Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten? Eeuwige Jodenhaat.

Screenshot_1

(Door: Benno Barnard)

Op zondag 1 maart 2015 woonde ik de presentatie bij van het nieuwste boek van Dr. Hans Jansen. Het boek draagt als titel: “Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?” De presentatie werd uitstekend ingeleid door Benno Barnard en Yvonne Caluwaerts. Gisteren plaatste ik de inleiding van Yvonne Caluwaerts (hier). Hieronder volgt die van Benno Barnard.

Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?

Dames en heren,

Hans Jansen heeft een verpletterend boek geschreven, ook letterlijk, want het telt duizend pagina’s en je kunt er een vijand mee doodslaan, als met een ezelskaakbeen… Het heet “Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?” en dat is een goeie vraag. Een dubbele vraag zelfs: waarom mag Israël van de islamitische staten niet bestaan, maar ook: waarom mag het van een deel van de westerse elite niet bestaan?

Aan dit fenomeen moest ik denken toen ik onlangs de Israëlische ambassade in Brussel bezocht. Die ambassade is noodgedwongen een fort, gelegen in een afgesloten zijstraat vol betonblokken, bewaakt door para’s met hun machinegeweer als een baby op de buik, en het gebouw zelf omringd door een veiligheidsmuur, bezet met tientallen cyclopen-ogen. Maar binnen grijnst iedereen naar je, zegt sjalom en maakt grapjes.

En zo is het een metafoor van Israël zelf.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, Socialisten, Westen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten? Eeuwige Jodenhaat.

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Geachte Benno Barnard,

  met uw welnemen een paar opmerkingen.

  1e Geen enkele Israeli zegt “sjaloom”. Het woord is “sjalom”, met één o.
  2e “…grote Europese antisemieten als graaf de Gobineau en H.S. Chamberlain.” Vergeet in dit verband de op handen gedragen Sir Winston Churchill niet. Onder zijn bewind als minister van Buitenlandse Zaken werd, in strijd met de Balfour Declaration en het Verdrag van San Remo, Palestina opgedeeld in een gebied ten oosten van de Jordaan, destijds Trans-Jordanië – nu Jordanië, en een gedeelte ten westen van de Jordaan, het tegenwoordige Israel. Churchill was van voorvechter van de Zionistische zaak veranderd in een kampioen van de Arabische claims op het hele Britse mandaatgebied. Churchill heeft de Joden en hun aanspraken op een eigen thuisland, erkend door de Volkenbond, opgeofferd vanwege economische en internationaal-politieke belangen.
  3e “…dat een bijna onverdraaglijke bewijslast over de islamitische haat tegen de Joden en Israël…” Bewijslast is de last tot bewijzen, de plicht om bewijs te leveren. Heeft hoegenaamd niets te maken met het al of niet aanwezig zijn van bewijsmateriaal.

  Afgezien van deze “minor operational details” een goed artikel, dat voor veel mensen een eye-opener zal zijn. Hoe krijgen we de respectieve Europese regeringen en hoofdstroom media zover dat ze het ook metterdaad gaan lezen?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Peter-jan zegt:

  kei gaaf man

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s