De Scandinavische nachtmerrie

Screenshot_12

Brandende auto´s tijdens de etnische onlusten in Stockholm-Husby in 2013

(Door: Georg Immanuel Nagel – Vertaling: E.J. Bron)

Scandinavië is binnen enkele tientallen jaren dramatisch veranderd. Volgens een nieuw onderzoek is Zweden de “verkrachtingsmetropool van het Westen”. Ook andere berichten verraden schrikbarende zaken m.b.t. de massa-immigratie. Scandinavië stond ooit voor Europese hoogontwikkelde cultuur en de aan alle Germaanse volkeren toegedichte deugden: vlijt, daadkracht, rationaliteit, ordentelijkheid en trouw aan de wet. Nu symboliseert het hoge noorden vooral de multiculturele hel op aarde. Deze werd veroorzaakt door een links-totalitaire politiek van massa-immigratie en de van staatswege bevolen verachting van de eigen cultuur.

In Scandinavië is de verandering van de bevolking al op een punt aangeland waarop de autochtonen een minderheid in hun eigen land worden. In de grote Zuid-Zweedse stad Malmö zijn 40% van de inwoners geen Zweden. De meeste buitenlanders hier zijn moslims. Zweden en Noren zouden de eerste Europese volkeren kunnen zijn die een minderheid in eigen land vormen.

Verkrachtings-jihad

Daarbij komt: nergens anders in Europa komen zoveel seksuele overvallen op vrouwen voor als in Zweden. Europese vrouwen lijken inmiddels loslopend wild voor buitenlandse verkrachters. Volgens een onderzoek van het “Gatestone Institute” uit februari 2015 staat het land wat betreft het percentage verkrachtingen internationaal op de tweede plaats – na de Zuid-Afrikaanse dwergstaat Lesotho. Alleen al in 2014 zou er in het circa 9,6 miljoen inwoners tellende Zweden aangifte zijn gedaan van 6.620 verkrachtingen. Ter vergelijking: in Duitsland, dat achtmaal zoveel inwoners heeft, werd in 2013 volgens de Duitse recherche 7.408 keer aangifte gedaan van verkrachting.

Ongelooflijk brute groepsverkrachtingen, iets dat in deze breedtegraden voor de islamitische immigratie volledig onbekend was, nemen snel toe. Eind januari verkrachtten minstens vier personen een vrouw in een hut op de Finse veerboot “Amorella”. De Zweedse mainstream media spraken allemaal van “Zweedse staatsburgers”. Uiteindelijk wees de conservatieve Zweedse krant “Nya Tider” erop dat alle vier gearresteerde verdachten Somaliërs zijn. “In 2013 vond er een opmerkelijke zaak plaats in het district Tensta van Stockholm. Een 15-jarig meisje zat opgesloten, terwijl zes mannen van buitenlandse komaf seks met haar hadden. De mannen werden in eerste instantie veroordeeld, maar een hogere rechtbank sprak hen vrij, omdat er geen geweld werd gebruikt en het gericht vonniste dat het meisje ´zich niet in een onveilige situatie bevonden zou hebben´”, bericht het Gatestone Institute.

Noorse vrouwen en meisjes gelden als “hoeren”

Vrouwen zijn op straat vaak niet meer veilig. De rechtbanken sympathiseren blijkbaar eerder met de daders dan met de slachtoffers. De pers zwijgt de verkrachtingen politiek correct dood. Veel meisjes gaan alleen nog in groepen uit huis of verven hun haar zwart om niet onmiddellijk als Europeaanse herkend te worden. Want de slachtoffers worden door de buitenlandse verkrachters in de eerste plaats op racistische motieven uitgezocht. Volgens de Noorse schrijfster en psychologe Kristin Spitznogle gelden autochtone vrouwen bij radicale moslims als “hoeren”.

Ook de Noorse hoofdstad Oslo wordt al langere tijd geteisterd door een snelle stijging van verkrachtingen door moslims. Volgens een statistiek van de politie van Oslo, die o.a. uitvoerig wordt geciteerd door de Amerikaanse tv-zender CBN, zijn 1005 van de daders “niet-westerse buitenlanders” en 90% van de slachtoffers zijn Noorse vrouwen. Volgens het Deense Bureau voor de Statistiek was in 2010 meer dan de helft van de verkrachters in Denemarken buitenlander. Meestal kwamen ze uit Irak, Turkije, Iran of Somalië.

