IS misbruikt de islam en Wilders misbruikt de islamkritiek! Toch?

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Linkse Kerk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

34 reacties op IS misbruikt de islam en Wilders misbruikt de islamkritiek! Toch?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Weten we, Martien, weten we!
  Hoe wrang ook, er zouden in NL ècht eens een paar aanslagen gepleegd moeten worden, dan zou je zien, dat Links binnen de kortste keren geen póót meer had om op te staan!

  Like

  • Giny zegt:

   Theresa

   Zo denk ik er ook over!

   Like

  • Anneke zegt:

   “Waren die Linkse – SLINKS SLUIPENDE (SS) poten bij-voorbaat maar ge-amputeerd”.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Wat U nu hier zegt, van zo,n aanslag ( ditmaal in NL ), roep ik ook weleens uit woede soms als ik van bepaalde politici op TV die alles-ontkennende uitspraken hoor.
   Maar dan wordt mijn vrouw weer boos. Ze heeft wellicht gelijk, het zijn dan weer de ontschuldigen die “de klos zijn”.
   Gisterenavond weer een beetje ontgoocheld, toen ik Hirschi Ali hoorde zeggen dat er een “kleine” wending mogelijk was in die achterlijkheid waarin zij vroeger is opgevoed.
   O.a: “Ze zag toch maar dat in “Af.schuwlijkistan” VROUWEN de kist mochten dragen van die vermoorde vrouw die verondersteld werd een blaadje uit de koran te hebben verbrand.
   ( p.s, die NOS-interviewer was toch maar even vlug heen-en-weer naar N.Y gevlogen om persoonlijk die “verzachtende” woorden uit haar mond te kunnen horen en het NL-publiek voor-te-schotelen. )

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 27 maart 2015 om 08:22

   Wil je wel geloven dat ik gewoon uitkijk naar dergelijke aanslagen?
   Al was het maar om te zien hoe die smerige ‘socialisten’ zich er weer uit zouden l*llen!
   Ook ben ik zeer benieuwd naar de reactie van de slaafse ‘Gutmensch’ (die steeds op rooien stemt) na een islamitische aanslag!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Exact! Zoals gezegd, het is cru, wrang en weet ik veel wat nog meer,maar het kon wel eens de enige hoop op een ommekeer zijn!
    Bar en boos, als je er over nadenkt. Maar niettemin……

    Like

  • exter39 zegt:

   Denk je niet dat de extremisten dat niet weten , Nederland is de springplank tot en voor hun , ze bevuilen hun nest niet , dit is de ideale manier om goodwill te kweken , en verdeeldheid te zaaien , tot er genoeg binnen onze grenzen zijn , en op alle posten ,politie , gemeente besturen politiek leger, brandweer , en in de samenleving er zo veel zijn , dan word het sein gegeven ,net als in het voormalige Joegoslavië.

   Like

 2. Doornroosje zegt:

  Wat voor beest ben je als je dat doet, wat op de foto’s staat. Gruwelijk.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Wat is erger, dat men iemand onthoofd heeft of dat men daar ‘met een kind op schoot’ lachend naar kijkt?
   Dit zijn geen mensen. Varkens zouden zich nog beledigd voelen als je deze figuren met varkens vergelijkt.
   De vele dwazen onder ons zijn bereid om met deze mensen te praten. Dat is volkomen zinloos. Ze zijn zo vergaand gehersenspoeld dat verandering van hun denken uitgesloten is. Ze zijn deel van een criminele organisatie.
   Het is onmogelijk om ze te berechten, te veroordelen en ze een straf toe te delen. Dat gaat niet met ongeveer een miljard bewoners van de aarde. We zullen ze moeten isoleren. Dat betekent dat we onze samenleving ‘MOSLIMVRIJ’ moeten maken door deze criminelen naar de islamlanden terug te laten keren.
   Ook degenen die zich ogenschijnlijk niet crimineel gedragen. Het aanhangen van de islam is al een misdaad op zich gelet wat in hun ‘handleiding’ (koran) voorgeschreven wordt. Dat gebruiken zij als leidraad voor het leven en zijn daardoor schuldig aan wat de islam aan misdaden volvoert.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt de Patriotten / http://depatriotten.weebly.com

   Like

   • D.DAY zegt:

    Sion, dat is precies wat ik ook altijd roep. De islam, daar gaat het om, die moet uit onze westerse samenleving verwijderd worden. En de moslims die deze smeerlapperij nog willen aanhangen moeten vertrekken naar een moslimland. Er is geen andere oplossing, willen wij niet over niet al te lange tijd door de moslims overheerst worden.

