Asscher overlegt in Marokko over immigratie en integratie

Screenshot_37

(Door: Michael van der Galien)

Vreemd.

Wat een zotheid:

Minister Asscher brengt vanaf vandaag een bezoek aan Marokko om daar gesprekken te voeren over integratie en de bestrijding van radicalisering. Hij spreekt onder meer met de Marokkaanse premier, verschillende ministers, de raad voor mensenrechten en een aantal deskundigen op het gebied van radicalisering. 

De minister legt uit: “Wij hebben al jaren te maken met immigranten, Marokko de laatste tijd ook. Het is goed om zaken uit te wisselen, zaken als hoe gaat het met integratie en hoe voorkom je uitreizen naar strijdgebied.”

Leuk bedacht, maar helaas slaat die redenering nergens op. We weten hoe je uitreizen naar het nachtmerrie kalifaat voorkomt: alle extremisten in de gaten houden en ingrijpen als ze op de trein of het vliegtuig proberen te stappen. Dat is niet zo moeilijk

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Jihad, Krankzinnigheid, Marokko, Naïviteit, Nederland, Overheid, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Asscher overlegt in Marokko over immigratie en integratie

 1. Thoth zegt:

  Huh, hij kan het beste gaan mededelen dat de islam verboden wordt in Nederland. En dat voorts, een boel Marokkanen uit Nederland gaan vertrekken. Wegens de grote hoeveelheid werkeloosheid die de Marokkanen in Nederland ondervinden. Voor de zekerheid, de bijstand is nu gestopt voor de Marokkanen…Voor een positief bericht, voldoende Marokkanen hebben hun opleiding gevolgd in Nederland en zullen de economie van Marokko opstuwen. Nu hebben o.a.. 2 moslima’s die geneeskunde studeren aangespannen tegen EU omdat ze niet willen aangeraakt door de mannen. Enfin, prima voor de Marokko dus…
  .

  Like

 2. Bas Koning zegt:

  Het pentagram is een symbool van SATAN

  Like

 3. Cathja zegt:

  Een volstrekt onnodig bezoek aan Marokko. Eigenlijk geven we hiermee een signaal af dat we het belangrijk vinden wat Marokko van ons doen en laten vindt. En dat signaal zouden we dus juist NIET moeten afgeven.
  Er is ook al vaak genoeg over die veel te hoge uitkeringen gesproken, en de boodschap van nu zou moeten zijn: leg je erbij neer dat de uitkering wordt verlaagd, of anders stoppen we er helemaal mee. We hebben genoeg te stellen met dat Marokkaanse tuig, waarvan ik zeker weet dat Marokko blij is dat ze in Nederland wonen en niet in Marokko!

  Nederland moet júist als klein land laten merken dat we voor geen kleintje vervaard zijn, en zeer goed in staat zijn om onze eigen regels te handhaven. Zo’n theevisite in Marokko breekt onze eigenwaarde af, en sterkt het gevoel in Marokko dat we hen ‘gehoorzamen’.
  Stom van Asscher om daar voor overleg heen te gaan.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Nee man, het gaat om geld en barbarisme, nergens anders over, m.a.w.: Lof der Zotheid.
  Hiero, kom maar binnen.

  Like

 5. Jean zegt:

  In marocco spreken over “mensenrechten?” Dat is toch onmogelijk, islam kent geen mensenrechten want islam heeft niets te maken met mensen, islam is beesterij van de ergste soort. Islam is onderwerping, overheersing, misbruik van kinderen, vrouwen gebruiken als fokmachines en moorden vandaar onze afkeer en walging voor alles wat met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam te maken heeft.
  Religie moet ondergeschikt gemaakt worden aan de seculiere wettenen indien in strijd met de seculiere wetten verboden worden.
  Wij willen die smeerlapperij niet in onze seculiere samenleving want religie of die smeerlapperij zit tussen de oortjes en is voor simpelen van geest.

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv dhimmi @LodewijkA OVERLÈGT ipv STELT! met Marokko over immigratie&integratie http://wp.me/p1O7aM-mer via @wordpressdotcom

  de lullo wilde dus gewoon ff met vakantie nr marokko… en doet dus alsof ie met een ‘missie’ gaat… belastinggeld is kennelijk VERVREEMDBAAR!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat dacht ik dus ook. Gewoon even lekker op vacantie en zogezegd ergens in een kantine een toespraak houden. Zo doen ze het allemaal volgens mij.

   Alleen het idee al dat er daar ook maar 1 iemand serieus naar een Jood gaat zitten luisteren en wat hij er zogezegd van vind.
   Ze komen daar niet meer bij van het lachen daar om zoveel onbenulligheid.
   Kruiperiger kan je je niet opstellen in de ogen van een moslim.

   Like

  • Hendrick M. zegt:

   En ik kan me ook goed voorstellen hoe dat ‘overleg’ daar aan toe gaat: Om de gastheren niet te kwetsen, meedoen met 5 x daags met de kont omhoog naar Mekka. Om te laten zien dat wij nog zo kwaad niet zijn …

   Like

 7. Zilvermeeuw zegt:

  Ze lachen zich rot daar in Marokko over zóveel onbenul. Hey Asscher, wanneer je daar toch bent, kijk dan meteen even in het Marokkaanse kadaster? O wacht………

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Te zot voor woorden. Gewoon in Marokko mededelen dat er wordt gekort op de uitkeringen (stoppen zou nog beter zijn) en het commentaar van Marokko daarop is niet interessant. Daar hoef je trouwens niet voor af te reizen naar Marokko, dat kan ook per telefoon of email.

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Die weet goed hoe dat je je zelf voor lul kan zetten zeg! je schaamt je eigen toch rot, alleen al om het fijt dat hij Nederland vertegenwoordigd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s