Antisemieten als helden ingehaald in moslimwereld

Screenshot_45

(Door: David Suurland)

Joodse scholen en synagogen zijn zwaar beveiligde bunkers. Het geweld van moslims tegen Joden is geen toeval, heeft niets te maken met Israël maar komt voort uit eeuwenlang zorgvuldig gekweekte Jodenhaat, aldus David Suurland.

In maart 2012 drong de 23-jarige Mohammed Merah gewapend met een geweer en een zorgvuldig gekweekte haat voor Joden in het Franse Toulouse een Joodse basisschool binnen. Daar schoot hij een rabbijn en drie kinderen dood. De zevenjarige Myriam Monsonego tilde hij aan het haar omhoog, waarna hij een geweer op haar slaap zette en haar door het hoofd schoot.

Als deze Jodenjacht, want iets anders was het niet, al geen teken aan de wand was, waren de reacties dat wel. Meteen nadat de identiteit van Merah bekend was geworden, werd op Facebook een groep opgericht waar mensen hun steun konden betuigen – aan de dader welteverstaan, niet aan de slachtoffers.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op Antisemieten als helden ingehaald in moslimwereld

 1. Vederso zegt:

  Inmiddels heb ik geleerd, dat als die ene reaguurder, (een moslim?), één sterretje geeft, het artikel wel uitzonderlijk goed moet zijn, zoals ook in dit geval.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Eerste zin van de voorlaatste alinea van dit artikel:
  “Natuurlijk hebben moslims in Europa ook te maken met racisme.”
  Oh, werkelijk? Ik zou dan wel eens willen weten wat dat voor racisme is als dat moet impliceren, dat ze het niet zelf hebben uitgelokt!
  Hun hele ideologie is gebaseerd op discriminatie van alles, wat geen moslim is, dus hoe zou het dan ooit zo kunnen zijn, dat ze níet zelf beginnen?
  Goeie God, dat moest er weer even gauw bij, hoor!

  Like

 3. Thoth zegt:

  In het artikel : (..)”Een recent Duits onderzoek door onderzoeksbureau Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung (WZB) onder moslims in zes Europese landen bevestigde dit beeld: 45 procent van de moslims was het eens met de antisemitische stelling dat Joden categoriaal niet konden worden vertrouwd, en ook hier werd als hoofdoorzaak de religie aangewezen.¨(..)
  .
  Inderdaad, dit klopt. Bovendien geven zij aan dat de 2/3 van de religieuze wetten belangrijker vinden dat de wet van het land waar ze wonen en 75% de koran op één manier geïnterpreteerd kan worden. Mijn vraag is, wat doen wij met dit soort gasten? Helemaal niks, nada, niets, zero, nul dus! Ik zou zo zeggen, terug naar de woestijn…
  .
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5306
  .

  Like

 4. Republikein zegt:

  Dromen zijn bedrog, of niet altijd, het is maar net hoeveel je daarover weet, of beter, zelf ervaring hebt met dit fenomeen.
  Zo zouden er verschillende dromen zijn:
  Dagdromen,lucide dromen,valse ontwaak dromen, voorspellende dromen, epische dromen, wederkerende dromen, nachtmerries, helende dromen, enz.
  We dromen allemaal, is wetenschappelijk bewezen!
  Dus laten we aannemen dat Mo ook had gedroomd.
  De droom, of visioen van deze achterlijke paardendrol, beter kamelenbolus, zou geregisseerd zijn geweest door God, Allah[nou, voor deze keer met hoofdletter] Il, El, Elohim, en vele namen die beginnen met El…….
  Mo heeft dus een valse ontwaak droom of nachtmerrie gehad, zo schat ik in.
  Met alle gevolgen van dien!
  Wat heeft dit te maken met de topic?
  De koran is een trick of the mind.
  Zie je meer bij goochelaars, helderzienden, mensen die zich met magic bezighouden en het volk ermee vermaken., een zijweggetje van magie.
  De booslim laat zich voor [de] gek houden.
  En dat pas 1400 jaar, en 5x per dag de onheil over je zelf afroepen.
  Ieder Arabier heeft deze aangeboren afwijking, waarschijnlijk een zwakke plek van het DNA.
  Het stockholmsyndroom lijkt wel wat op de gebeurtenissen, en het vervolg op de in het onderwerp besproken daad en gevolg van die Merah, niet toevallig ook Mo geheten.
  Het lijkt op deomotorische effect, het ideomotorische effect is het psychologische fenomeen dat mensen spierbewegingen maken nadat ze deze onbewust bij anderen hebben waargenomen of doordat ze er onbewust aan denken..
  Nou, ik dank jullie voor de aandacht, en niet aan hakken denken pliesz.
  Even de voorspellende alleskunner raadplegen, ter afsluiting van dit onzinnig relaas.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Dat klopt Jibriel heeft hem een Angstpsychose bezorgd.Dagen lang blijf Mohammed onder de deken liggen en durft nietuit te komen, ondanks dat Kadija hem uitdrukkelijk gezged heeft dat Jibriel weg is.Sahih Bukhari Boek 1 Openbaring vers 3.

   Like

   • BertG. zegt:

    Tot zover de dagelijkse koran lessen onder leiding van lucky.
    Wat mij betreft net zo irritant als al dat andere god geneuzel.
    Hij zal er mee door gaan, hoe dan ook en via welk geloof dan ook.
    Maar weten zullen wij het. Bleef hij zelf maar eens onder de dekens liggen om er nooit meer onder vandaan te komen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Bert. Lucky bee leest voor uit eigen werk. Het gaat over een oversekste werkeloze mocro die dagen lang in bed ligt samen met een zekere Katja. Nogal vunzige literatuur vind ik zelf.

    Like

 5. Republikein zegt:

  Ieder Arabier moet zijn: Niet alle Arabieren, srry!!
  [de meesten wel, helaas pindakaas]

  Like

 6. delamontagne zegt:

  BertG. zegt:
  25 maart 2015 om 09:22
  Toch zijn heel veel dingen die meneer Lucky schrijft over de Korhaan juist. Ik heb hem trouwens nog nergens betrapt om het waarderen van de inhoud van die troep.
  Als je in je jeugd gedwongen bent geworden om elke dag die
  vredelievende koram te bestuderen, weet je in je ouderdom er wel het een en ander van.
  Wat die geneeskrachtige werking van de 1/2 vlieg in de thee betreft, klopt ook. Volgens dat niet wetenschappelijke boekje dan.
  ……………….
  Narrated Abu Huraira:
  The Prophet said “If a house fly FALL IN THE DRINK of anyone of you, he should dip it (in the drink), for one of its wings has a disease and the other has the cure for the disease.” (Sahih Al-Bukhari: Volume 4, Book 54, Number 537)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s