Kinderen schokken schoolklas met jihadgeleuter

Screenshot_51

Burgemeester Loohuis van Hoogeveen (ook PvdA. . .)

(Door: Klaps)

Arme kinderen — zó jong en nu al verpest voor het leven. De jongste jihadisten van ons land zitten nog op de basisschool. Ze komen uit de noordelijke shariahoofdstad Hoogeveen en staan in de nadrukkelijke belangstelling van de politie. De slachtoffers kinderen (leeftijd onbekend) zijn geïndoctrineerd door hun extremistische moslimachtige ouders, zegt burgemeester Loohuis. Dat leidde tot een uiterst pijnlijke situatie in de klas. Kort na de bloedige aanslag op Charlie Hebdo afgelopen januari hebben zij medeleerlingen en leraren uit Hoogevenistan geschokt met ly-ri-sche reacties. Joepie, twaalf doden! Zoiets.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Kinderen schokken schoolklas met jihadgeleuter

 1. koddebeier zegt:

  Vroeger was het aantrekkelijk om naar een dorp of een kleine gemeente ‘buitenaf’ te verhuizen, tegenwoordig zijn die ook al verpest door de mossels !!! Wat een triest land !

  Like

 2. BertG. zegt:

  Pak toch gewoon die ouders een keer aan, die kinderen zitten dat niet in de zandbak zelf te bedenken.
  Anders kan je er net zoveel over lullen wat je wilt maar zal het nooit ophouden.
  En ze weten het allemaal.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je hier nog steeds niet meer dan geschokt door bent, dan heb je al jaren onder een steen geleefd.
   Maar waarschijnlijk het gevolg van jarenlang enkel NOS 1, 2, 3 kijken.
   Zonder drastische maatregelen zitten ze hier over 10 jaar nog over te lullen.
   En maar verbaasd en geschokt te wezen. Complete idioten zijn het.

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Niet alleen de school klas maar wij allemaal die geen moslims zijn.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Er is een tijd geweest -en ik moet heel diep nadenken hoe lang dit geleden is- dat we gruwden als we dit soort berichten onder ogen kregen. Vergis ik me, of is het waar dat we van deze walgelijke uitspraken, nu door kinderen gedaan, niet eens meer opkijken?
  Nee, we pikken het eigenlijk niet, maar we beseffen dat we tegen een muur van onwil aanlopen als we deze dingen aankaarten bij de (plaatselijke) overheid. Zolang het om kinderen gaat van niet-Nederlandse komaf, dan wordt er nogal eens gezegd dat we de kwestie niet moeten opblazen.
  Maar als WIJ een ‘racistische’ opmerking maken richting de Marokkaan of de Turk, dan springen voor ONS alle seinen direct op rood!

  Dit brengt mij tot de conclusie dat de complete overheid DOODSBENAUWD is voor een volksopstand! Door met twee maten te meten hopen ze de ‘rust’ in de tent te kunnen bewaren.
  Maar de bevolking is ontwaakt en gaat zich roeren. Het is opmerkelijk dat er nu een debat gaat komen (aangevraagd door de PVV) over die enorme aantallen immigranten die Europa overspoelen, en wat ons antwoord daarop is. Binnen de politiek gaat men beseffen dat willen ze een volksopstand voorkomen, er toch echt gehoor gegeven moet worden aan de roep van het volk om ‘iets’ te doen aan zaken die volledig uit de hand lopen en onze samenleving totaal kunnen ontwrichten. Dat zal niet bij elke politieke partij in goede aarde vallen, maar de toon is wel gezet.

  Nu dat tuig op school nog aanpakken! De ouders korten op de KB zou al een mooi gebaar zijn. Stopt dit walgelijke gedrag niet, dan de leerlingen maar schorsen. We moeten nu eens duidelijk maken dat we deze uitspraken in ons land niet tolereren.

  Like

  • Driek zegt:

   Cathja zegt: Maar de bevolking is ontwaakt en gaat zich roeren.

   Beste Cathja, met alle waardering voor je optimistische reactie, maar ik merk er niks van. Gezien de laatste verkiezingsuitslagen lijkt het mij eerder dat de bevolking nog steeds diep in slaap is. En ze willen ook niet wakker worden. Maar misschien zie ik het verkeerd. Ik ben nogal een pessimist wat dat aangaat.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek 13:39

    Beste Driek, ik heb toch wel wat voorzichtige opmerkingen gehoord van enkele VVD-ers, én zelfs van een CDA-er, dat we toch wel moeten toegeven dat we op deze manier niet door kunnen gaan met de toestroom van vluchtelingen. Er werd zelfs gezegd dat er op een gegeven moment geen draagvlak meer voor zou zijn bij de bevolking. Zegt zo’n uitspraak u niets? Het is meer dan ik had verwacht, gezien de eeuwige tegenwind die Geert Wilders krijgt als hij dit onderwerp aansnijdt.
    Ik geef toe dat er nog veel teveel mensen de schouders ophalen als het over dit onderwerp gaat, maar als ik reacties lees in bijvoorbeeld De Telegraaf, dan wijzen die er op dat mensen zich toch meer bewust worden dat deze vluchtelingenstroom niet normaal is. Temeer daar er nog velen klaar staan om ook naar ons toe te komen.