Het geweld tegen westerse vrouwen wordt inmiddels als religieuze plicht beschouwt en op geen enkele wijze betreurd. In Kopenhagen zei de islamitische moefti Shahid Mehdi dat vrouwen die geen hoofddoek zouden dragen er bijna om zouden smeken verkracht te worden. Het gaat hier niet meer om gewone misdaden, maar om een oorlog van cultuurvreemde immigranten tegen de inheemse bevolking. In delen van Scandinavië vindt een verkrachtings-jihad tegen Europa´s vrouwen plaats – veroorzaakt en vergoelijkt door het linkse establishment.

Explosie van de criminaliteit

In het jaar 2012 werd al één op de vier inwoners van de Zweedse stad Malmö het slachtoffer van een criminele overval, aldus de “Vereniging tot preventie van criminele delicten” volgens de “Preußische Anzeiger”. Oudere mensen gaan uit angst nauwelijks nog de straat op. Veel openbare middelen van vervoer zijn door Europeanen niet meer te gebruiken. Ook hoort de islamitische repressie in enkele wijken tot de orde van de dag. Joden verlaten het land, omdat niemand hen meer kan beschermen tegen de dagelijkse overvallen. Hierbij gaat het vooral om de Zweedse stad Malmö, die in 2012 een buitenlanderaandeel van ongeveer 30% had. Op grond van islamitische en antisemitische overvallen verlaten veel Joden Malmö in richting Stockholm, de VS of Israël. “Ik zie geen toekomst meer voor mezelf en mijn familie in Malmö”, verklaarde de Zweedse Jood Daniel eisenberg in 2012 tegenover “Die Welt”.

De staat blijkt machteloos – hij is niet in staat op te treden tegen het groeiende aantal moslims dat bereid is tot het gebruiken van geweld. De islamitische lobbyorganisaties nemen hier geen afstand van. Integendeel. Er worden regelmatig massademonstraties georganiseerd, waarin nieuwe, drieste eisen aan het gastland gesteld worden. De heersende multiculti-partijen bejubelen dit als “culturele verrijking”.

Screenshot_13

Openbare orde bedreigd

Voor de waanzinnige politiek van massa-immigratie was er zo goed als geen soprake van geweldmisdaden in Noorwegen. In verschillende stadsdelen heerst nu de sharia al. De belasting voor de autochtonen is eigenlijk niet meer billijk. De staat probeert zoveel mogelijk crimenelen uit te zetten, maar door de ongebreidelde komst van asielzoekers en het hoge geboortecijfer van de moslims neemt de buitenlandse invloed desondanks snel toe. Critici van deze fatale ontwikkeling worden in het nauw gebracht met overtuigingsjustitie en sociale vernietiging.

Vanzelfsprekend bestaat ook in Scandinavië de zogenaamde “integratie” niet. De Afro-Oriëntaalse asielzoekers trekken meestal direct naar een parallelsamenleving in stadswijken die exterritoriale gebieden genoemd moeten worden. Daar durft geen enkele Europeaan meer binnen komen – en al helemaal geen vrouw. Deze landverovering grijpt razendsnel om zich heen en wordt door de welvaartsstaat, die enorm veel geld uitgeeft aan sociale woningbouw om de eeuwig durende nieuwe stromen buitenlandse kolonisten te huisvesten, naar vermogen bevordert. Voor de welvaartsstaatindustrie en de daaraan verbonden bouweconomie is dat niet in de laatste plaats uitermate lucratief. De staat geeft het belastinggeld van zijn volk uit om vreemdelingen te vestigen, die dit volk daarna deels als dank terroriseren.

Etnische onlusten in Zweden

Welke bedreigende toestanden er voor Europeanen in Zweden al heersen, toont opnieuw de stad Malmö. In de op twee na de grootste stad van Zweden kwam het in mei 2013 tot meerdere dagen durende onlusten, waarbij vooral immigranten uit het Midden-Oosten en zwart Afrika de politie en de reddingsdiensten aanvielen, voertuigen in brand staken en scholen beschadigden. Ook in de hoofdstad Stockholm kwam het tot onlusten, vooral in de voorstad Husby, die een migrantenaandeel van ongeveer 80% heeft.

