VIDEO: “De farao´s ontdekten Australië, dus Egyptenaren hebben daar legale rechten.”

Tijdens een recente tv-discussie over de verwoesting van klassiek erfgoed door ISIS zei de Syrische politieke analist Yahya Badr dat het Egyptische volk het recht zou hebben om legale rechten in Australië te claimen. Ten noorden van Sydney werden namelijk in een grot oude hiëroglyfen gevonden, die ernaar zouden verwijzen dat de kleinzoon van de farao daar geland zou zijn. In de tv-discussie, die werd uitgezonden door de Turkse televisiezender TRT TV, werd Badr aangekondigd als de houder van het patent op mummie-technologie.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Desinformatie, Egypte, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: “De farao´s ontdekten Australië, dus Egyptenaren hebben daar legale rechten.”

 1. Scheerzeep NU zegt:

  …, zei de Syrische politieke analist Yahya Badr dat het Egyptische volk het recht zou hebben om legale rechten in Australië te claimen.

  Die man spreekt over 4300-4400 jaar geleden. Hij bedoelt toch zeker niet de huidige islamitische arabische egyptenaren? De moslims kwamen pas in de 8e eeuw Egypte binnen toen de Koptische christenen er al eeuwen woonden.
  Lijkt mij weer zo’n taqiyya/misleiding om de gehele wereldgeschiedenis op te eisen voor de Islam. Ze claimen ook al dat voor Columbus er al moslims zijn geweest op Cuba e.d.; Islam claimt daarom ook geheel Amerika. De eerste die de hel bezocht was ook een moslim en daarom zit het daar ook bomvol zelfmoordjihadisten. Moslims zijn overal het eerste geweest, ook al op de maan. De eerste die een man vermoorde was een moslim en daarom vermoorden moslims mannen en nemen hun vrouwen. De eerste die een vrouw geneukt heeft was ook een moslim, daarom mogen moslims alle vrouwen neuken en allemaal tegelijk. Stairway to heaven.
  ùh Akbar?

  Like

 2. Marc zegt:

  Wat zou ik toch graag willen dat dit soort islamitische televisie elke avond op alle westerse tv-kanalen te zien is, begeleid met het nodige commentaar door nuchtere mensen.

  Het moet mensen hier toch duidelijk gemaakt worden met wat voor soort primitieve barbarij we hier te maken hebben, en wat de risico’s zijn als we dat ongebreideld door laten gaan.

  Gisteren zocht ik Jemen op Wikipedia. De gemiddelde leeftijd daar is 17 jaar!!!
  De hele Afrikaanse en islamitische bevolking kent hoegenaamd geen ouderlijk gezag!!

  Heeft dan geen enkele politicus het benul wat voor ongelofelijke risico’s de wereld loopt, in het bijzonder het Westen?

  Dus natuurlijk moeten die grenzen dicht.
  En het Westen moet eindelijk eens een bevolkingspolitiek gaan voeren: het aantal geboorten per Westerse vrouw moet minstens verdubbelen!

  Wakker worden!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Marc 21:33

   Ik denk dat vrachtvliegtuigen vol condooms (+ instructeurs) een probaat middel zijn om die enorme aantallen geboortes daar eens in te dammen. Hele delen van de wereld raken uitgeput v.w.b. de voedselvoorziening als het zo doorgaat! Voedselschaarste in Afrikaanse landen drijven de vele mensen daar uiteindelijk onze kant op.

   En ja, de westerse vrouwen zouden wel wat meer kinderen mogen krijgen. Zeker nu we zo enorm veel moslims in Europa hebben, want die laten er geen gras over groeien. Bij hen is het laden en lossen. Zij zouden wat dat betreft best een toontje lager mogen zingen.

   Like

  • Jan zegt:

   Egyptologist debunks new claims about ‘Gosford glyphs’


   They have long been dismissed as fakes by authorities and academics since their discovery in the 1970s but there are still ongoing attempts to prove the theory they were carved by the ancient Egyptians.
   ..
   http://www.abc.net.au/news/2012-12-14/glyphs-reax/4428134

   The Gosford Glyphs Hoax, Part 4
   http://ancientneareast.org/2012/04/21/the-gosford-glyphs-hoax-part-4/

   Like

 3. Thoth zegt:

  Aha, kijk eens aan, een ‘politiek analist’ t.w. Yahya Badr. Kennneljk hebben ze te weinig voorbeelden. Nou die gast begint te lijken op Erdogan,die ook geloofd dat de moslims Amerika ontdekten….