    Laten we proberen om de hele kleine lichtpuntjes te blijven zien. Maar laten we ook niet al te enthousiast worden, want ik kan u gelijk geven als u zegt dat velen nog niet wakker zijn.
    Maar alle veranderingen beginnen vaak klein, en niet iedereen slaapt nog.
    Ik vind het positief dat de PVV een debat over dit onderwerp heeft aangevraagd, wat ook toegezegd is. Ik ben alleen al blij als er tenminste gepráát wordt!
    Laten we er het beste maar van hopen.

    Like

 5. Marc zegt:

  Laten we de grenzen nog eens een stukje verder opzetten. Zeer binnenkort zal elk individuele autochtoon zich afvragen hoe ze ooit het lef hadden kunnen hebben waarom ze dachten uitgerekend op dit stukje land op Aarde te durven wonen. Sterker, bij elke niet-moslim zal die gedachten opkomen. Het restje creativiteit dat niet-moslims nog rest zullen ze gebruiken om ingewikkelde raketten te ontwikkelen om deze planeet aan de erfgenamen van all ah over te laten. Zelf zullen ze definitief naar Mars vertrekken.

  Like

 6. elisamad2013 zegt:

  Het gaat er eigenlijk niet eens om dat ouderen altijd de levenswijze van vroeger beter vinden..MAAR nu is helaas ons hele land verpest…behalve een deel van de “witte”scholen,die echt zo blijven bv de School waar Amalia op gaat na de zomer..ZIJ hebben nog het privilege wat vroeger bijna elk kind had….We zouden onze staat moeten aanklagen wegen de kansen die onze kinderen ,EN WIJ, missen moeten wegen dit MOSLIM GEPEUPEL

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Hoe men omgaat met dit fenomeen ( want dat is het) en hierop reageert is tekenend voor hoe het zover heeft kunnen komen………………naïviteit spat er af……..

  Like

 8. En DAAROM zal “de-radicalisering” nooit werken. Is dat eigenlijk wel een Nederlands woord? Familie meteen plaatsen in opvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers en enkele reis terug naar de zandbak. Het indoctrineren zal NIET stoppen.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Dit kan je bijna niet meer veranderen, wij zijn hier al veel te hard in doorgeschoten om alles van deze groep mensen maar te blijven pikken en te accepteren. Hier moet heel hard opgetreden worden naar de ouders. De kinderen zelf kan je praktisch niets verwijten, zij worden in deze sfeer van hersenspoeling opgevoed, zij weten niet beter. Het ergste vind ik dat hun ouders waarschijnlijk zelf ook in Nederland zijn geboren als derde generatie en nog niets hebben geleerd van onze normen en waarden. Dit is voor mij onbegrijpelijk en dit laat zien dat deze mensen zelf helemaal niet bij Nederland willen horen….

  Like

 10. Henk.V zegt:

  IK wilde dat er nog iets was dat mij nog echt kon verbazen, maar politiek correct is al lang door de uiterste grens van de waanzin heen gevolgen en nu is alles mogelijk.
  En in het aan compromissen verslaafde Nederland betekent blijft links vasthouden aan remedie die totaal niet werkt voor de voortgaande, misselijk makende ontsporing van onze maatschappij. Keer op keer grijpt men naar de oude polder strategie: : het probleem dat zich aandient verbaal VERKLEINEN, zodat je het kunt BEHEERSEN. Gesprekje hier, overlegje daar, misschien een huisbezoekje afleggen waarbij sussende ,vriendelijke suggesties worden aangereikt. Dat soort links gezever. De tegenpartij zal het allemaal glimlachend aanhoren, van een diepe minachting vervuld en gewoon haar weg vervolgen.

  En zolang de grote kiezersmassa dit allemaal slikt zal het in ons land van kwaad tot erger gaan, terwijl zij die het gevaar WEL zien, zich maar eens in alle rust met elkaar moeten beraden over de manier, waarop men onze ooit zo goede maatschappij en onze rijke cultuur en vrijheid AFDOENDE kan veilig stellen.

  Like

 11. Ad de Koning zegt:

  Ik begrijp niet dat er niet meteen actie wordt ondernomen, en dan in de vorm van het hele gezin naar het kalifaat sturen en niks proberen er op in te praten, laat ze maar gaan dat is de b4este oplossing want er valt niet mee te praten. Ik verbaas mij nergens meer over, binnen kort zullen we wel meisjes in de wieg zien liggen met een hoofddoek op. Want die gestoorden staan nergens meer voor en dan zijn er nog politieke partijen, D’66 en de PVDA. die alleen maar zalvende woorden spreken en ook een hoop kiezers die daar dan toch nog op stemmen, compleet stel idioten.

  Like

  • Republikein zegt:

   Ad zegt:binnen kort zullen we wel meisjes in de wieg zien liggen met een hoofddoek op.

   Nou, dan hebben ze mazzel, meer dan ik heb.
   Het is niet altijd zwart/zwart maar zeg weleens:
   Als ik vandaag een hoedenzaak begin worden er morgen alleen kinderen geboren zonder hoofdje!

   Like

 12. Jade zegt:

  Ik denk dat we eerder alle zeilen moeten bijzetten om
  te zorgen dat Nederland geen kalifaat wordt.
  Stel dat we 1000 man per dag op het vliegtuig zetten,
  dan hebben we dankzij Den Haag inmiddels 4 jaar werk.

  Like

 13. fransdewit zegt:

  Waarom wordt nu de kinderbescherming niet ingeschakeld dan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s