Het Witte Huis keert zich helemaal tegen Israël

Screenshot_54

(Door: Michael van der Galien)

De Israël-hater Obama laat zijn masker vallen.

Wie had ooit durven denken dat Amerika in 2015 geregeerd zou worden door een president die daadwerkelijk een hekel heeft aan Israël?

In a speech on Monday, the White House chief of staff Denis McDonough called into question the Israeli government’s commitment to finding a peaceful solution to the Middle East conflict. “Israel cannot maintain military control of another people indefinitely,” he told a meeting of liberal American pro-Israel lobbyists, J-Street. “An occupation that has lasted for almost 50 years must end.”

Als McDonough zoiets zegt weet je dat hij voor de hele regering spreekt. Het is nu dus het officiële beleid van Amerika dat Israël “Palestina bezet,” wat niet alleen betekent dat diens daden in strijd zijn met de wet, maar ook dat Israël zich uiteindelijk terug moet trekken achter de grenzen van vóór de oorlog van 1967.

Lees verder>>>
(h/t “katan”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Obama. Bookmark de permalink .

26 reacties op Het Witte Huis keert zich helemaal tegen Israël

 1. Cathja zegt:

  Israël gaat zich niet terugtrekken achter de grenzen van vóór de oorlog in 1967. Als ze dit doen, dan kunnen ze er op rekenen dat binnen de kortste keren het land opnieuw wordt aangevallen. Het uiteindelijk doel is toch om de Joden uit te roeien?

  Wat is Obama een misselijke schurk! Wat heeft hij de wereld jarenlang voor de gek gehouden, inclusief de Israëliërs, die in Amerika altijd een bondgenoot hebben gezien. Ook wij dachten dat Amerika aan de kant van Israël stond.
  Obama is nu geen bondgenoot meer, maar is dit eigenlijk ook niet van Europa! Alles wat Obama bedenkt is eigenbelang. Denk aan het vrijhandelsverdrag, wat ze er zo snel mogelijk doorheen willen jassen! Denk aan de bemoeizucht in Oost-Europa. Wat heeft Obama te maken met Oekraïne? Dit land gebruikt hij alleen maar om de Russen uit te dagen en vals te beschuldigen, omdat hij bang is dat Rusland Amerika naar de kroon wil steken als wereldmacht!

  Kon die kerel maar afgezet worden! Ik weet dat er binnen zijn regering mensen zijn die hem liever gisteren dan vandaag zien verdwijnen. Helaas ‘mag’ hij nog anderhalf jaar. Lang genoeg om nog veel meer gifbekers te vullen!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is natuurlijk geen reden om ons nu maar meteen juichend in de armen van de Russen te storten, dat is meteen weer het andere uiterste.
   Onze oer-cynici in dit opzicht, Jan en Martien Pennings, nemen ten opzichte van béiden een gereserveerde houding aan en ik raak er meer en meer van overtuigd, dat dat ook de meest realistische kijk is.
   Bovendien is Obama op het presidentiële vlak een absolute klasse apart; de meest curieuze miskleun, die de Amerikaanse kiezers ooit hebben begaan.
   Een volgende president -Democratisch óf Republikeins- zou misschien al weer heel wat recht kunnen trekken.

   Like

  • Jan zegt:

   Obama’s 2012 campagne slogan van 2012 “Forward” heeft een speciale betekenis binnen de socialistische politieke terminologie. Het is vaak gebruikt als naam van socialistische, communistische en andere linkse kranten en publikaties. et Russische woord voor ‘voorwaarts’ is ‘вперед’ (uitspraak: vpjèrèd) en was de naam die Lenin aan de publikatie gaf toen hij in 1905 uit de redactie van Iskra (De Vonk) stapte (1)

   De term ‘Forward’ was ook de slogan van Adolf Hitler’s Hitlerjugend gedurende de jaren 30 (2)
   1. http://nl.wikipedia.org/wiki/Iskra
   2. http://ingeb.org/Lieder/vorwarts.html

   Like

 2. janfreak zegt:

  Ja, het is en blijft een moslim die Obama, wat heb ik me in die man vergist.

  Like

 3. Igor zegt:

  En zo verwordt de wereld tot 1 grote seniele islamitische barbaarse klerezooi dankzij de Amerikanen, die zo nodig een islamitische sambo op die hoogste post moesten zetten.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Maria zegt:

  Wanneer keert de wereld eens eindelijk tegen die VS.
  Dat land brengt anderen NIETS OP dan imperialisme dominatie weet ik wat en economisch hebben ze geen ballen te bieden aan de planeet ah nee ze pakken alles af van een ander voor zichzelf te verrijken!!!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  De Kenyaan voelt al langzamerhand nattigheid.Het zal me niet verbazen al;s de Goei Herder zijn kop in tween spleet.
  1 Woord breuk tov Geloofsbeleidenis van de Calvinisten, dat hij of zijn ouders in Ellis Island hebben gezworen.
  2 De leugen van zijn geboorte in Hawaii, dat nooit plaats heeft gevonden.
  3 De leugen dat hij een Christen is.

