Wetenschap: 55% hoofddoekjes is fundamentaliste

Screenshot_4

(Door: Spartacus)

Ruud Koopmans, ’s lands rogue academic, trapt weer eens een heilig huisje aan stukken. Ditmaal in de maandelijkse publicatie van het wetenschappelijk bureau van de PVV: Opzij. “Als tolerante Nederlanders zijn we geneigd te denken dat de sluier een onschuldig lapje stof is. Dat klopt niet. 55% van de stellen waarvan de vrouw een hoofddoek draagt, is fundamentalistisch,” aldus Ruud K. vanuit een tijdelijk onderkomen op een niet nader gespecificeerde luchtmachtbasis. Renegade Ruud, zoals geen enkele collega hem noemt, stelt vervolgens: “De hoofddoekdragers geven op andere vlakken ook vijandigere antwoorden. Op de stelling ‘Joden zijn niet te vertrouwen’ antwoordt 54% van de mannen met een gesluierde vrouw bevestigend, tegenover 26% zonder gesluierde vrouw. Liefhebbers van de hoofddoek zijn vaker homohaters en staan vijandiger tegenover het Westen. Ook als je corrigeert voor leeftijd en opleidingsniveau, zie je dat de hoofddoek gepaard gaat met fundamentalisme, een vijandigere houding en meer antisemitisme.”

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Wetenschap: 55% hoofddoekjes is fundamentaliste

 1. Jean zegt:

  Zeg maar rustig en zonder te blozen 100% van de islamieten zijn waanzinnigen en fundamentalisten.
  We kunnen er niet snel genoeg van verlost geraken want dat de bom op ontploffen staat is een vast gegeven, wij zijn die islamieten op ons grondgebied kotsbeu en spuugzat, ik heb altijd een spuitbus gevuld met honden urine bij mee kwestie van beveiliging.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Nope 100 %

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Zijn die ‘nobele’ gelaatstrekken in scene gezet?
  Die linker lappenpop lijkt op een vals vetgemest varken, de middelste doet me denken aan een ongeletterde agressieve geit en de rechter heeft de kop van een sluwe kenau.
  Gezellig dameskransje…

  Like

 4. elisamad2013 zegt:

  Ik heb zelden zo een exact kloppende mening gelezen!

  Like

 5. danny zegt:

  he bah het zijn de kopvodmeiden van halal op die foto.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Ik denk dat 100% van de moslims niet te vertrouwen zijn ipv. de Joden.
  Deze hersenloze geiten weten niet waar zij het over hebben, dit wordt hen ingefluisterd door hun over hun sik zeikende imams.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Open deur! Inderdaad is het allereerste slappe argument dat steeds weer van stal wordt gehaald: “Het is toch maar een lapje stof.” Onzin natuurlijk, want als het zó lag, zou er geen geldige reden zijn om dat lapje stof af te leggen in een gastland, waar het geen gebruik is èn tegelijkertijd zich eens te bezinnen op de vraag, waaróm het geen gebruik is,c.q. waarom de autochtonen er zo op tegen zijn. Want dat daar serieus bij stilgestaan wordt, daar merk je zelden of nooit iets van.
  Toegegeven: In dit geval is ‘zelfbeschikkingsrecht’ géén sterk argument, want dat kan evengoed uitgelegd worden als een pleidooi vóór de hoofddoek. Beter is het dan nog, er op te blijven wijzen, dat, waar mannen geen verplichting hebben, om zich te ‘bedekken,’ vrouwen dat óók niet
  hebben. Of er op te wijzen, dat je haar een deel van jezelf is, en dat je, door dat te verbergen, jezelf verloochent. Beide argumenten zijn op een nagenoeg universele wijze steekhoudend en stemmen -misschien- nog eens tot nadenken.
  Dat er moslima ’s zijn, die de hoofddoek en zwaardere bedekking vrijwillig dragen, geloof ik inmiddels wel, maar het moge zonneklaar zijn, dat die dan automatisch een fundamentalistischer inslag hebben dan hun ‘hoofddoekloze zusters.’ -Ik ben zelf ook nooit van iets anders uitgegaan.
  Hoe dan ook is en blijft de hoofddoek hier in het westen tóch, bewust of onbewust, een provocerend element; de ‘geplante vlag,’ die door realisten niet kan en mag worden getolereerd.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Yep, misschien wordt het tijd Artikel 435a van het Wetboek van Strafrecht weer eens af te stoffen. “Hij die in het openbaar kledingstukken of opzichtige onderscheidingstekens draagt of voert, welke uitdrukking zijn van een bepaald staatkundig streven, wordt gestraft met hechtenis van ten hoogste twaalf dagen of geldboete van de tweede categorie.”
  .
  Heel goed en wanneer dit niet helpt dan een totaal verbod in Nederland op de fascistische ideologie.
  .

  Like

 9. anna zegt:

  80% van de kopvodjes heeft een gebrek aan vitamine D omdat ze niet genoeg zonlicht krijgen, kost toch weer een paar euries …

  Like

 10. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 11. Jean zegt:

  Gezichtsbedekking is toch verboden bij wet of wordt een uitzondering gemaakt voor die waanzinnigen?

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Ik ben nooit vergeten dat de meiden van halal in een TV-programma erg lacherig deden over “onze broeders, de salafisten'”.

  Toen wist ik genoeg.

  Er is trouwens al lang een hardnekkig gerucht dat de oudste een relatie heeft met ons aller Job Cohen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Good Gracious! Die uitgedroogde Cohen met die vetklep Esmaa?!
   Bovendien is het idee in méér opzichten wàlgelijk:
   Die trut is door deze ‘liaison, nota bene met een Jóód, doodgewoon schijnheilig bezig met ‘r hoofddoek en d’r ‘moslim-zijn” en hij……Zelfs z’n gróótvader, die toch genoeg boter op zijn hoofd had, qua collaboratie, zou hier niet blij mee geweest zijn!
   Of misschien tóch, als er in hem net zo ’n goedmensch stak als in z’n kleinzoon……
   Ik vraag me trouwens af, hoe Martien op dit gerucht zou reageren! LOL!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Martien is een beetje verliefd op Femke … 😉

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres, 19.50u.: Ja, ik weet het: Dat verklapte je al eerder.
    Maar hoe dan ook: Dan heeft hij, in alle oprechtheid, een betere smaak dan Cohen!
    En des te meer valt daaruit te concluderen, dat hij van dít geval -terecht- zou wàlgen!
    Cohen en die bijdehante kopvod-vetklep……Jàsses!

    Like

 13. lucky bee zegt:

  Natuurlijk zijn dat fundamentalisten; daar mee willen ze zeggen:” ziet ik ben een moslima.”

  Like

 14. Jean zegt:

  Dergelijke rotsmoelen zouden ”verplicht” een boerka moeten dragen na ze eerst uit onze landen geflikkerd te hebben, in die zandbak in Afrija hebben die vodden een doel.
  Weg met die smeerlapperij in onze westerse seculiere samenleving want het is veel gevaarlijker dan kanker en die is al dodelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s