    Like

   • Jade zegt:

    100% mee eens…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ M.A.L. Sion 27 maart 2015 om 09:12

    Zelfs al zouden de dictators die over ons heersen, alle moslim terugsturen naar hun dorre woestijnen, dan nóg komt de tijd dat wij allen onder de islamitische gesel komen te zitten; alleen al vanwege het feit dat dat duivelse volk snel in aantal toeneemt (ze fokken als dolle ratten) en omdat ze ongelofelijk fanatiek zijn in hun ‘geloof’!
    Ze gaan graag de pijp uit om zo snel mogelijk hun 72 maagden te gaan *aaien!

    Like

  • Jean zegt:

   Doornroosje,
   Dat doen beesten zelfs niet, islam hoort thuis bij ongedierte een ongedierte wat uitgeroeid moet worden willen we dat deze wereld leefbaar wordt.

   Like

 3. hans zegt:

  Smerige grijnsbekken er af meppen!

  Like

 4. BertG. zegt:

  En zie hier hoe je vanaf jongs af aan elke medemenselijkheid er uit haalt en ze vast laat wennen aan de dagelijkse gewoontes om een goede moslim te kunnen zijn.
  Schoppen tegen koppen, dansen op lijken, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Eerstens IS misbruik de islam niet ze volgen zijn befelen (Muhammedś befelen) tot op de punt op de I.
  Wilders misbruik de islam critiek niet, Hij critceerd ze tot op de bot.En ik ben het helemaal met hem eens.

  Like

  • Maria zegt:

   DEZE pagina is van het net gehaald 😦

   je krijgt dit

   A problem has occurred on our server!
   Page is currently unavailable

   We are working on a fix

   please come back soon

   Error : Unable to connect to database

   Like

 6. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Dit zijn ging mensen of dieren, het zijn wezens ontsnapt uit de krochten van de hel !

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  I.p.v. dat men zoveel kritiek e.d. geeft op de moslims en islam en haar volgers , G.Wilders zwart loopt te maken e.d. , lijkt het me zinvoller om te kijken WAT de islam/moslim gemeenschap in NL / EU / wereldwijd doet . Welke strategie -/ taktiek ze toepassen enz enz……Leer hier van en draai de rollen om . Geef hen van nu af aan iedere keer weer een koekje van EIGEN deeg . Bestrijd hen met DEZELFDE wapens . Men zal zien hoe snel en effectief dit werkt .

  Like

  • Leo zegt:

   helemaal mee eens……… !

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Leo , 27 Maart 2015 , 17.48uur , Dank je Leo . Dit is mijn eigen ervaring gedurende mijn jarenlange verblijf in een overwegend islamitisch land. HET WERKT !!! Islamieten kunen er NIET tegen wanneer men ze met hun eigen wapens bestrijdt. Zowel VERBAAL , MENTAAL als FYSIEK.