  Like

 7. Jan zegt:

  De verrader van Israël tegen Medvedev: “after my election I have more flexibility”

  En zoals bekend is Rusland pleitbezorger van een palistaat in de VN. Hoe dus de stemming er straks uit zal zien laat zich raden. Twee staten geleid door idioten, psychopaten en maffia.

  Like

 8. GT zegt:

  Wederom mijn reactie niet geplaatst, zal wel niet boeiend geweest zijn he EJ .

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Obama begeeft zich nu op zeer glad ijs! Zich totaal keren tegen Israël zal alleen maar koren op de molens van de Republikeinen blijken te zijn. Netanjahu heeft deze situatie bewust uitgelokt en Obama trapt, arrogante hersenloze moslim als hij is, in de val. Let op wat er in de naaste toekomst zal gaan gebeuren.
  Ontwikkelingen kunnen heel snel gaan. Het is niet zeker uitgesloten dat men Obama zal afzetten omdat men er niet meer omheen kan dat de belangen van Amerika uiteindelijk bij Israël zullen liggen en niet bij een moslimpresident die Amerika ondertussen internationaal, als verdoken moslim, al heel veel schade heeft toegebracht.

  Like

  • Maria zegt:

   Omusla is al jaren zo bezig, legt alles van congres naast zich neer, heeft alles en iedereen vervangen van leger CIA en andere topposten door regelrechte muslimbrotherhood gasten en NIEMAND in die VS die nog maar dacht om hem af te zetten. Amerikanen komen NIET massaal op straat hiertegen!
   Tot het bittere einde nog 15 maanden zal die dat witte huis bezetten en de wereld in WOIII storten, hij is goed bezig om dat te verwezenlijken!
   Die is door de Illuminatie de bankiers daar gezet, alle presidenten VS worden zo geplaatst in die VS zijn enkel puppets van de bankiers Illuminatie.
   In een normale wereld nadat uitkwam dat hij LOOG dat hij Christen was en nen islamiet was en geen geboorte certificaat had waar hij daarna via deze dame Deliana Fuddy een vals certificaat van Hawai kreeg bleef hij nog netjes op post! Kort daarna is die Fuddy opgeruimd onder heel raar omstandigheden dat haar vliegtuig chrashte
   De elite heeft hem daar gezet met 1 reden, WOIII ontketenen!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Maria. Ik ben geen complottheoreticus. Niet iedereen doem-denkt te weten dat de totale vernietiging van de wereld overmorgen plaats zal vinden… om maar een interessante stem op te kunnen zetten op deze site.
    Gewoon nuchter blijven, rationeel en met nuchterheid nadenken zou ik je willen aanbevelen.

    Like

   • Maria zegt:

    geloof me ben de meest rationele nuchtere mens dat je ooit zal vinden op de planeet!
    voor ik iets post of erachter sta heb ik dat eerst 1000x gecheckt!
    Je kan niet ontkennen dat bankiers de wereld rulen, politiekers zijn enkel hun puppets!!!
    Kijk maar naar de oprichting EU! Kijk dan hie bankiers alles runnen , dat kan je niet ontkennen!!! EJ post er ook genoeg over, dan beledig je ook hem met wat je schrijft hier dat het complot verhaaltjes zijn! EJ doet genoeg moeite om dat mee te openbaren!
    En graaf in geschiedenis van die bankiers zij zijn degenen die aan de touwtjes trekken op de planeet?
    En dat is geen complot theorie maar de bittere waarheid!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Oké Maria, ik geloof je helemaal, maar hou het licht in de gaten want je leeft om gelukkig te zijn, anders wordt alles zo zwart.

    Like

   • Maria zegt:

    Maar Paul desondanks wat ik heb meemaakt in mijn leven ben ik een vechter en niet klein te krijgen…
    Ik wens niemand toe wat ik meegemaakt heb en ook niet degenen die in Oekraine hetzelfde nu meemaken, maar we zijn een sterk ras en overleven alles, trust me on this…
    Is ook de reden waarom ik me vastgebeten heb om alles te openbaren en anderen te helpen en waarschuwen, uiteindelijk moet je altijd een doel hebben in het leven, en mijn doel is gewoon de waarheid/heden openbaren

    xx

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria: Hoewel ik geaarzeld heb om hier het mijne van te zeggen, doe ik het bij deze tóch:
    Het werkt hetzelfde als bij evangeliseren: De Waarheid (wat dat ook moge betekenen) wordt nog het beste overgebracht door diegenen, die haar aanvoelen, maar NIET de intentie hebben, haar pontificaal te brèngen.
    Zoiets heet pragmatisme. En het is nog altijd de allerbeste manier om bepaalde bedoelingen over te laten komen.
    Wat E.J. doet, is de artíkelen posten, waar hij achter staat, niet noodzakelijkerwijs zijn méning er over, begrijp je? Dat is het verschil.
    De ‘waarheid’ willen brengen impliceert alwetendheid. En daarop kan niemand zich laten voorstaan. Niemand.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, je kan het nog 1000x herhalen maar dat kwartje gaat nooit vallen.
    Het is inderdaad net of je tegen een jehova aan lult.
    Daar blijf je ook mee bezig want zij kennen de waarheid en jij niet.