Zweden is het snelst groeiende land van Europa. Dit is echter uitsluitend terug te voeren op immigratie, omdat Zweedse vrouwen gemiddeld slechts 1, 92 kinderen ter wereld brengen, buitenlanders in Zweden echter gemiddeld 2,24. In het jaar 1975 had Zweden ongeveer 8,2 miljoen inwoners, in 2014 al ongeveer 9,6 miljoen – een stijging met ongeveer 18,7%. Deze cijfers zijn echter al inclusief buitenlanders met een Zweeds paspoort.

In 1975 kregen buitenlanders in Zweden actief en passief gemeentelijk stemrecht. Maar veertig jaar na de parlementaire beslissing om het ooit homogene Zweden te veranderen, is de multiculturele utopie dramatisch mislukt: volgens het Gatestone Institute zijn de geweldsmisdrijven met 300% en verkrachtingen met 1472% toegenomen. In het jaar 1975 werd aangifte gedaan van 421 verkrachtingen, in 2014 waren dit 6.620 – het niet officieel geregistreerde aantal is veel groter.

Dreigende waarschuwing voor Europa

De gebeurtenissen in Scandinavië zouden een waarschuwing voor ons allen moeten zijn. De nakomelingen van de Vikingen, voor wie ooit heel Europa bang was, zijn onderdrukte volkeren geworden. Ze kunnen of willen hun land noch hun vrouwen verdedigen. De decennia lange hersenspoeling met linkse waanvoorstellingen, gepaard aan het westerse liberalisme, heeft ervoor gezorgd dat eens grote cultuurnaties iedere levenskracht zijn kwijtgeraakt. Veel autochtonen bejubelen hun eigen ontbinding in een uniek etnisch masochisme.

We zijn er op geen enkele wijze toe verplicht om vreemde volkeren uit de Derde Wereld bij ons te vestigen – om het even op welke gronden dan ook. We hebben echter de morele plicht om onze cultuur te verdedigen, het voortbestaan van onze volkeren te garanderen en de buitenlandse overheersing met alle middelen te verhinderen. Maar de gevestigde politiek wil ons ook in Duitsland een humanitaristische mensheidswaanzin opdringen, die begrip heeft voor alle etniciteiten in de wereld – behalve voor de Europeanen. Deze misdaad moet stoppen!

Screenshot_10

Moskee in het Zweedse Malmö 

Bron:
www.blauenarzisse.de
Auteur: Georg Immanuel Nagel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Scandinavië, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op De Scandinavische nachtmerrie

 1. Marc zegt:

  Nee hoor, we zijn helemaal niet gewaarschuwd: we zetten de grenzen lekker wagenwijd open. Of het nu onder een Zweedse of een Italiaanse muts te Brussel is, open gaan de grenzen. Vrijwilligers varen met zelf duur betaalde schepen richting de Middellandse Zee, om alvast aanwezig te zijn als al qaida of isis hun volgende schip met ‘vluchtelingen’ zonder stuurman richting Europa laten varen.

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Jan de Wandelaar…Kijk maar naar die smerige zwarte vieze koppen…Wil je die naast je huis hebben?…Voor de politiek-correcte lezers onder ons…Zodra deze koppen in uw buurt verschijnen …loopt u gevaar en uw goede leven is voorbij…ONGEACHT HOE AARDIG DAT U PROBEERT TE ZIJN

    Like

   • Driek zegt:

    Ik heb toch, tegen beter weten in, dat filmpje aangeklikt, Jan Wandelaar, en dat had ik niet moeten doen, wat een deprimerende rotzooi allemaal, en dat komt op ons af, die gaan wij straks huisvesten, terwijl de bejaarde Nederlander op een houtje moet bijten. Voor vandaag heb ik mijn portie islam wel weer gehad.

