“Vluchtelingen” voor 1,3 miljoen euro in het 3-sterrenhotel

Screenshot_46

Landhotel “Niedertiefenbacher Hof”

(Door: Mina Jung – Vertaling: E.J. Bron)

Er heerst een gespannen sfeer in het plaatsje Beselich-Niedertiefenbach in de gemeente Beselich (district Limburg-Weilburg, deelstaat Hessen). Bij iedereen spookt het door zijn hoofd, maar niemand durft het uit te spreken, uit angst om als racist bestempeld te worden. Vanaf juni trekken de eerste 36 asielzoekers in het voormalige hotel “Niedertiefenbacher Hof”. Het huurcontract loopt over een periode van zes jaar, dat verlengd kan worden, omdat het aantal “vluchtelingen” in Duitsland zoals bekend razendsnel toeneemt.

Bij de genomen beslissing werd geen aandacht geschonken aan de ideeën van de directe omgeving. Inwoners maken zich zorgen over de waardevermindering van hun onroerende goederen. Uit ervaringsberichten blijkt dat deze tot 50% kan bedragen.

De volgende vragen spelen onder de bevolking in het dorp: Is er geen sprake van inspraak van de dorpsbewoners? Moet men een 3-sterrenhotel in het centrum van het dorp gebruiken als asielonderkomen? Zal het lawaai toenemen, wellicht zelfs de criminaliteit?

Waarom het hotel leeg staat? Zo leeg was het helemaal niet, nadat Karl Günter Ebel, de hoteleigenaar, echter al zijn medewerkers ontsloeg, was de weg geëffend voor een deal met de regering: 1,3 miljoen euro voor 6 jaar verhuur van het hotel – geen slechte handel.

Belangstellenden die het hotel wilden pachten (er was al een contract opgesteld), wilde meneer Ebel “het dorp niet aandoen”. Een onderkomen voor asielzoekers echter zonder probleem.

Deze handelwijze is in veel dorpen al de norm geworden, tot vreugde van alle verhuurders, die nu kans maken op de Jackpot. De directe omgeving, die zelfs de inrit en de binnenplaats met het hotel moet delen, is boos over het gemak waarmee deze verstrekkende beslissing werd genomen.

In principe is het idee om politiek vervolgde mensen asiel te geven heel goed, echter met een passend programma/plan. Wie zal de asielzoekers verzorgen? Er wordt één persoon benoemd, die verantwoordelijk zal zijn voor 36 personen. Er bestaat sterke twijfel of deze ene persoon genoeg is om de mensen goed te integreren, hen de Duitse taal bij te brengen en ter plaatse voor voldoende verzorging te zorgen. Wat gebeurt er wanneer een groep mensen op den duur alleen maar met elkaar omgaat, zonder voldoende verzorging? Het woord gettovorming komt om de hoek.

Het is een impertinentie om voor voldongen feiten geplaatst te worden en het gebeuren achteraf, via een informatieavond, geserveerd te krijgen. Alle beslissingen zijn genomen, wat rest, zijn de roze brillen die alle inwoners in het begin van de bijeenkomst vorige week donderdag zouden hebben moeten opzetten. Men heeft het optreden psychologisch handig aangepakt, dat moet gezegd. Niemand durfde nog vragen te stellen over het plan.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Mina Jung

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Vluchtelingen” voor 1,3 miljoen euro in het 3-sterrenhotel

 1. fransdewit zegt:

  Geen tentenkamp? nee gelijk verwennen, koesteren, pappen en nat houden. Inlichten waar ze allemaal wel niet recht op hebben; vooral de beginselen bij brengen hoe je het meest kan profiteren in den landen. Man wij hebben nog in moeten wonen op zolder en jaren ingeschreven gestaan. Wat worden wij toch gediscrimineerd zeg. Eigen volk eerst dacht ik toch? Nou nee hoor sluit maar helemaal achteraan. Snijden ze je wel de strot door, geen probleem

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Ik mag hopen dat Karl Günter Ebel erg zuinig is met z’n 1,3 miljoen… Die zal hij heel hard nodig hebben na 6 jaar asielzoekers in zijn hotel…

  Enfin, anders kunnen ze het pand altijd nog afbreken en er een park van maken.

