Oproep aan alle linkse islam-vrienden: hallucineer mee met Ayaan Hirsi Ali!

Screenshot_4

(Door: Martien Pennings)

Het zit achter een betaalmuur bij de Belgische “Standaard”, dus we kunnen het niet “verderlezen >>>>”, maar we mogen wel passages citeren natuurlijk. Ayaan schrijft:

“In 2012 werd ik door de Harvard Kennedy School uitgenodigd om een studiegroep te leiden over de raakvlakken van godsdienst, politiek, maatschappij en openbaar bestuur in de islamitische wereld. Dat heb ik nu drie jaar gedaan. Centraal in het seminar staat de islamitische politieke theorie. Het is bedoeld voor mensen die al bezig zijn met hun loopbaan, variërend in leeftijd van halverwege de twintig tot boven de veertig, maar ook studenten kunnen deelnemen. De bijeenkomsten duren negentig minuten en er is een uitgebreide leeslijst.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam. Bookmark de permalink .

6 reacties op Oproep aan alle linkse islam-vrienden: hallucineer mee met Ayaan Hirsi Ali!

 1. lucky bee zegt:

  Het was geen hallucinatie dat Ayan Hirsi Ali in het Westen beleefd, maar wakker worden uit de nacht merry dat Islam heet.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Weer uitstekend toegelicht door Ayaan Hirsi Ali, een moedige vrouw want dit alles wordt haar natuurlijk niet in dank afgenomen, en zij heeft het uit eigen ervaring. Kwamen er maar meer zo naar voren.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Links hallucineert al jaren dat al die instroombarbaren hun vrienden zijn en op hun zullen stemmen, maar er komt een tijd dat ze door deze zogenaamde vrienden geknecht zullen worden en koppen zullen verliezen !!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En dan altijd maar weer dat kul-argument van die ‘persoonlijke ervaringen!’ Nou, ik wil niet méér zeggen, maar dat is knap beledigend voor de familie van Ayaan, die uiteraard van mening was, haar volgens de ‘goede’ islamitische traditie te hebben opgevoed! Het zal je maar even gezegd worden, dat jouw normen in deze niets met de ‘ware islam’ te maken hebben; gelukkig voor ze, dat ze er niet ( meer) bij aanwezig waren!
  Ach, quatsch: Dat is overduidelijk weer taqiyya van de gemakzuchtigste soort!

  Like

 5. Ik heb een UPDATE onder mijn stuk geplaatst. Als je links in de UPDATE wil aanklikken, zal je even naar mijn stuk zelf moeten gaan:

  Hier een stuk van januari 2015 op Hoeiboei over hetzelfde thema door Asra Q. Nomani onder de titel: “Maak kennis met de respectbrigade, een georganiseerde campagne om islamcritici het zwijgen op te leggen”.

  Overigens en á propos d’Ayaan: ze heeft recentelijk gezegd dat ze mogelijkheden ziet om de islam te hervormen. Dat is een . . . . eh . . . . . illusoire Hallucinatie. Als je de islam begint te hervormen en kritiseren dan kom je er achter dat er niets goed is in de islam, geen enkel humaan principe rond hetwelk een hervorming zou kunnen clusteren. De islam is onhervormbaar. Als je de islam hervormt moet je hét fundament eronder wegtrekken: de Koran is het woord van Allah Himself en dat woord is wreed, achterlijk, agressief, pompeus, quasi-mystiek en belachelijk. Hamed Abdel Samad, in zijn voordracht, “On Islamic Fascisme”, beweert dat de Koran 206 oorlogsverheerlijkingen bevat en 25 aansporingen de ongelovigen te vermoorden waaronder 2 die als techniek onthoofding aanbevelen. Als je dan vervolgens zover zou komen en werkelijk over de inhoud gaat discussiëren dan ben je gauw klaar: een totalitaire en racistische roofmoordenaars- en slavenhalers-ideologie. En dan moet je nog afrekenen met de hysterische verering voor Mohammed en de gelovigen aan het verstand peuteren dat deze man en dus de Soenna de puurste belichaming was van bovenbeschreven ideologie. En dan moet je nog eeuwen en eeuwen van “interpretatie” die nergens het bovenbeschreven karakter van Koran noch Soenna fundamenteel aantasten omver gooien. Zoals ik al vele malen heb beweerd: met de islam kan je maar één ding doen: bij het grofvuil zetten en niet meer omkijken.

  Like

  • Joshua zegt:

   martienpennings : U hebt het over ,het woord is van allah him self. dat klopt niet, het was die rand debiel moh. die dit op heeft laten schrijven.
   Die maan god was allang dood en moh. heeft hem weer een naam gegeven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s