    Like

 9. Jean zegt:

  En die beesterij halen ze Europa binnen kwestie van olie en dollars! Wat voor lafaards hebben wij in de politiek toch zitten en tot overmaat van ramp blijven er nog steeds mensen een stem geven aan die lafaards!
  Mensen weet verdomd goed dat de EU Europa naar de vernieling rijdt, bewust, ze willen dictatuur en onderwerping en wie zijn de beste leraars in die smeerlapperij? Juist, de islamieten, het zootje wat wij voor 100% hier weg willen hebben en omdat de burgers die smeerlapperij niet willen in de gemeenschap noemt men het racisme en wil men de burgers “verplichten” die perverse smeerlapperij te aanvaarden.
  Antwoord: NOOIT OF TE NIMMER, DAN NOG LIEVER OORLOG MET DIE SMEERLAPPERIJ.
  Die mosselketen waar haat gezaaid wordt moeten tegen de grond en die baardapen die de haat zaaien horen aan een lantaarnpaal te hangen.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Kan geen haar velen, uh, geen speld tussen te krijgen.
  Maakt altijd een verpletterende indruk, plaatjes zijn voor altijd.
  Zijn toch geen mensachtigen meer, behoren tot ondersoort met bedenkelijke beperkingen.
  Uitroeien die monsters, boem!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Kuiken stelt dat het sluiten van grenzen niets oplevert.
  Dus binnenkort ook in dit theater!

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Het komt in feite hierop neer, dat wij geen kwaad woord over de islam mogen zeggen.

  In het Midden-Oosten is het een ellendige puinhoop, maar o nee, dat heeft niets met de islam te
  maken.
  .
  Als vrouwen worden besneden en gekoeieneerd dan heet dat cultuur. Merkwaardig dat de islam geen verandering heeft kunnen aanbrengen in de voor-middeleeuwse opvattingen.

  Iets wat het Jodendom/christendom/humanisme wel tot stand hebben gebracht.

  Van daaruit is de moderniteit ontstaan.

  Like

 13. Leo zegt:

  En in NL maar zeggen dat de opvoeding van de ouders mede verantwoordelijk is voor het gedrag van “ontspoorde “? “jongeren “‘,?
  Wel zie hier het bewijs !!!

  Zo worden ze dus ALLEMAAL opgevoed !!

  Het zijn geen mensen , maar ERNSTIG ZIEKE Schepsels.
  En policorrect neemt ze nog serieus ook……… net zo ziek !

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  VVD: ‘Rem op islamisering Europa’, eerste lente zonnestraaltje?

  Discriminatie, armoede, uitbuiting, werkloosheid en feitelijke rechtenloosheid. Het interesseert onze regering hoegenaamd helemaal niets en het heeft ze nog nooit iets geïnteresseerd. Het enige waar de individuele regeringspolitici tot dusverre werkelijk in geïnteresseerd zijn is in het eigen IK. Ook wel genaamd de Heilige drie-eenheid: IKzelf, WIJzelf en ONSzelf, onder het credo ‘Na ons de Zondvloed’.

  De Heilige IKzelf betreft de individuele regeringspoliticus, tot de Heilige WIJzelf en ONSzelf behoren alle aangeslotenen bij de vele politieke netwerken die zich tot ver achter de landsgrenzen uitstrekken. Politieke netwerken van landelijke, provinciale en gemeentelijke politici, diep geworteld binnen het grote internationale bedrijfsleven en de zieligheidindustrie, die elkaar baantjes toespelen zowel bij functioneren als disfunctioneren en die de hoogte van de private financiële vergoedingen met elkaar en voor elkaar vaststellen, en daarbij meest riante wachtgeld en- andere regelingen met elkaar afspreken.

  Tot zover expliciet over regeringspolitici gesproken, maar het mag helder zijn dat vrijwel alle politici aan deze duiding van ‘politieke kernwaarden’ zullen voldoen. Evenwel dient ook nadrukkelijk te worden gesteld: niet allemaal! >>> http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/332-vvd-rem-op-islamisering-europa-eerste-lente-zonnestraaltje

  Like

 15. Maria zegt:

  en die kinderen zijn helemaal niet getraumatiseerd hé met die afgekapte hoofden.
  Als niet moslim kinderen dat meemaken zijn die voor de rest van hun leven om zeep, getraumatiseerd tot het oneindige die hebben geen leven meer door angsten en nachtmerries, hoe kan dat nu bij dat satanvolk??? Die kicken erop gewoon, ONBEGRIJPELIJK…

  Like

 16. Kan het verkeerd zien maar die knakker op de foto lijkt precies op die knakker die het afgehakte hoofd van een Koerdische strijdster vasthield (met lange paardenstaart/vlecht).
  Later kreeg hij zelf wat gaatjes gevuld met lood, geloof ik.