    Like

 2. Skef zegt:

  Gvd je zou er een hoge bloed druk van krijgen……

  Like

 3. skrheinlandmodell zegt:

  We have a clear Social & Economic project for Nordeuropa : http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 4. janfreak zegt:

  Ja, zo zie je maar dat een paar moslims de cultuur van een land volkomen naar de kloten kunnen helpen. Ook hier zal dat gebeuren wanneer we nog meer zogenaamde asielzoekers toelaten. Wie garandeert mij dat er geen jihadisten onder zitten? Hoe geloofwaardig zijn hun zielige verhalen? Een moslim mag liegen tegenover andersdenkenden want dat zijn allemaal afvalligen. En dat zullen ze dan ook wel doen, wat in de Koran staat is heilig.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  De Salafistische Moskee in Wielwijk Dordrect is ook al bijna klaar, nog de minaret, en dan kunnen ze haat gaan zaaien.dank zij de VVD burgemeester Arno Brock van Dordrecht is ook dat mogelijk.

  Like

 6. kjdw zegt:

  ja dit is buiten sporig aanpakken die gasten.

  Like

 7. Jan zegt:

  Zweden’s zelfmoord verloopt geheel naar wens van de socialisten, de jeugd ziet niets meer in dit land.
  Bericht van vorig jaar:
  Swedish youth suicides hit 25-year high
  Last year 1,600 people in Sweden took their own lives – and for Swedes aged 15 to 24, the numbers haven’t been so high since 1989.

  Statistics for 2013 from Sweden’s National Board of Health and Welfare (Socialstyrelsen) found that the number of suicides had increased for the second year in a row. In 2011 there were 1,378 suicides in Sweden.

  The largest increase was found in people aged between 15 and 24 years old, with 176 people in the age group committing suicide in 2013. The numbers have not been that high since 1989, when 205 people in the 15-24 age group took their own lives.

  The total number of suicides in 2013, for all age groups together, was also higher than it has been since 1996, when 1,659 people commit suicide.

  http://www.thelocal.se/20140728/swedish-suicide-rates-hit-25-year-high

  The World’s Happiest (And Saddest) Countries
  Zweden op plaats 5, zou je niet zeggen. Komt tegenwoordig over als het boek van Hermans ‘Nooit meer slapen’ hoewel dat in Noorwegen speelt.
  Wat de droevigte landen zijn laat zich raden.
  http://www.forbes.com/pictures/mef45ejmi/92-senegal/

  Like

 8. Annamaria zegt:

  Top tien Europese steden die over een paar jaar overgenomen worden :
  https://m.youtube.com/watch?v=boVMELaoyDs

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Wie bedenkt een geldige reden om die ideologie van het onreine varken niet te verbieden?

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Een van mijn Deense vrienden op Facebook heeft daarover geschreven: “Dum …Dummer…Sverige!!!. Met andere woorden: Zweden staat metafoor voor het alle domste. Persoonlijk, kan ik niet begrijpen tot welke niveau van zombies zijn de Zweden neergedaald? De etnische onlusten moesten juist van de …Zweden komen!. Laten zien dat met hen valt niet te sollen!!. Eigenlijk zijn de Zweedse regeringen van de laatste decennia en de politiek daar al te ver heen gegaan IN HUN MISDAAD TEGENOVER DE EIGEN BEVOLKING EN HET PRAKTIJK VAN HARDHANDIG ETNISCHE ZUIVERING met de bedoeling het eigen volk te decimeren, en Zweden ombouwen van een natiestaat tot een federale DERDE WERELDLAND BINNEN DE EUSSR. Het enige wat dat land kan nog redden IS EEN MILITAIRE COUP, waarin het leger de boel overneemt, de regering naar huis stuurt en in plaats daarvan een administratieve regering installeert. b) de EUSSR vaarwel zegt en c) daarna begint men per direct met de grootste klus van de eeuw: Hardhandige deportatie van alle ISLAMITISCHE en AFRIKAANSE MIGRANTEN die in Zweden aanwezig zijn. Wie op eigen houtje naar het land van herkomst kan vluchten…Prima! …Wie niet! Zal per Herculessen ergens in Afrika worden gedumpt of …een overeenkomst met Poetin sluiten dat ze per gecharterde vloot van Antonovs naar een van de Stalinistische Goelags of naar een ex islamitische Sovjet Republiek verhuizen. Daar is ruimte genoeg. De zon schijnt en Allah zit op iedere hoek.

  Like

 11. Anneke zegt:

  Scandinavië was tevens als eerste totaal los van het Woord, van de Bijbel. Het meest ongelovige Europese deel, bevond en bevindt zich in het hoge noorden. Dit was al in de jaren-70 een feit!!! Zie deze verwoesting van eens ’n pracht Scandinavië, als bonus-prijs van onze Vader G’d. Amerika krijgt het eveneens steeds zwaarder te verduren, op véél meer vlakken dan Scandinavië.

