Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten? De religieuze oorlog.

Screenshot_59

(Door: Yvonne Caluwaerts)

Op zondag 1 maart 2015 woonde ik de presentatie bij van het nieuwste boek van Dr. Hans Jansen. Het boek draagt als titel: “Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?” De presentatie werd uitstekend ingeleid door Benno Barnard en Yvonne Caluwaerts. Hieronder volgt de woordelijke inleiding van Yvonne Caluwaerts. 

Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?

Beste toehoorders,

Ik begin mijn betoog met een waarschuwing, omdat wat volgt voor velen onder U nieuw, maar ook onaangenaam kan overkomen. Al wat in het boek geschreven wordt, is geschiedkundig onderzocht. Alle verklaringen zijn authentiek en de auteurs van de uitspraken worden zelf aan het woord gelaten. De talrijke voetnoten in het boek getuigen van de wetenschappelijke aanpak van de auteur.

Dat het Joods Nationaal Tehuis (1917-1947) en de staat Israël (1948-heden) géén bestaansrecht hebben, is wijd verspreid in het hele Midden-Oosten.

Bernard Lewis (nestor van de wetenschap van het Midden-Oosten) zei enkele jaren geleden: “Geen enkele moslim zal ooit definitief afstand doen van grondgebied dat ooit werd toegevoegd aan het Rijk van de Islam”.

Waarom?

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten? De religieuze oorlog.

 1. janfreak zegt:

  De reden is er altijd al voor geweest, de Arabische Staten dulden gewoon geen zoals zij het noemen, een Zionistische Staat in hun regio. Vandaar dat er nooit een oplossing komt, hetgeen een uiterst trieste constatering is. Israël is een democratie, dat vloekt met de Koran.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Prachtig allemaal , maar gaan wij Israell opofferen met haar 8 miljoen Joden om de moslimes te paaien ?

  Want daar gaat het echt wel op lijken, dat miste ik een beetje in het stuk. over waarom Israël niet mag bestaan.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  De God van Abraham zegt van wel hij heeft dat land aan de Joden beloofd; hij heeft nog nooit zijn woord gebroken.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Ik hoop echter dat iemand in Israël of een Nederlandse Jood zal dit buitengewoon belangrijk artikel in het Engels of Hebreeuws vertalen. Nog beter zal het zijn indien iemand daar (of hier) het boek van Hans Jansen zal vertalen. De inleiding van Yvonne Caluwaerts, legt haarfijn uit dat Israëlische bewegingen zoals `Vrede Nu` en andere linksige lamzakken van dien aard in de vuilnisbak horen. Ze zijn niet relevant. De Israëliërs hebben geen boodschap aan hen. Het is ook veel makkelijker te accepteren dat de Arabisch Islamitische vijand is een blijft ALTIJD EEN VIJAND. Dat bespaart twijfels en kopzorgen en maakt de motivatie te vechten tegen een alles vernietigende vijand veel makkelijker. Er is geen andere keus. De piloten van de geallieerde Squadrons, In de Tweede Wereldoorlog, hebben rond de klok Duitsland gebombardeerd. Al wisten ze dat “Down Under” was vooral burgerbevolking aanwezig met vrouwen, kinderen, oude mensen enz.. Nazi Duitsland moest worden verslaan. De oorlog is in 1945 afgelopen en daarna kon men overgaan naar “business as usuall”. De aard van de oorlog was Hitlers politiek en niet religieus van aard. VERVOLG

  Like

 5. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  “Als het voeren van de jihad volgens de heilige teksten de vervulling op aarde is van de heilige wil van Allah, dan is zij de start van een onomkeerbaar proces van Arabisering en islamisering van landen die door de islam werden gekoloniseerd”. Geldt deze regel, in concreto, ook niet voor delen van Europa, waar de islam regeerde? Of was van plan te regeren? In Spanje? Voormalige Joegoslavië? Bulgarije? Griekenland? De Turken kwamen in 1683 tot de poorten van Wenen. De moslims hebben hun ambitie om de boel hier te veroveren, nooit achter stoelen en banken gestopt. Ze spreken nog steeds over Andalus en over kalifaten die ze in Europa zouden gaan stichten. Zie wat voor plannen heeft vriend Abu Imran met België https://www.youtube.com/watch?v=BNAD5nytqW8
  De Jihadisten die zich vorige zomer in Haagse pleinen hadden verzameld, hebben geen andere plannen. https://www.youtube.com/watch?v=GgYMDSvDCEs

  Gek genoeg is dat degenen die ons op dit moment IN GEVAAR BRENGEN, ZIJN ONZE EIGEN LEIDERS EN DE EUROPESE UNIE. Kijk naar de verschrikkelijke video over de aanpak terugkerende Jihadisten in Den Haag http://www.omroepwest.nl/nieuws/24-03-2015/den-haag-pakt-de-lone-wolves-onder-jihadisten-aan
  Het zijn allemaal verzoeners die de krokodil blijven voeren (Winston Churchill) …MAAR DE KROKODIL ZAL NIET HEN OPVRETEN, MAAR ONS!. OP HET MOMENT DAT DE KROKODIL ZIJN VIEZE BEK ZAL OPENTREKKEN, ZIJN ZIJ ALLANG WEG.

  Like

 6. Pingback: Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten? Eeuwige Jodenhaat. | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s