Groot-Brittannië: Buitenlanders tegen immigratie

Screenshot_74

(Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië wil een meerderheid van de “mensen met een migratieachtergrond” dat er niet zoveel immigranten mogen komen. Ruim een derde deel van de in Groot-Brittannië wonende Aziaten, mensen met een donkere huidskleur en migranten met een andere afkomst eist zelfs een sterke daling van de huidige massa-immigratie op het eiland.

In 2014 bedroeg de netto immigratie ongeveer 300.000. Onafhankelijk van welke komaf wil nog slechts één op de tien open grenzen.

Kiran Bali, lid van “Migration Watch”, verklaart het resultaat ermee dat alle mensen te maken krijgen met dezelfde negatieve effecten van de massa-immigratie. Ze zouden zich allemaal zorgen maken over de toestanden op de scholen en in de ziekenhuizen, ze zouden vrezen voor hun banen en ze zouden weten welke gevaren de overbevolking van een land met zich meebrengt.

Meer daar over in het Engelstalige artikel van de “Daily Mail”.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Demografie, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Groot-Brittannië: Buitenlanders tegen immigratie

 1. fransdewit zegt:

  Is toch ook logisch, ze weten wel dat de meeste “gasten”verkeerd bezig zijn, maar dat is natuurlijk nu nog eenzijdig, maar als er direct nog meer van die egoïsten bij komen, dan ontmoeten ze hun eigen mentaliteit en karakter vormen. Ja en dat botst, wat het is niet leuk tegen je zelf te moeten aggregeren.

  Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

  Volgens mij roept elk volk: “Eigen volk eerst.”

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Ha! Straks roepen moslims: “Niet meer van die verd…. moslims in ons land”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, natuurlijk niet:
   Die splitsen dat op: De Soennieten roepen: “Niet meer van die verd….. Sji’ieten/Wahabieten/Alevieten enzovoort in ons land (Let op het woord “ons”) en de Sji’ieten roepen hetzelfde over al die andere groeperingen en ga zo maar door.
   Van hun eigen ‘clan’ zullen ze het heus niet zeggen, want dat zijn ‘Broeders.’ En tenslotte breekt de pleuris uit en krijg je stammenoorlog op Britse bodem!
   Niet dat dat aan één kant niet z’n nut heeft: Wat is die Brilslang Choudary precies? Een Soenniet? Nou, die zou van mij aan TWEE Machetes tegelijk geregen mogen worden, ha, ha!
   Maar ondertussen: Al dat gedonder binnen Britse grenzen! GB had natuurlijk die hele zwik er al jaren geleden uit moeten flikkeren! En wíe loopt dat nu nèt al jaren te roepen? Juist ja: De “intelligente klokkenluider”-zoals jij hem noemt- Paul Weston. Want zeg niet, dat het Nigel was, die daar het eerste mee kwam! (Maar dat doe je ook niet, want dit weet iedereen,)
   Ze zullen voor Weston nog eens een monument oprichten -als het intussen te laat is.

   Like

  • bigljohn zegt:

   En daarna gaan ze elkaar uitmoorden, net zoals in de Arabische regio. Soenieten tegen Sji-iten, enz. enz. En als het moorden eenmaal begonnen is, zijn daarna de zaterdagmensen aan de beurt, vervolgens de zondagmensen, en dan de rest. Het is niet meer en minder dan de evaluatie van een vrij westers land, richting Sharia kalifaat.

   Like

 4. Mijn eigen buitenlander, een niet-westerse allochtoon is het hartgrondig met hen eens. Hij verklaart Europa voor knettergek: ze weten niet welke ellende ze zich op de hals halen, zegt hij.
  En hij kan het weten, komende uit een land dat al 1000 jaar tegen Arabische import vecht.

  Zijn land had na 250 jaar pas in de gaten dat er iets goed mis ging en toen was het te laat om dit kinder-stelende tuig naar huis te sturen. Toen de mosselmannen koningskinderen begonnen op te eisen en niemands dochter meer veilig was, was de maat vol en begon men hen effectief te bestrijden.
  Maar dat zullen wij nooit doen…..politiek correct als wij zijn… Als we het, net als zij, 250 jaar op z’n beloop laten, dan heeft DIT slappe volk zich (samen met de overige Europeanen) inmiddels al massaal tot de islam bekeerd. Hindoes staan veel sterker in hun schoenen…

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Ik heb genoeg mijn handen vol met Holland ; De Britten overlaat ik Britttanie.

  Like

 6. JCC zegt:

  Het zwijn Cameron zal voor de bühne even veinzen dat hij er wat aan gaat doen. Dat is alleen verkiezingspraat van een charlatan. Als de buit binnen is gaat het gewoon door, goedkope arbeidskrachten voor de grote bedrijven. Dat Engeland zo verwoest wordt, dat zal hem een rotzorg zijn.

  Like

 7. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  “welke gevaren de overbevolking van een land met zich meebrengt.”

  OVERBEVOLKING
  Dit woord vat alles samen; of je nu pro- of anti-islam, pro- of anti ‘asielzoeker’ bent.
  VOL = VOL!

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Aziaten in Engeland zijn Pakistani en moslims uit andere landen die de boel daar op stelten laten lopen. Natuurlijk willen ze de nieuwe immigranten niet hebben!!!! Ze willen het alleen recht behouden daar de boel te overheersen. Wat hebben ze daaraan als er nog meer NEUKERS UIT AFRIKA EN HET MIDDEN OOSTEN ALS KAPERS OP DE KUST KOMEN? MEER ZIELEN …MEER CONCURRENTIE!!! ZO HEBBEN ZE BIJVOORBEELD ROTHERHAM VOOR ZICHZELF IN EIGEN BEHEER.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 11. Beginnen ze ook last te krijgen van hun soortgenoten?Een Turkse overbuurman roept al jaren dat ze moeten stoppen met immigranten onbeperkt toe te laten.

  Like

 12. Een derde van de Aziaten…. Iedereen schijnt te vergeten dat dit gewoon de meer dan één miljoen hindoes zijn. Indiërs dus. En natuurlijk horen de Indiase moslims niet bij die “een derde” van de Aziaten die tegen, maar bij de “twee derde” die vóór immigratie zijn….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s