Jan Roos: ‘Accepteer niet dat barbaren onze superieure vrije wetten en samenleving aantasten’

Screenshot_69

Jan Roos

(Door: Bas Hakker)

Over doodsbedreigingen, politieke ambities en de hoofdmanpositie

Presentator Jan Roos maakt het NPO Radio1-programma Echte Jannen met een gewapende agent naast zich. De man van de goede grappen op huishoudbeurzen (‘wat dacht je? Ik doe mijn haar eens kort?’) wordt namelijk bedreigd, zo vertelt hij in Nieuwe Revu.

Lafheid

“Omdat  ik me dus wel uitspreek. Lafheid is de dood in de pot van de samenleving. Het gaat op dit moment helemaal fout, ook in de politiek. Ik zeg niet dat ik de waarheid in pacht heb of dat alles dan ten goede zal verbeteren, maar ik probeer het in ieder geval wel.” De dreigementen van de uitgesproken Roos komen van twee kanten, zo vertelt de Bart de Graaff-fan.

“Bedreigingen komen uit twee hoeken in Nederland: extreemlinks en de allochtonenhoek, en dan gespecificeerd, de Marokkanen. Dat is wat het is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Linkse Kerk, Marokkanen, Marxisme, Moslims, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Jan Roos: ‘Accepteer niet dat barbaren onze superieure vrije wetten en samenleving aantasten’

 1. Vederso zegt:

  Het gèkke is dat ik nog nooit van deze Jan Roos had gehoord. Zou ik niet goed hebben opgelet?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, weet U: Dat zijn soms toevalstreffers:
   Zelf las ik ooit in HP/deTijd een reportage over de Libelle Zomerweek -Tranen gelachen om dat artikel! En toen ik later eens op google zat te zoeken, in de hoop, dat artikel misschien terug te vinden -niet gelukt overigens- stuitte ik wèl op het Powned-filmpje “Jan Roos op de Libelle Zomerweek.” Sindsdien weet ik, wie het is.
   Zijn bevindingen kwamen trouwens wonderwel overeen met die van de makers van de HP/de Tijd-reportage!

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Elke zondag op maandag van 24:00 tot 02:00 NPO Radio 1.

   Like

 2. Pingback: Jan Roos: ‘Accepteer niet dat barbaren onze superieure vrije wetten en samenleving aantasten’ | Nikontino's Blog

 3. Wachteres zegt:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Roos_%28columnist%29

  Ik heb wat info voor je opgezocht, Vederso.

  Like

 4. Avidia zegt:

  Jan Roos is van het radioprogramma Echte Jannen.

  Like

 5. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  extreemlinks = dus de bruinhemden kliek van de nationaal socialisten, die zich tegenwoordig socialist noemen.

  Like

 7. Astrid zegt:

  De islambuigende, eurofiele politiek kan niet genoeg Jan Roos-types door de landverradende quasi-sociale bek geramd krijgen.
  Straks staan de hooghartige beterweters, net als de rest van de mensheid, als jammerende lammeren op de slachtbank, want uiteindelijk zal al dat buigen de extremistische haatbaard het grootste en makkelijkste offerfeest ooit opleveren.
  Linkse arrogantie en islam faciliteren de ondergang van de mensheid. Links en islam zijn twee handen op een buik vol intolerantie. Wie brengt ons het geestelijk geneesmiddel tegen dit kanker en verlost ons voorgoed van den boze?

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Ja, accepteer het niet volgens Jan Roos…..Hebben wij dan nog wel iets te willen ? Na de E.U. en de Euro die geheel ondemocratisch ten tonele verschenen, ingevoerd door ongekozen zichzelf benoemde leiders die liefhebbers zijn van de graaicultuur en de dictatuur. Die de Europese landsgrenzen voorgoed wagenwijd openzetten (verdragen als Schengen), en DE grote vrienden zijn van de Islam. Er is aldus een stuatie geschapen alwaar de Europese burger in de tang zit en langzaam kapot genepen word. Probeer dan nog maar eens het licht te zien en optimistisch te blijven. Een zwartkijker moet je niet te zijn, maar je moet wel realistisch blijven. Dit is in feite de derde wereldoorlog. Een echte oorlog werd vermeden, daar hij werd uitgevoerd als een politieke oorlog tegen de Europese bevolking, waarbij meteen (stapje voor stapje) vanuit Brussel de dictatuur werd ingevoerd. We worden nu eens voor de verandering niet vanuit Rome onderdrukt, of vanuit Parijs Madrid of Berlijn, maar nu uit Brussel. Het Vierde Rijk dus !

  Like

 9. Jan zegt:

  Mag Jan Roos wel …die is vanaf hier steeds meer wakker geworden 😉 https://youtu.be/rdHyWfZPvcs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s