  Ik hou wel van dit soort sprekers die op een rustige manier de massa willen informeren over de ware aard van de islam zodat die informatie en kennis ook aankomt bij de massa.

  -Let wel; Ik heb niks tegen Wilders en hij moet vooral door blijven gaan. Maar soms denk ik wel eens dat het veel meer effect zou kunnen hebben als hij iets ‘subtieler’ te werk gaat in zijn uitspraken.-

  Soms komen er vragen voorbij waarop een heel ‘bot’ antwoord volgt.
  (“De grenzen moeten dicht!” “Moskeeën moeten gesloten en afgebroken worden!”)
  Menigeen haakt dan alweer af.
  Dan denk ik vaak; Neem dan ook even de tijd om die verslaggever/journalist te woord te staan.
  Je krijgt gratis zendtijd op de tv om zaken duidelijk te maken aan het volk.
  Maak daar dan ook gebruik van.
  Die ‘botte antwoorden’ zijn heel begrijpelijk voor een deel van de bevolking maar de realiteit laat zien dat een veel groter deel van de bevolking geen ene reet begrijpt van de islam.
  Het is immers toch ‘de religie van de vrede’?
  Het beeld van die ‘lieve moslims van op de hoek’ ligt nog op de oppervlakte.
  Wie ook hen betrekt in die ‘botte antwoorden’ werkt veelal averechts bij dat deel van de bevolking.
  Iemand die dan iets meer diepgang kan geven over de ware aard van de islam, haar doelen, haar streven en hoe zij dat allemaal voor elkaar probeert te krijgen, dat mis ik dan weer bij bepaalde politici.

  Soms zie ik mensen een vraag aan Wilders stellen en een antwoord krijgen waarbij ik denk; Tjonge….daar zit toch veel meer in. Met die vraag kun je veel meer doen.
  Een mannetje of vrouwtje naast Wilders die het één of ander iets diepgaande uitlegt over de islam, zal ongetwijfeld voor winst zorgen.

  Like

 17. Marc zegt:

  Ik heb het al vaker gezegd: de termen links en rechts hebben betrekking op economische en sociaaleconomische stellingnamen. Allerlei sociaal-ideologische, maatschappelijk-ideologische of religieus-ideologische stellingnamen staan daar in feite buiten. De termen Links en rechts zijn volkomen onbruikbaar hiervoor.

  Door de decennia hebben verschillende groepen van ‘links’ en ‘rechts’, met name dus socialisten en liberalen van verschillende gradaties, toch die verschillende ideologische opvattingen geïntegreerd binnen het scala van hun eigen economische opvattingen. Het gevolg hiervan zijn de meest wonderlijke politieke allianties tussen partijen die van nature elkaars grootste opposanten zijn.

  Zo kon het dus gebeuren dat in de jaren 1980, behalve socialistische partijen, ook christelijke partijen fel tegen kernbewapening waren. Liberale partijen, hun in economisch opzicht natuurlijke tegenhangers, werden door links vanuit dat perspectief weggezet als voorstanders van kernbewapening. Als zodanig was daar geen grond voor.

  Een verdere ontwikkeling die te bespeuren viel was dat groepen liberalen, omdat Vrijheid hun grote credo leek te zijn, voor zich opeisten de ware linksen te zijn. Wat de verwarring natuurlijk alleen maar groter maakte.

  Zolang mensen, van welke signatuur dan ook, de termen links en rechts gebruiken maatschappelijke en / of religieuze contexten, waarna ze vervolgens diezelfde termen gebruiken om elkaar te verketteren, zolang zal de verwarring blijven bestaan en / of toenemen: het maatschappelijk debat wordt volstrekt onoverzichtelijk. Want wie is nu de ware linkse of rechtse?

  Mensen moeten daarom leren de termen links en rechts uitsluitend te gebruiken om economische en / of sociaaleconomische contexten te beschrijven. En dus ophouden die anderszins te gebruiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s