Frankrijk: permanent, weergaloos terreurgevaar

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens het persbureau AFP staat Frankrijk voor een “weergaloze” terreurbedreiging. De vooraanstaande antiterrorisme autoriteiten beschouwen nieuwe aanvallen als onvermijdelijk. “De bedreiging is permanent”, aldus een hoge ambtenaar van het ministerie van Defensie, die anoniem wil blijven: “Er gaat geen dag voorbij zonder alarm, de ontdekking van een netwerk dat mensen naar Syrië of Irak wil sturen, of een actie van de veiligheidsdiensten.

Duizenden met kwade bedoelingen

“Het aantal verdachten is geëxplodeerd. Er zijn twee- of drieduizend, misschien zelfs wel vierduizend personen die verdacht worden van kwaadaardige bedoelingen.” Verder zouden de verdachten geen amateurs of voortijdige schoolverlaters zijn – velen zouden hoogontwikkeld zijn.

Het ministerie van Defensie bericht dat de terroristen de nieuwste versleuteling- en camouflagemethoden gebruiken en ervoor zorgen dat de veiligheidsdiensten zich op een constante inhaaljacht bevinden. “Steeds als we een netwerk oprollen, zien we dat de terroristen zeven of acht verschillende Sim-kaarten gebruiken die ze voortdurend omwisselen. En de slimste onder hen gebruiken helemaal geen telefoon, maar boodschappers.”

Het grootste gevaar vormen de ongeveer 200 radicale islamieten die teruggekeerd zijn van de strijd in Syrië en/of Irak, aldus een andere anonieme topambtenaar. “Ze hebben alle reserves betreffende het gebruik van geweld verloren.” Ze worden streng bewaakt door de veiligheidsdiensten, maar de bronnen zijn onuitputtelijk en de planning kan jaren duren. Zo stonden bijvoorbeeld de Charlie Hebdo-terroristen na hun extremismetraining in Jemen in 2011 onder observatie. Na verloop van tijd vielen ze door hun onopvallendheid echter buiten de radar.

Een andere bedreiging, aldus de autoriteiten, zou een competitie tussen verschillende terreurgroeperingen (zoals IS en Al Qaida)  zijn, die elkaar wederzijds willen overtreffen in wreedheid. “Het probleem is niet om te weten óf er een nieuwe aanval zal komen”, aldus minister-president Manuel Valls. “Het probleem is te weten te komen wanneer en waar.”

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Frankrijk: permanent, weergaloos terreurgevaar

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, hoor, door ze nog steeds te laten terugkeren, maak je het gevaar natúúrlijk alleen maar groter!
  Marine zou die fout vast en zeker niet maken! Als zij maar eenmaal presidente van Frankrijk was…..

  Like

 2. Jaan zegt:

  Er moet toch iets gebeuren voor er acties komen van de kant van de Europese regeringen tegen de bedreigingen van de islam. Aanslagen van de kant van de moslims en het ineenstorten van de economie maakt misschien de tijd rijp om door te pakken. Dat gedoe van nu levert niks op, de grenzen blijven open en alles gaat gewoon door richting onze afgrond.

  Like

 3. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 4. Pingback: Frankrijk: permanent, weergaloos terreurgevaar | Identitair Verzet Limburg 

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Van het centrum van Frankrijk naar het centrum van Nederland is ongeveer 600 km. Ongeveer 5 uur met een snelle auto. Een Franse terrorist kan dus gemakkelijk in Nederland toeslaan en andersom net zo.
  Er zijn duizenden moslims die zich daadwerkelijk, dus met geweld, in willen zetten voor het in Europa beginnen van een kalifaat, in de toekomst onderdeel van een Wereldkalifaat. Dat is het einddoel, dat heilig is voor de overgrote meerderheid van de moslims.
  Dat gevaar kunnen we alleen keren als we haast maken met de repatriëring van zoveel mogelijk aanhangers van de islam naar de islamlanden. Ook de zogenaamd gematigden, die niet bestaan maar een afwachtende houding aannemen. We moeten ons daar niet door in slaap laten sussen maar om ons hachie te redden hard aan- en doorpakken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Dit 1400 jaar oude probleem- de aanwezigheid van de islam- in Europa is veroorzaakt door neo- NSB partijen als de PVDA D66 en de VVD. Misschien moeten zij het maar gaan voelen als de islam oorlogshandelingen verricht tegen ons. Wie niet horen wil moet maar gewoon voelen..

