Is de islam een religie van de vrede? Glossy van IS spreekt dit tegen.

Screenshot_66

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals het persbureau AINA constateert, spreekt het nieuwe tijdschrift van IS, “Dabiq”, van 13 februari 2015 de opvatting van westerse politici tegen die de islam een religie van de vrede noemen.

De schrijver van het artikel wijst erop dat de apologetisch-islamitische argumentatie zoiets beweert als haar vertegenwoordigers als propagandisten voor de islam met het Westen flirten. Maar dat zou ver bezijden de waarheid zijn, want Allah zou de islam als religie van het zwaard hebben geopenbaard.

Er zou geen permanente vrede bestaan met de ongelovigen en het ongeloof. En de linguïstische wortel van het woord “islam” zou niet “vrede”, maar “onderwerping” betekenen, ook al zouden beide namen uit dezelfde letters gevormd zijn (s-l-m).

Het artikel citeert ettelijke koranverzen en komt daarna tot de conclusie dat het duidelijk zou zijn dat de “vrede” een gevolg van het gebruik van het zwaard van de islam zou zijn; en dit zwaard zou nog steeds worden getrokken, geheven en gezwaaid, totdat de in de eindtijd van de moslims verwachte heilsfiguur Isa de antichrist doodt en de hoofdelijke belasting (jizya) afschaft.

Daarna zouden de ongelovigen en hun tirannie worden vernietigd en zouden de islam en zijn rechtvaardigheid in de hele wereld de overhand krijgen.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, meningsdictatuur, Moslims. Bookmark de permalink .

9 reacties op Is de islam een religie van de vrede? Glossy van IS spreekt dit tegen.

 1. Rudi zegt:

  Stel je voor dat IS of een van hun ‘spirituele leiders’ een fatwa uitvaardigt over al diegenen die beweren dat islam vrede betekent of dat islam de religie van de vrede is…Met de nodige soera’s en passages uit Sira en Hadith om die fatwa te staven.
  Ik ben alvast benieuwd in hoeveel bochten de boven ons gestelden aan weerszijden van de grote plas zich zullen wringen om te beweren dat die lui het mis hebben.
  Misschien een idee voor een komische film in de trant van ‘The Little Dictator?’
  Mel Brooks lijkt me daar net iets te links voor.

  Like

 2. Fred zegt:

  Die westerse politici kúnnen niet anders dan de waarheid vertekenen, omdat ze anders verantwoording moeten afleggen waarom ze ze hier binnengebracht hebben, en nog altijd binnenbrengen. Zoals ze ook niet anders kunnen dan met pakken geld, langs alle denkbare kanalen, naar ze te smijten, omdat ze verdomd goed weten dat, indien ze dat niet doen, criminaliteit en geweld een zodanige vlucht zullen nemen, dat de eruit resulterende anarchie elke normale maatschappelijke werking onmogelijk zal maken. Dus zijn ze verplicht er financiële en ideologische eieren onder te steken, en ze met gunstmaatregelen te verwennen, in de, ijdele, hoop dat ze de uitbarsting lang genoeg voor zich uit zullen kunnen schuiven, totdat het probleem zichzelf oplost. Zoals de vermenigvuldiging van de kop- en andere vodden in ons straatbeeld mettertijd bewijst, zal dat NIET gebeuren. Jammer. En helaas. Wanneer het eenmaal zover is, laten we vooral niet vergeten ze op de gepaste manier voor hun diensten te bedanken.

  Like

  • Ruud Zwaaf zegt:

   De reden is OLIE. In 1975, twee jaar na de oliecrisis van 1973, heeft de toenmalige EEG een verdrag met OPEC landen en een aantal andere Arabische naties, waaronder Marokko, getekend. Die verdrag kwam hier op neer: OPEC en Arabische naties te vriend houden met ongelimiteerde islamisering van Europa in ruil voor verzekerde toevoer van olie. Dit verdrag is nog steeds in geldig en heet De Resolutie (o.b.a. Het Verdrag) van Straatsburg (Google maar). De Europese bevolking is dus in feite door de toenmalige EEG verraden en verkocht voor olie en veroordeelt tot islamisering.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat is althans recht door zee!
  Stuur even een exemplaar naar figuren als Pechtold, Rutte en van Aartsen!

  Like

 4. janfreak zegt:

  De islam vertegenwoordigt zowat alles wat wij verafschuwen, het zal nooit mijn religie zijn.
  Een religie hoort gebaseerd te zijn op liefde, niet om mensen aan te zetten tot moord op andersdenkenden zoals de islam predikt. Bah!

  Like

 5. reageerbuis zegt:

  1Joh.2:22 zegt: Dit is de antichrist, die de Vader en de Zoon loochent.
  Dit kan maar op één godsdienst slaan: de islam.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ reageerbuis 25 maart 2015 om 19:32

   – Allah = Satan
   – Antichrist = Al-Madhi, kalief, een deel van het Beest; de leider in dit geval
   – de valse profeet = Isa de Islamitische versie van Jezus die terugkeert en in de laatste dagen het Teken en het Beeld van het Beest zal vormen
   – het Beest met 7 koppen, 10 hoorns, 10 kronen = kalifaat, islamitisch rijk, het Laatste Imperium waarover de Antichrist zal heersen.
   – het Beeld van het Beest = de Zwarte Steen in de Ka’baa in Mekka in Saudi Arabië
   – de gruwel der verwoesting op de heilige plaats = de Zwarte Steen in de tempelburcht
   – de hoer van Babylon = Saudi Arabië
   – de wijn van haar hoererij = olie

   Like

 6. Jan zegt:

  Terug naar het stenen tijdperk: ISIS Stones Man And Woman To Death For “Adultery” In Mosul …

  In yet another display of how the Islamic State (IS) implements the Sharia law, a resident of Mosul narrated another recent incident of stoning to death of a man and a woman for adultery. The witness was a clothing store owner whose outlet is near a government building where the incident happens.

  Abu Mohammad al-Lahibi, the shop owner, said the woman was in her 20s and married. Lahibi was not sure if the woman was given a fair trial since none was held before the stoning.
  ..
  http://au.ibtimes.com/stones-death-man-woman-mosul-adultery-1432640

  Like

 7. Jan zegt:

  UN lid prijst ISIS om haar multiculturalisme

  The U.N. human rights chief told the Security Council on Friday that in a “most terrible irony,” the Islamic State group may be more accepting of the ethnic diversity of its members than some states are about ethnic differences among their own citizens.
  http://www.nytimes.com/aponline/2015/03/27/world/middleeast/ap-un-united-nations-islamic-state.html?ref=world

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s