Men zegt dat Zwitserland Hamas wil sponsoren

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Er wordt gezegd dat Zwitserland Hamas royale financiële ondersteuning heeft beloofd, nadat de beloofde miljarden van andere landen voor een wederopbouw in Gaza zijn uitgebleven.

Volgens informatie van Palestijnse ambtenaren tegenover de Israëlische nieuwssite NRG wil Zwitserland de salarissen van duizenden Hamas-functionarissen betalen, ook al zijn velen van hen bekende terroristen.

Als deze uitspraak klopt, zou de belofte van Zwitserland het tegenovergestelde van Israëls politiek betekenen, die het Hamas-regime de macht wil ontnemen en de bevolking van Gaza graag onder een democratische regering wil zien.

Ook binnen de EU zou de stap van Zwitserland voor bedenkingen kunnen zorgen, want hoewel Zwitserland geen EU-lidstaat is, staat Hamas toch sinds 2011 op de lijst van terreurorganisaties van de EU. Om op deze terreurlijst van de EU te staan, betekent dat het vermogen van Hamas in Europa is bevroren en dat het illegaal is om zakelijke contacten met de organisatie te hebben.

Het bericht over de beslissing van Zwitserland om de salarissen van terroristen te betalen, zou echter een manoeuvre van de Palestijnen kunnen zijn om andere landen ertoe te bewegen hun beloftes van financiële hulp voor Gaza na te komen.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Gazastrook, Hamas, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Terrorisme, Zwitserland. Bookmark de permalink .

6 reacties op Men zegt dat Zwitserland Hamas wil sponsoren

 1. Maria zegt:

  In WOII was zwitserland ook het land dat alle gestolen rijkdommen van de Joden herbergde op rekeningen van de Nazi’s…
  Dus waarom zou dit dan niet kloppen.
  Had de EU niet hetzelfde gedaan nu door hamas openlijk te steunen en hun palestijnse staat te erkennen? Ze staan aan allen aan de kant van hamas anti Joden!

  Like

 2. Jaan zegt:

  Goh, dat valt me een beetje tegen. Ik dacht dat Timmermans en Koenders al lang alles uit de staatskas betaald hadden.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Elke keer kom je weer opnieuw tot de conclusie: de wereld is gek geworden als landen als Zwitserland zoiets doen. En ook het trotse Engeland laat zijn oren hangen naar de islam en dan nog het vrijgevochten Zweden. Wie had dat ooit kunnen denken.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Ik vertaal het anders….Misschien hebben de machthebbers in Saudi Arabië en de Emiraten sommige figuren in de Zwitserse regering beloofd: Als jullie miljoenen van Zwitserse Frankskes …belastinggeld naar Gaza sturen …om de boel daar te herbouwen …Dan sturen wij jullie bakken met (zwart)geld naar uw rekeningen in de Bahnofstrasse of de Caymans. Waarom doen de Saudies het niet rechtstreeks …Dus direct naar de tyfus in Gaza? Antwoord: a) het werkt beter qua propaganda….en b) het kost minder! …Laat de stomme Zwitsers miljoenen aan belastinggeld in Gaza smijten. Wat wij aan deze bobo’s overhandigen is kleingeld.

  Like

 5. Jan zegt:

  Is kunst: Zwitser wil in Venetië kerk in moskee veranderen

  The Swiss artist Christoph Büchel, who has become known for politically provocative pieces that address war, immigration and poverty, announced on Thursday that he plans to temporarily turn a former Venetian Catholic church into a functioning mosque.

  Argument van de linkse idioten:
  … Mr. Büchel and the project’s curator, Nina Magnúsdóttir, noted that “creation of mosques is a source of contention today in locations around the globe,” and that the installation was intended to draw attention “to the political institutionalization of segregation and prejudice, and to settlement policies that lie at the heart of global ethnic and religious conflicts today.”
  http://www.blazingcatfur.ca/2015/05/03/edgy-swiss-artist-plans-an-art-installation-in-venice-that-consists-of-turning-a-church-into-a-mosque/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s