    Als iemand in mijn huis zich zo zou opstellen, had ik ‘m er allang uit geflikkerd.
    Omdat het nou eenmaal niet sfeer bevorderend is en uiteindelijk iedereen gaat irriteren.
    Maar juist dit soort mensen hebben dat nooit door, ze worden eerder dan nog kwader als je er wat over zegt.
    En uiteindelijk blijft niet het onderwerp meer hangen maar de sfeer die het opgeleverd heeft.

    Like

   • Maria zegt:

    @Theresa
    ieder heeft zijn specialiteiten in het leven
    de mijne is de waarheid blootleggen wat verdomd veel tijd en moeite in beslag neemt!
    Leer eens accepteren dat mensen in staat zijn van dat te doen!
    Als jij daar zoveel problemen mee hebt dan is dat uw probleem anderen zijn ermee gebaat!
    Pak me dan op een leugen als je kan!!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 10.26u: Niet 100 maar 200% mee eens!
    Vooral met wat je aanhaalde over jouw huis, daar zit ‘m nou net de kneep:
    We tolereren het, omdat…..Enfin. laat ik maar weer ophouden.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria, 11.21u.: Dat zou ik meteen kunnen doen en dat weet jij zelf ook, als je nadenkt.
    Maar het zou weer te veel ‘onrust’ veroorzaken, helaas. Maar niet dus.
    Laten we maar iets meer in het algemeen nemen, waarvan niemand hier meer staat te kijken: Iemand zonder bewijs voor iets ernstigs uitmaken (‘nazi’ bijvoorbeeld) is evengoed een leugen.
    Het probleem met jou is, dat je je verbeeldt, over de hele linie ‘de waarheid’ te kunnen blootleggen.
    Maar juist omdàt dat een onmogelijkheid is, verval je al doende automatisch in ónwaarheden, dús: leugens.
    Welgemeende raad: Houd ermee op, want het berokkent anderen minstens zoveel schade als dat het baat zou brengen.
    (En wees blij, dat ik verder niet in details treed.)

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Maria. Ik probeer te begrijpen vanuit welke situatie je schrijft.
    Maar gelukkig ben je nu, net als ik trouwens, in een leuk land met 450 biersoorten
    (na vijven, dat wèl natuurlijk…) aanbeland, bevolkt door Vlamingen die lijden aan een zeldzame soort van indolentie zodat ze bijkans alles op hun beloop laten en nergens een mening over hebben wat ook weer aantrekkelijke kanten heeft want daardoor zijn ze heel erg beleefd en ook beschroomd zoals ze zelf zeggen.
    Dit in tegenstelling tot die Nederlanders welke de onweerstaanbare aandrang bezitten om te bekeren omdat wat zij menen te weten, ten principe, ook absoluut en volkomen zeker weten dat zit nu eenmaal in hun genen neem bijvoorbeeld Calvijn, die ook alles zeker wist, die kreeg bij die indolente Vlamingen geen poot bij aan de grond maar in NL werd hij juichend het grote moeras binnen gehaald, nou tel uit je winst Maria.
    Het gevolg van dit alles was dat 1000 jaar later De Raad van Staten moest beoordelen of Zwarte Piet wel mocht of niet mocht.
    In Vlaanderen wordt dit alles met ironische verbazing bekeken.
    Zij hebben al eeuwen lang de Zwarte Piet en hij zit mee aan tafel als ze in hun staminee hun pint pakken en beschroomd glimlachen om die Hollandse betweters.

    Like

 10. Jan zegt:

  Afgelopen maandag was het Israël-Haatdag van de UNO:

  Today is Hate Israel Day at the UN – March 23, 2015
  Today is Hate Israel Day at the U.N., a feature of every regular session, held in September, March and June, of the 47-nation Human Rights Council.

  While all 193 countries of the world are addressed under Agenda Item 4, “Human rights situations requiring the world’s attention,” only Israel gets its own special treatment, under Agenda Item 7, “Human rights situation in Palestine and other occupied Arab territories .”

  There will be 0 reports on gross and systematic human rights abuses by countries (many of them members of the UNHRC) like China, Cuba, Pakistan, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Sudan, Turkey and Venezuela.

  Yet tomorrow’s debate will see the presentation of seven reports targeting Israel:

  http://blog.unwatch.org/index.php/2015/03/23/today-is-hate-israel-day-at-the-un-march-23-2015/

  Like

 11. Fred zegt:

  Wie had ooit durven denken dat Amerika in 2015 geregeerd zou worden door een president die daadwerkelijk een hekel heeft aan Israël?

  Ik.

  Like

 12. Jade zegt:

  Obama heeft niets te vertellen beste mensen.
  Hij zegt wat hij moet zeggen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s