  Oog om oog. Tand om tand.

  Like

  • BertG zegt:

   Het punt is dat de bevolking hiervan de dupe is en niet degene die dit veroorzaakt hebben.
   Richten ze zich maar eens op de “lijders” van een land, dan zou ik het ook niet zo erg vinden maar zij zullen er helaas niets van voelen en als het echt mis gaat, dan stappen zij op een vliegtuig ergens naar toe en de bevolking blijft achter in de ellende.

   Like

 7. tijluylenspiegel zegt:

  Hoe paradoxaal het ook moge klinken, er zijn te grote gaten tussen de aanslagen, na Charlie Hebdo schrikt men even wakker uit de multiculturele wensdroom maar omdat de volgende wake-up call te lang op zich laat wachten sukkelt men weer vredig in slaap.
  Juist die gaten tussen de aanslagen maken dat de eeuwige relativisten weer hun boodschap weer de wereld in kunnen schieten, dit geeft figuren als Alexander P. de gelegenheid het af te doen als “lone wolves”. Maar ja Alexander P. heeft geen 24 uur per dag bewaking nodig, die wordt niet voor het gerecht gedaagd.
  Dus kom maar op met die aanslagen, zorg er maar voor dat Alex P. munitie tekort krijgt, zorg er maar voor dat zelfs de grootste cultuurrelativisten met de mond vol tanden staan.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Nog steeds is de Baas van Frankrijk een Goddeloze Marxist genaamd Hollande.

  Like

 9. Welkom in de real world, Franse mensjes! Hier heeft Israel dus al decennia mee te kampen. En nu wil Frankrijk zich nota bene met het zg. “vredesproces” gaan bemoeien, terwijl ze zelf hun handen vol hebben aan dat mohammedaanse gespuis.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Je moet ook de terroristen niet bestrijden. En de jihadisten ook niet. De moslimcriminelen niet. Maar het kwaad aanpakken bij de bron: de islam. Alles sluiten wat islam is, anders blijft het dweilen met de kraan open.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  ELKE MOSLIM die NU NOG NIET actief is als terrorist, wacht stilletjes en zeer alert af. Ook de besneden kopvod-teven staan te trappelen tot ze mogen toeslaan. Intussen tonen ze hun haat jegens ons door het werpen van duivelse blikken vanuit hun ooghoeken op ons, Nederlanders.
  Moslims zijn psychiatrische patiënten met hun ranzige gore ‘profeet’, hun krankzinnige bloeddorstige ‘allah’ en hun ’72 maagden in het paradijs’.

  Hun knuffelzieke importeurs zijn eveneens zwaar psychisch gestoord; op een kwaadaardige wijze.

  Soort zoekt soort zullen we maar zeggen.
  Intussen leven WIJ, realisten, in een open inrichting…

  BertG 28 maart 2015 om 08:39
  tijluylenspiegel 28 maart 2015 om 01:41

  HELEMAAL MEE EENS!

  Like

 12. Jan zegt:

  Kerken in Frankrijk doelwit van terrorist(en). Aanslag door islamitische terrorist op nippertje voorkomen. Terrorist vermoordde enkele dagen daarvoor willekeurig Française

  An Islamic extremist with an arsenal of loaded guns was only prevented from opening fire on churchgoers because he accidentally shot himself in the leg, French officials said Wednesday.

  The 24-year-old computer science student, who was also suspected in the death of a young woman whose body was found on Sunday just ahead of his arrest, had been flagged as a risk last year and earlier this year for intent to travel to Syria but there had been no specific reason to open a judicial investigation, Interior Minister Bernard Cazeneuve said Wednesday.

  A French security official, who was not authorized to publicly release details, said the suspect — an Algerian who had lived in France for several years — was arrested in Paris Sunday after he apparently shot himself by accident and called for an ambulance.

  Aurelie Chatelain, a 32-year-old Frenchwoman visiting Paris for a training session for her work, was found shot to death on Sunday morning in her car. The security official said Chatelain appeared to have been killed at random and ballistics evidence linked her death to the suspect.

  http://news.yahoo.com/french-official-extremist-planning-attack-church-080243647.html

  Like

 13. Jan zegt:

  Parijs 1950

  Parijs 2015

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s