VIDEO: “De islamitische kolonisatie van Preston in Engeland” ofwel “De etnische zuivering van Britse steden”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: “De islamitische kolonisatie van Preston in Engeland” ofwel “De etnische zuivering van Britse steden”

 1. Republikein zegt:

  Jan, ben jij Roos?

  Like

 2. Republikein zegt:

  Als Jan Roos is is hier wel tijd aan te besteden!
  http://1970bolo.blogspot.nl/2015/03/vakantieparadijs-grave.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+GedwongenRechts+%28Gedwongen+Rechts%29
  Mijn buurman is militair b.d., kapitein- majoor o.i.d.!
  “Nee buur, k ga niet op dat partijtje van jou stemmen”!
  Nou beste Johanna Bestebreurtje, dan doe je het toch niet!
  Maar wel kleppen over de Golan.
  1905-1915, de clowns, prachtige tijd!
  Raar hé, die rare reclame van Picasso!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Als de Britten niet oppassen worden ze binnen kort door de rijke moslims uit Malaysie en Arabie overstemd, en geislamiceerd.Ze moeten de Commonwealth zo snel mogelijk kwijt raken.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Zo gaat het ook in Nederland en in de rest van Europa……..Er is een bezetting aan de gang, alleen de politici zien het niet of begrijpen het niet en ook het merendeel van de bevolking ziet het niet of begrijpen het niet. Of misschien wil men het niet begrijpen !!
  Maar als dit zo door gaat……………………………………zijn we verloren !!! En niet alleen U en ik, maar ook Uw kinderen en kleinkinderen !!!
  IS DAT WAT WE WILLEN ?????

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Koddebeier,
   er is een hemelsbreed verschil tussen wat WIJ willen en wat ZIJ (Rutte en zijn handlangers en de lapzwansen in de Tweede Kamer) willen. Er is vandaag de dag nog steeds een groot aantal Nederlanders dat de islamisering ten sterkste afwijst. En als er niet al decennia een pro-islam indoctrinatie door de hoofdstroom media plaats had gevonden, zou dat aantal nog veel groter zijn.
   Wat er nu gebeurt is jaren geleden al beschreven door Bat Ye’or in haar boek Eurabië. Achter onze rug om en met compleet negeren van elk democratisch beginsel worden we, of eigenlijk zijn we al, uitgeleverd aan de Arabische (lees: islamitische) wereld. We kunnen op ons hoofd gaan staan, het schorriemorrie in Den Haag gaat rustig door met waar ze mee bezig zijn.
   Dus een deel van je conclusie klopt niet. Je schrijft: “…de politici zien het niet of begrijpen het niet…” Ze begrijpen het verdomd goed, denk vooral niet dat ze achterlijk zijn. Dat zijn ze niet. Ze zijn doortrapt slecht, op het misdadige af. Ze weten precies waar ze mee bezig zijn en ze zien dat het volgens plan verloopt.
   Het andere deel van je conclusie klopt wel. “…het merendeel van de bevolking ziet het niet of begrijpt het niet. Of misschien wil men het niet begrijpen!”
   Het merendeel van de bevolking ziet het niet of begrijpt het niet. Ik denk dat het merendeel van de bevolking niet wil en/of kan accepteren dat we geregeerd worden door een criminele organisatie. En ze vinden kennelijk de vorm (Pechtold altijd netjes sprekend, goed in het pak, mét stropdas) belangrijker dan de inhoud (Geert Wilders, hij heeft wel een punt, maar zijn manier van doen is ongepast). En als dan bij de recente verkiezingen de PVV en Geert Wilders zelfs een zetel in de Eerste Kamer kwijtraken, dan is duidelijk dat we met dit volk een achterhoede gevecht leveren. Een gedeelte ziet wat er gebeurt, maar wordt voortdurend weggehoond en in de hoek van de bruinhemden gezet. Het andere deel stemt op mensen die zich netjes gedragen (die Asscher is toch vriendelijk en ziet er ook altijd netjes uit), maar zich ondertussen inlaten met landverraderlijke praktijken. “Heb medelijden met dit arme volk.”

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Ahava zegt:

    Amen, Kohler! Dito Koddebeier

    Like

   • Igor zegt:

    Perfect weergegeven Heer Köhler. Voor mij de waarheid.
    Ik zit echter nog steeds met 1 vraag in het algemeen.
    Hoe is het in godsnaam mogelijk, dat onze hoofdstroom media allemaal, zonder uitzondering pro links en pro islam zijn, en ons , zoals u zelf aangeeft indoctrineren, hersenspoelen, meningen opdringen en dit al jaren nu kunnen volhouden.
    Hier moet toch iets of iemand achter zitten die dus alle touwtjes van dit walgelijke theater in handen heeft? Men kan mij niet wijsmaken dat alle leden van de 2e kamer gestoord en landverraders zijn.
    Voor mij is het net of die (inderdaad) lapzwansen een soort ijzeren gordijn om zowel den Haag, als ook Brussel hebben gelegd met medeweten van onze MSM.

    Like

   • Maria zegt:

    Igor

    heel simpel… de elite bankiers Illuminatie hebben alles overgenomen van media.
    Dan hebben ze alles wat politiek is was in het Westen omgekocht en mee in die Bilderberggroep opgenomen en hen allen rijkelijk beloond…
    Kijk maar naar de oprichting EU…
    Dat is het prachtigste voorbeeld hoe de elite alles en iedereen hier hebben overgenomen, want kijk naar onze fantastische politiekers over gans de EU ze hebben eigen landen waarden cultuur, Christelijk geloof kortom alles verraden verkocht aan de islam en eigen volk erachter gezet ism Media die ze zelf controleren…
    Zo simpel is het!
    Je sprak zelf over die George Soros en consorten, wel je zat juist!
    en ja voor keihard geld hebben ze allen de landsverraders ons verkocht en gewoonweg VERRADEN op een schaal dat nooit ooit gezien is geweest in de geschiedenis mensheid!
    Zoek maar op wie de eigenaren zijn van tv stations kranten en al de rest!

    huggie

    xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s