Meer sharia tegen ISIS, Van Aartsen gaat mee in de Saoedische ‘oplossing’

Screenshot_58

(Door: Carel Brendel)

Op een conferentie in Mekka prezen islamgeleerden de sharia aan als alternatief voor het extremisme. Ondertussen schakelt de naïeve Haagse burgemeester Jozias van Aartsen propagandisten van de sharia in bij een voorgenomen offensief tegen het gedachtegoed van ISIS.

Het Koninkrijk Saoedi-Arabië organiseerde in februari een grote internationale anti-terrorismeconferentie. De nieuwe Koning Salman hield er een “keynote” toespraak. Hij zei dat zijn land geen steen ongemoeid had gelaten in de strijd tegen het terrorisme.

Opvallend was de plaats van handeling van de conferentie. De deelnemers kwamen samen in Mekka in het hoofdkwartier van de Muslim World League. Deze MWL is een islamitische missieorganisatie die in 1962 werd opgericht door de Saoedi’s in nauwe samenwerking met de Moslim Broederschap (MB).

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Meer sharia tegen ISIS, Van Aartsen gaat mee in de Saoedische ‘oplossing’

 1. Cathja zegt:

  Die oer-stomme Van Aartsen is weer eens bezig zeg! Als we deze man zijn gang laten gaan, dendert Nederland nóg sneller richting de afgrond! Deze burgemeester is blijkbaar volledig van zijn verstand beroofd, nu hij moslims/moslimorganisaties wil vragen om te helpen in de strijd tegen extremisme! En let goed op wíe hij bij zijn aanpak wil betrekken! Hij heeft totaal geen kaas gegeten van wat de islam en al zijn stromingen teweeg brengt in onze vrije westerse samenleving, maar heus, Jozias heeft het Licht gezien! Hij gaat het deze zomer eens grondig aanpakken.

  Het meest irriteerde me zijn uitspraak: “we hebben in Nederland vrijheid van meningsuiting. Mensen bezoeken ook dominees die een rare boodschap uitdragen. Die verbieden we ook niet”.
  Deze man hoor ik niet zeggen dat hij weet dat er geen enkele dominee in ons land is die (achter gesloten kerkdeuren) oproept tot geweld. Integendeel zelfs! Er is geen enkel kerkgenootschap te vinden met een duistere achtergrond. Onze kerkgenootschappen zijn absoluut niet te vergelijken met de islam. Bovengenoemde uitspraak van Van Aartsen laat dan ook zijn ongelofelijke domheid zien, anders had hij dit niet gezegd. Óf hij zou gewoon zijn hatelijkheden jegens het christendom niet voor zich kunnen houden. Maar dat past een burgervader niet.

  We kunnen onze borst wel nat maken met zo’n pief als burgemeester.
  Een wegkijker. Dom en nooit iets zinnigs bijgeleerd.
  Afserveren a.u.b.!

  Like

  • Jade zegt:

   “Er is geen enkel kerkgenootschap te vinden met een duistere achtergrond.”
   Dat zou ik niet te hard zeggen, Cathja…
   Uitspraak paus Paulus de Zesde(1963-1978):“De rook van satan is de kerk binnengekomen en is rond het altaar.”

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Jade op 25 maart 23:44

    Beste Jade, mijn reactie slaat niet op een ver verleden, maar op de huidige situatie in de kerken. Daarvan kan niet gezegd worden dat er achter gesloten deuren opgeroepen wordt tot bijvoorbeeld aanslagen op moslims. Het tegendeel is waar. De kerken zijn naar mijn gevoel eerder geneigd moslims erbij te betrekken. Ik vind de kerken vaak nog te mild oordelen over de islam!
    De uitspraak van paus Paulus de Zesde slaat meer op de R.K. kerken, dan op ‘de kerk’ in het algemeen. Hoe de paus de kwestie binnen zijn kerkgenootschap beoordeelde staat dus los van de situatie van vandaag.

    Like

 2. Fubar zegt:

  Dit is op Fubar herblogden reageerde:
  #wegmetvanAartsen

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  van Aartsen is helemaal niet naïef. Hij weet donders goed wat hij doet en is gewoon ultra-links-politiek-correct. Daarbij is de man opvallend arrogant van aard en positioneert zich als een regent uit de 18e eeuw. Een walgelijke man dus die veel kwaad doet. Hij zal overigens van kwaad tot erger komen. Let maar op.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan zou het dus nog de beste oplossing zijn, dat er een realistisch-ingestelde Volkert van der G. opstaat, die dit kankergezwel uit de samenleving verwijdert…..
   Alleen zou díe dan moeten zien, dat-ie ontkwam, want hij zou er ongetwijfeld juridisch minder genadig afkomen!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Wanneer het hier ooit tot een Burgeroorlog mocht komen, en de Realisten trekken als door een wonder-boven-wonder aan het langste eind, dan dient die van Aartsen als één van de eersten berecht te worden wegens landverraad!
  (En zet Willem de Overbodige bijtijds af, want die heeft al eens verkondigd, zijn gekke grootmoeder tot voorbeeld te nemen, dus zit de kans er in, dat-ie gaat weigeren om doodvonnissen te ondertekenen!)

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die Willy gaat vanzelf op ’n goeie dag tegen bomen praten.
   Dat zit in de familie. Zijn zus Irene las hele boeken voor in het park.
   Per slot hebben ze allemaal kwaad bloed. Claus Von Amsberg, (radiografisch bestuurd vanuit mof Beatrix). Engelse koning (onvruchtbaar en stotterende pederast met sleepbeen). Russische Tsaar (Bloederziekte).
   Duitse Keizer (verlamde linkerarm met hoogmoedswaanzin).
   Charles, zoon van Engelse koningin Elisabeth heeft 15 lakeien nodig om ’s morgens te helpen bij het tandenpoetsen en moet altijd dwarsweg lopen omdat zijn oren anders te veel wind vangen. Heeft nu tweede vrouw met extra tampons. Ik noem maar een paar recente gevallen.
   Nee, dat probleem lost zich vanzelf op. Allemaal decadentie.

   Like

 5. Bouquetje zegt:

  Die kop van die van Aartsen eraf, er zit toch alleen maar zaagsel in!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Van Aartsen ???? Waarschijnlijk besmet met de gekke koeienziekte.

  Like

 7. E. Janssens zegt:

  ‘Saoedi-Arabië organiseerde in februari een grote internationale anti-terrorismeconferentie.’ Dat is zoiets als nazi-Duitsland dat de Nürenbergprocessen organiseert. Hahahaha! En onze idiote ‘leiders’ trappen erin.

  Like

 8. Jade zegt:

  Van Aartsen is ook een Bilderbergzwijn…
  En hopelijk komt er een dag dat we puntje puntje puntje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s