  Like

 4. Jaantje zegt:

  Dat moet dan nog voor de Aboriginals zijn geweest?
  Klopt geen klap van wat Yahya Badr verkondigt Abi’s zijn oudste volk daar 40.000jaar voor Christus liepen die daar al in de rondte.

  Like

 5. Maria zegt:

  wat is dat toch een achterlijk volk die islam.
  Zij zijn als laatste religie (satancult) op de planeet gekomen.
  Egypte tijdens de Farao’s had geen ballen met de islam te maken!!!!
  Als wij zo moeten redeneren kunnen we islam overal buiten gooien en hun landen inpikken want het Christendom Jodendom, Boeddhisme alle andere religies WAS DAAR VOOR HEN!!!!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat ook wij Hollanders Australie ontedekt hebben en daar geland zijn, maar Australie nooit gecolloniceerd hebben, of legale rechten over Australie claimen.
  Kies De PVV met Wilders en wij krijgen wat wij willen.Met de zegen van de God van Abraham.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Had ik al verteld dat de eerste bewoner van dit stukje grond de over-over-over- grootvader van BertG. was?
  Dusssssssssssssssss, wat doen jullie hier allemaal.
  Ze dachten dat ik het vergeten was maar mooi niet.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ach, er zijn ook zogenaamde moslim-geleerden die beweren dat de aarde plat is en niet rond. Ze hebben er zelfs een ‘aanneembare’ verklaring voor bedacht. Als je dat leest lig je werkelijk in een deuk van het lachen. Ze laten ook daarmee zien wat een achterlijk volk ze zijn. Het enige waar ze goed in zijn is het zich razendsnel voortplanten, om daarna de nieuwe wereldburgers zo snel mogelijk vertrouwd te maken met het afslachten van niet-moslims.

  Ik heb me bij het lezen van bovengenoemde bewering opnieuw verbaasd over zoveel domheid.
  Het wordt nooit wat met moslims.

  Like

  • Igor zegt:

   En de inteelt gaat maar door en wij maar betalen voor de mislukkingen.
   Ze zijn zo ongelooflijk stom, dat ze niet eens begrijpen wat stom is.

   Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Ja, hoor.
  Dus als ik als schipbreukeling aanspoel op het nog niet ontdekte eiland Koerikya, dan kan ik dat eiland claimen onder het argument: want ik heb als eerste vreemdeling dat eiland ontdekt.
  Dat daar al duizenden jaren Koerikyanezen wonen doet er dus niets aan toe.
  Ik ben op dat eiland aangespoeld, dus het is van mij! Punt uit.
  Die muizenmannen zijn echt knetter en knetter gek.

  Misschien moeten we eens wat muizenkorrels gaan neerleggen.

  Like

 10. Johan zegt:

  Ik vind het toch wel een uitermate boeiend vak, geschiedenis. Nu blijkt dus dat de pharao’s al Australië ontdekt hadden. Hoe is het mogelijk en dat met die Nijlbootjes van papyrus en bamboe ?
  Het zal me dan ook niet verbazen als blijkt dat de pharao’s bij de landing op het strand van Australië ook meteen een minaret ontdekten in de verte.

  Like

 11. Hoe lang wil de geciviliseerde wereld nog de verzinsels van eencelligen serieus nemen?

  Like

 12. Vanaf circa 2680 v.C. was het duizend jaar de gewoonte van Egyptische koningen om al tijdens hun leven een piramide, of meer dan één, te laten bouwen als grafmonument voor zichzelf. De Egyptenaar vereerde doorgaans een groot aantal goden (Dus NIET ALLAH OF MOHAMMED). Rond 1700-1600 heersten Aziatische nomaden over een deel van Egypte, rond 667 v.C. Assyriërs enkele jaren. Tussen 525 en 404 heersten de Perzen over Egypte; vanaf 343 opnieuw. ook de Romeinen hebben daar geregeerd!
  De moslims veroverden Egypte pas eeuwen later, zoals ze ook andere landen met geweld hadden gekoloniseerd! Deze moslims leverden (net zoals nu nog steeds) geen enkele bijdrage aan de Egyptische cultuur en wetenschap. De piramides, hiëroglyfen, enz. bestonden dus al eeuwenlang vóórdat de moslims kwamen!
  Dit is hetzelfde als zij zouden zeggen dat ze Nederland hadden drooggelegd! Dit soort primaten zijn nog te dom om voor de duvel te dansen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s