Opper-Oostenrijk: schoolklassen met 100% buitenlanders

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

De FPÖ in de Oostenrijkse deelstaat Opper-Oostenrijk brengt nu aan het licht hoe groot het aantal buitenlanders op diverse scholen in de deelstaat is. In de Otto-Glöckel-basisschool in Linz bijvoorbeeld zijn acht klassen met een aandeel van 80% van de leerlingen met een niet-Duitse moedertaal. Daarvan bestaan twee klassen uit 100% buitenlanders. Erger is het nog op de Goetheschool in Linz. Drie klassen hebben weliswaar 805 van de leerlingen met een niet-Duitse moedertaal, er zijn echter 5 klassen met 100% immigranten. De basis voor het onderzoek werd gevormd door lopende parlementaire vragen en hun beantwoording.

De FPÖ neemt de ontwikkelingen heel serieus en ziet zich door alle peilingen bevestigd, zoals die van OGM, waaruit blijkt dat 61% van de geënquêteerden de integratie van immigranten beoordelen als “niet gelukt”.

FPÖ eist Duits als pauzetaal

De deelstaatminister van de FPÖ, Manfred Haimbuchner, die bijvoorbeeld op posters met de slogan “Zonder Duits geen sociale uitkeringen” reclame maakt, stelt vast dat Duits op scholen gewoon de ambtelijke taal zou moeten blijven en door de leerlingen ook in de pauze gesproken zou moeten worden. De FPÖ in Opper-Oostenrijk heeft al meerdere malen dienovereenkomstige interpellaties in gebracht. Haimbuchner hoopt eens temeer dat de andere partijen verstandig worden.

Video – “Duits als pauzetaal”:

 

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, FPÖ, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Opper-Oostenrijk: schoolklassen met 100% buitenlanders

 1. Hans zegt:

  Dat was het enige goede aan de Katholieke Kerk.
  “Gaat heen en vermenigvuldigt u”
  De moslims doen aan lange termijnplanning en fokken maar door.
  De islamitische afrikanen fokken al sinds mensenheugenis volop en exporteren hun islamitische ellende nu via dobbernegers.
  De oliestaten lachen zich kapot, wij vullen hun zakken met onze auto’s en vangen islamitisch afval op.
  Westerlingen doen aan korte termijnplanning, denken aan dit leven en bijbehorende carriëre, betekent vaak niet fokken dus.
  En dus roeien we onszelf uit.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Rustig aan: Er zit nog minstens één extra dimensie aan:
   U bent een màn, dus valt het U niet echt kwalijk te nemen, dat U daar argeloos aan voorbij gaat: Dat dien de meeste mannen nu eenmaal.
   Maar ik verzoek U toch om ernstig rekening te houden met het feit, dat veel vrouwen door elke zwangerschap/bevalling meer en meer worden geslóópt en soms niet eens tot baren in staat blijken, wat meerdere operaties als consequentie heeft. Deze vrouwen kàn men al niet er toe dwingen, meer te gaan ‘fokken.’
   Men kan wat dat betreft de klok niet terugdraaien; het is beter, de fokkende meute-zèlf terug de woestijn in te sturen.

   Like

   • E. Janssens zegt:

    Nee, Theresa, het is beter de fokkende meute eerst te steriliseren alvorens ze de woestijn in te sturen. Ook vanuit de woestijn kunnen ze gevaar vormen, zo blijkt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E. Janssens: U heeft gelijk; niets tegenin te brengen.

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Ook hier bij ons worden scholen zo overgenomen door moslims.Zelfs Christelijke scholen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hèhèhèhè! Dat laatste vind jij het ergste, natuurlijk!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Heeft ergens natuurlijk wel gelijk. De school waar wij tweeën 20 jaar geleden mee te maken hadden:”Het R.K Montfort College”, had op ,t laatst zoveel allo-leerlingen van moslim-huize, dat de crucifixen rap van de muren verdwenen en de school ging heten: “NOVA-College”.
    Spottend door de laatste oorspronkelijke NL-se leerling verbasterd: Nieuwe Opleidingen Voor Allochtonen.

    Like

 3. Jean zegt:

  B E A N G S T I G E N D.
  Er moet heel snel ingegrepen worden tegen die EU misdaadorganisatie zo niet is Europa totaal verloren, de grenzen dicht en de geldkranen toedraaien dan zullen ze snel ‘vanzelf’ wegtrekken want wij Europese burgers staan niet op die allochtonen te wachten laat dat duidelijk zijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jean 14:02

   Met u eens! Ik vrees dat men bewust NIET ingrijpt, want dat zou regelrecht tegen hun snode plannen indruisen. Ze willen dolgraag uiterst DOM volk Europa binnen brengen, daarmee een flinke chaos creëren, en als het dat één grote puinhoop is, kunnen ze in Brussel ‘legaal’ de macht grijpen!
   Het is u vast wel opgevallen dat met name de noordelijke Europese landen zeer in trek zijn bij de ‘vluchtelingen’. Dat komt vanwege de riante toelagen die de ‘ontheemden’ hier krijgen. Zouden de ‘vluchtelingen’ net zo graag naar Bulgarije of Roemenië gaan als naar Duitsland, België en Nederland? Nee, daar valt weinig te halen, en die landen stralen geen luxe uit.
   Dit betekent dat de ‘vluchtelingen’ geen vluchtelingen zijn, maar gelukszoekers, die zich van tevoren heel goed hebben georiënteerd en daarna proberen via slinkse manieren de HOOFDPRIJS in de wacht te slepen!

   Dat stomme spul in Brussel zal geen maatregelen nemen om de toestroom in te dammen. Uiteindelijk zal de bevolking het zat worden en in opstand komen, maar dan moet hen het water wel over de plinten klotsen. En dat kan nog wel even duren.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Jean, hoe ziet u dat alles voor zich. Inderdaad, wij moeten die allochtonen niet, maar…..Die ongekozen dictatuur die E.U. heet is (op via de normale manier) nooit weg te krijgen. Evenmin die 50 miljoen moslims in Europa die al onder ons zijn, en die vele, vele miljoenen die er nog aan gaan komen. De geldkranen gaan inderdaad open, maar dan wel ten behoeve van de immigratie industrie. De grenzen dicht is totaal onmogelijk gebleken, de VVD spot er zelfs mee. En de PVV kan het in de vertste verte helaas niet realiseren. Alleen de taal van het geweld wordt door onze agressors verstaan. Maar slechts zeer weinigen hebben de euvele moed om de held uit te hangen, zoals die verzetsgroepen uit de tweede wereld oorlog. Maar die enkele individuen zetten dan ook geen zoden meer aan de dijk tegen dat miljoenen gespuis dat de Sharia aanhangt.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Daar zou je toch dood ongelukkig van worden

  Like

 5. Daar moet je dus ook niet wonen;waar eigenlijk nog wel?

  Like

 6. Republikein zegt:

  5 klassen met 100% immigranten.
  ….waaruit blijkt dat 61% van de geënquêteerden de integratie van immigranten beoordelen als “niet gelukt”.
  Vergelijk en zie meteen dat dit gekunstelde lariekoek is.
  Overal goede mensen met onmogelijke wensen.
  Welke combinatie is hier onmogelijk?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s