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Het enige dat in me opkomt is een knetterende vloek maar die zal ik U besparen. Ik noem deze dingen vaak sarcastisch “de zegeningen van het socialisme”. Socialisme in al zijn verschijningsvormen het zij internationaal, nationaal of sociaal democratisch (LOL die laatste want die lui zijn allesbehalve sociaal en hebben een broertje dood aan democratie) is een afschuwelijk kwaad, de Duivel zelve had het niet beter kunnen bedenken wellicht is de inspiratie van het socialisme net als die van de pislam inderdaad van Satan zelve afkomstig.

  Like

 13. Jan Jan zegt:

  Dit hebben wij te danken aan die slappe linkse regeringen zoals de PvdA , GroenLinks .sp , d66, sgp. in 1973 met de oliecrisis zei de Arabische landen om moslims op te nemen in onze gemeenschap , LAAT MAAR KOMEN riepen ze allemaal tegelijk, JA maar ze mogen aan niks ontbreken en ze mogen geen haar in de weg worden gelegd, NEE DAT IS GEREGELD riepen ze weer in koor en zie na 50 jaar wat er van is gekomen , Er is er zijn er een paar die hun nek uitsteken om de regering wakker te schudden maar ze steken hun kop in het zand kort om we hebben een wegkijk regering die hun eigen land verraden en het volk met dat geteisem opzadelt en er komen elke dag 1000 den bij .SLUIT DE GRENZEN VOOE DAT HET TE LAAT IS !!!!

  Like

 14. Jan Jan zegt:

  Die moslims die naar Europa zijn gestuurd hebben de opdracht gekregen om zoveel mogelijk kinderen te produceren zodat ze na 50 a70 jaar de meerderheid zijn in onze samenleving en dat is ze aardig gelukt door ze alles te geven wat ze nodig hebben AFSPRAAK IS AFSPRAAK TOCH? Ze zitten reeds in de regering , in de provincie en in de gemeenteraad zij maken in afzienbare tijd hier de dienst uit , daarom zijn ze in Brussel zo hun zakken aan het vullen en ook deze wegkijk regering is bezig hun zakken te vullen door het volk uit te knijpen door hogere belastingen in te voeren ze zetten de grenzen wagenwijd open voor de miljoenen asielzoekers die onderweg zijn naar Europa en vooral naar Nederland omdat ze hier BAD , BED EN BROOD krijgen en gratis zorg en gratis ov jaarkaart en 600 euro zakgeld En ze mogen een fiets uitzoeken leuk he ! en wij Nederlanders worden uit geknepen en kunne alleen maar veel betalen .

  Het valt mij ook op dat er de laatste tijd van die mega moskeeën worden gebouwd met grote atoomkelders , ( ik denk voor wapen opslag en martelkamers ) de grenzen zijn immers open dus geen controle , er werd gevraagd wie de bouw van al die moskeeën betaald GAAT U NIETS AAN werd er gezegd en de regering kijkt weer de andere kant op .Ze mogen immers niets in de weg worden gelegen . en zo word binnen afzienbare tijd Europa….. Eurabie

  Like

  • Driek zegt:

   Ik vind de bouw van die mega moskeeën beangstigend worden, ze kunnen daar wapens opslaan, mensen gevangen houden, martelkamers inrichten voor ongelovigen, en nog veel meer angstwekkende dingen. Wordt er nou niemand van onze bewindslieden wakker? Want het zijn er nu al zo’n zeshonderd. Ik vrees dat we nu al te ver heen zijn, dat hele gesodemieter met die profeet loopt volkomen uit de hand. We hadden beter een zooitje volgelingen van Boeddha kunnen binnenhalen, dit wordt niks meer.

   Like

 15. skrheinlandmodell zegt:

  Als nu de. Zweedse vrouwen niet massaal voor een patriotisch partij niet stemmen…. dat wil zeggen dat zij het graag hebben ! Wij hebben een globaal voorstel voor Nordeuuropa : http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 16. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En niet alleen Scandinavië, ook Duitsland, Frankrijk, Engeland en België zijn al bijna geheel geïslamiseerd, Nederland zal zeer spoedig volgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s