Boko Haram ontvoert 500 vrouwen en meisjes

Screenshot_55

De Nigeriaanse islamitische terreurbeweging Boko Haram heeft ongeveer 500 vrouwen en kinderen ontvoerd uit Damasak. Deze stad in het noordoosten van Nigeria werd onlangs door troepen van Niger en Tsjaad heroverd op Boko Haram.

Dat meldden verschillende overlevenden uit Damasak dinsdag aan diverse media. Een plaatselijke handelaar vertelde persbureau Reuters dat de strijders van Boko Haram de kinderen met hen meenamen toen ze vluchtten.

Na de herovering is er een massagraf ontdekt. Zeker zeventig slachtoffers zijn op brute wijze afgemaakt en van een brug gegooid. De bedding was zwart van het opgedroogde bloed. Onder die zeventig doden bevinden zich vermoedelijk vijftig van de gekidnapte vrouwen en meisjes.

Zie eveneens: www.huffingtonpost.com

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Boko Haram ontvoert 500 vrouwen en meisjes

 1. Sjaak zegt:

  MEER-MEER-MEER !

  Like

 2. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Mischien moeten de Afrikanen van hun Tovenaars af; en onze heer aanbidden.En niemand anders?

  Like

 4. Jade zegt:

  Zou de eerste groep nog in leven zijn?

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Ik vraag me af of deze monsters van Boko Haram zelf ook op internet zitten en toen eens het desbetreffende plaatje tegenkwamen op DeviantArt waar ik al eens over had betreffende Belle en Gaston uit ‘Belle en het Beest’. Net zoals Boko Haram deed met de 500 vrouwen en meisjes door hen te ontvoeren, zo ontvoerde de vreselijke Gaston op zijn beurt Belle in een donkere nacht daar zij aanvankelijk niet met hem wou trouwen. Gaston had haar uiteindelijk overmeesterd in haar huis, Belle gebonden en gekneveld en reed met haar op zijn paard vrolijk weg!
  Blijkbaar zouden leden van Boko Haram dit vast erg prachtig hebben gevonden (veel mensen die erop reageerden vonden het inderdaad HEEL leuk om te zien) al was Gaston alleen GEEN moslim en had hij ook geen plannen om Belle te doden maar haar geliefde, het Beest, helaas wel! Zo zong hij een triomfantelijk en vals liedje voor Belle terwijl zij daar letterlijk en figuurlijk geboeid naar moest luisteren maar ik zou eventueel zo een aangepast liedje en gedachtes voor hen bedenken:
  Gaston: “Lieve Belle, wees mijn gast. Wees mijn gast. wees mijn gast daar jij nou de mijne bent en ik eindelijk met jou ga trouwen!”
  Belle: “Ach Gaston, houdt je muil toch want ik trouw in geen eeuwigheid met je!”
  Gaston: “Belle, als je niet met mij in het huwelijk treed dan til ik je van mijn paard, neem ik je over de knie en dan krijg je een portie billenkoek van me! Een flink pak voor je broek doet een slimme boekenwurm als jou vast geen kwaad!”
  Belle: “Jij denkt dus zeker dat je me kunt overheersen en onderdanig maken, sukkel? Maar al zou je mijn achterwerk gloeiend heet slaan, dan nog kun je toch nooit altijd onderdrukt houden of als slavin! Vrouwen zijn al eeuwen pittiger dan je denkt.”

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Ik zal nou eens, voor de verandering, iets komischer gaan vertellen over mijzelf wat een bepaalde “ontvoering” in het verleden betrof en grappiger is dan het bovengenoemde artikel. Normaal worden meisjes en vrouwen soms wel eens “geschaakt of ontvoerd” door jongens en mannen waarbij de eersten meestal bij de laatsten over de schouder worden gedragen!
  Ik heb dit eind jaren ’90 (ik was toen nog net geen dertig) ook bij enkele grappige vrouwen in Arnhem, op vrijwillige bases, gedaan waaronder een zekere Mathilde. Zij was drie jaar jonger dan ik, ongeveer even groot en sterk als ik een blonde, stoere en een hele fysieke sterke jongedame die vroeg of zij dit op een avond eens andersom bij mij thuis mocht gaan uitvoeren en kon dit dus niet weigeren.
  Mathilde en ik droegen toen allebei een zwarte trui, ik een blauwe jeans en zij een witte jeans. Zoals ik dat met haar als eerste had gedaan voordat ik haar rond droeg ging ik op mijn beurt op een stoel staan en zij hierna voor mij staan. Vervolgens tilde Mathilde mij op en zij nam me over haar rechterschouder heen waarna ze mij door de kamer heen droeg, even kort met mij rondliep en een huisgenoot dit later fotografeerde!
  Ik bezit deze foto’s nog steeds en het lijkt dan net of Mathilde mij, Jules, aan het ontvoeren was voor een charmant (?) of romantisch ritje! Mijn achterwerk staat hierin mooi strak in mijn blauwe spijkerbroek en Mathilde kijkt zo triomfantelijk alsof ze verliefd op me was geworden en mij toen eens goed op mijn nummer zette en ik kreeg toen heel veel respect voor haar! Ik vond het later best grappig en ik heb er beslist geen spijt van dat Mathilde mij nou eens goed te pakken nam want dat had ik deze keer ook wel een keertje verdiend, zo zeg ik zelf!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s