VIDEO Dr. Bill Warner: “Politiek van uitroeiing”

 

Als we de dood in de ogen zien, moeten we naar onze politiek kijken. Uitroeiing van onze beschaving is de dood, dus moeten we kijken naar de politiek van uitroeiing. In een oorlog heb je geen vrienden nodig, maar bondgenoten. Dit onderscheid is belangrijk, want van een vriend moet je houden, van een bondgenoot echter niet. Onder de dreiging van vernietiging moeten we ons ervan bewust zijn dat alle “ongelovigen” in hetzelfde schuitje zitten. Iedereen die bedreigd wordt met uitroeiing is “ongelovige”. Politiek maakt rare kameraden, dus atheïsten, protestanten, boeddhisten en alle andere “ongelovigen” moeten samenwerken om te overleven.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Cultuurstrijd, Islam. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO Dr. Bill Warner: “Politiek van uitroeiing”

 1. Cathja zegt:

  Ik ben het hiermee eens. Nu we steeds meer te maken krijgen met de meest agressieve kanten van de islam, die de vrije wereld continue bedreigen, moeten we de muren om ons heen neerhalen. We zullen moeten samenwerken om tegenstand te bieden aan die verachtelijke islam.
  Maar het zal een zware dobber worden!!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  …..dus atheïsten, protestanten, boeddhisten en alle andere “ongelovigen” moeten samenwerken om te overleven…..Dat zou dus wel een pure noodzaak moeten zijn ja. De Paus, de Katholieke en Protestantse kerken . Ja inderdaad, zij zijn al aan het samenwerken, maar dan wel met de verkeerde; De Islam ! De ongelovigen hangen de wegkijkcultus aan, terwijl de boedisten anti geweld zijn alla Ghandi. Wensdenken kan dus wel degelijk positief zijn, maar het moet wel uitvoerbaar zijn !

  Like

  • koddebeier zegt:

   De Paus en de meeste kerken hebben ons al verkocht en verraden !!
   Behalve die van Ben Kok, maar hij is ook een roepende in de woestijn !!

   Like

 3. Precies wat ik gisteren schreef in een reactie:politici plegen genocide op ons;langzaam maar zeker.En nog bewust ook!

  Like

 4. anoname zegt:

  Kom kom… Niet altijd zo serieus.
  Sommige moslims hebben ook wel gevoel voor humor… ^_^

  Like

 5. win zegt:

  met “t” natuurlijk

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Belangrijk! Openhartige ex-minister Paul Hellyer

  26 MRT
  Paul Hellyer is een Canadese ingenieur, politicus, schrijver en commentator, die een lange en gevarieerde carrière heeft gehad. Als vliegtuigbouwkundig ingenieur was hij later actief in de politiek, o.a. als minister voor Defensie in Canada.

  Deze man (wederom een klokkenluider) heeft een dermate dringende en belangrijke boodschap dat ik deze video weer wilde vertalen en ondertitelen. Het duurt zo’n 34 minuten en is heel erg de moeite waard. Wat mij betreft geldt, als je dit niet meer gelooft ga je nooit meer iets geloven! Breng alles wat deze man brengt in verband met al mijn laatste artikelen over GMO’s, Big Pharma, chemtrails, HAARP, etc. en je hebt het hele plaatje. De tijd dringt nu echt om wakker te worden en daarom heeft Paul Hellyer onlangs deze openhartige video gemaakt en een boek geschreven ‘The Money mafia’. Heel dapper van hem! Genoeg reden voor mij om deze te gaan vertalen en ondertitelen zoals ik al eerder schreef. Zie hier dan nu de video in het Nederlands.

  Deel dit alsjeblieft zoveel mogelijk, want de geschiedenis moet herschreven worden om het heden te begrijpen en de toekomst te veranderen! >>>>https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/03/26/belangrijk-openhartige-ex-minister-paul-hellyer/

  Like

  • De plannen van het elite-schuim der aarde bloot gelegd!

   Geliked door 1 persoon

  • anoname zegt:

   Korte samenvatting: Geschift…
   100% Propaganda / misleiding… Onderwijl zijn eigen boek nog even aanprijzend…
   Die man praat als een rasechte socialist, even later zegt ie zelfs dat Allah zijn God is.
   Nou… dank je de koekoek.

   Gelooft ie het allemaal echt?
   Of is dit bedoelt om valide issues onderuit te halen
   omdat hij er zulke bullsheet doorheen scheet.
   Aliens? Ok, kunnen we het over hebben, leuk, grappig, misschien zelfs waar.
   Maar als je dat tijdens zo’n betoog zegt, dan haal je alleen maar jezelf en de andere punten onderuit.

   Wie zegt Wat en Waarom? That’s the Question…

   Like

 7. felix zegt:

  Het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) heeft het jaarverslag 2014 uitgegeven, en wat blijkt? De meeste meldingen gingen over antisemitisme (zelfs de MEESTE ooit in 17 jaar!). En de daders? MOSLIMS en LINKS.

  Dit zegt het MDI: “Het leeuwendeel van het huidige online antisemitisme (40 a 50%) komt momenteel helaas vanuit de Moslimgemeenschap. Het gaat hier voornamelijk om Marokkanen, maar ook het onderdeel van online antisemitisme vanuit de Turkse gemeenschap groeit. Een kleiner deel van 37% komt vanuit links Nederland” Met een strafbaarheid percentage van 57%. Ook het vermelden waard: “discriminatie op basis van seksuele voorkeur” is enorm toegenomen, alsook discriminatie van Autochtone Nederlanders.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Dat is de politiek van de Islam daar om denk ik dat Allah niemand anders is als Lucifers, die wil ook de mensheid uitroeien , om dat wij allemaal net als Jezus Christus uitzien, en wij mensen boven de engelen staan..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s