vlaggen waarop de kop van de moordenaar:

  Like

 8. Jan zegt:

  Prins Harry:

  Cristina Fernandez de Kirchner, vriendin van Obama:

  Jay Z, vriend van Obama: http://2.bp.blogspot.com/-wT6eUGfqWaY/UgurSNcp6mI/AAAAAAAAIUQ/_TEn-RjYYU4/s1600/Jayz-105828427371_xlarge.jpg
  Johnny Depp (zeer toepasselijke achternaam):

  Madonna:

  En terroristen- en moordenaarsvriendin Jane Fonda zegt: (My) biggest regret was not sleeping with Che Guevara…
  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2033795/Jane-Fonda-said-biggest-regret-sleeping-Che-Guevara.html

  Kortom, celebreties zijn gewoon idioten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s