  Like

  • bigljohn zegt:

   DE oplossing voor dit pand; Als het totaal uitgewoond is na zes jaar, en het pand verworden is tot een ruine, kan men het pand altijd nog voor een klein prijsje verkopen
   aan een boer. Die kan het dan gaan gebruiken als varkenskot, en er dan andere varkens in gaan plaatsen !

   Like

  • Leo zegt:

   Een park van maken,………strak plan……
   Daar kan Hennie van der Most ze wel bij helpen…………

   Like

  • Joost Visser zegt:

   In elk huurcontract staat dat na afloop van de huur het onroerend goed opgeleverd dient te worden in de oorspronkelijke staat. Dus Ebel krijgt niet alleen de huurpenningen maar na afloop ook nog een geheel gerenoveerd hotel terug.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Wat hebben ze de dorpelingen in feite een smerige rotstreek geleverd! Waardevermindering van hun woningen, vrees voor overlast, geen enkele inspraak, en het Hotelpersoneel de laan uitgestuurd omdat de eigenaar een hele goede deal kon maken met de overheid.

  Smerig…., een ander woord heb ik er niet voor.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Alles is van allaaat en dus ook van haar volgelingen!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Beselich-Niedertiefenbach !
  Wat een prachtige naam.
  Wat een mooi verhaal.
  Wanneer komt de film uit?
  Want dit is toch uit de neverending story featuring Harry Potter?
  Ja, de personages zijn in tijd wat naar voren geschoven, anderzijds zo in te passen.
  De burgemeester gaat de ring niet bekomen, zal vergaan in het vuur.

  Like

 6. Avidia zegt:

  In mijn plaats is het al niet anders, de gelukzoekers krijgen eerste rang, om van te overgeven. Al de jonge mensen die willen touwen en een gezin stichten komen op de laatste plaats. En wij maar geconfronteerd worden met al die sloffende mensen die door de straten sloffen, lopen hebben ze nooit geleerd. Om uit je vel te springen!!!!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Gebeurt dat alleen in Duitsland? maar bij ons niet?

  Like

 8. Nogmaals:het zijn GEEN vluchtelingen!Moeten dus ook niet in aanmerking kunnen komen voor politiek asiel;voor helemaal geen asiel trouwens!Geen asielzoekers,maar gelukszoekers!Ik wordt dood ziek van het steeds maar weer verdraaien van de feiten en ons aanpraten van een schuldgevoel!Ik trap daar niet in,voel me niet schuldig en ben er tegen,punt uit!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Yvonne 13:33

   Precies! Ook ik kan me zo ontzettend boos maken over mensen die ons niet humaan vinden, omdat wij deze zielige mensen, die niks hebben (??), niet willen helpen. Nee, inderdaad. Mensen die om economische redenen hun land verlaten, doen dit willens en wetens. Om nog maar te zwijgen over al die IS-strijders die tussen de ‘vluchtelingen’ verstopt zitten. Trouwens, die zielige mensen hadden wel aardig wat geld te verbrassen voor de overtocht. Maar dat terzijde.
   Welke politieke partij wil dit alles volmondig toegeven? Alleen de PVV, en….schoorvoetend…., nu ook een klein beetje de VVD. Alleen, die partij zit aan het regeerakkoord vast, en kan volgens eigen zeggen ‘niets’ doen. Wel vreemd dat de pardonregeling ook tijdens dit regeerakkoord is doorgevoerd, tegen de wil van de VVD in.

   Ik voel me dus ook NIET schuldig vanwege mijn standpunt over immigratie en asielpolitiek. Ik laat me niets aanpraten!

   Like

 9. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Die hoteleigenaar is nu financieel helemaal binnen! Wat een hypocriet gedoe zeg!
  En die mensen in dat onschuldig dorpje zijn te laf om te protesteren tegen hun eigen ondergang?Ze krijgen dus hun verdiende loon die wegkijkers, en maar janken als het te laat zal zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s