Demografisch kaartje: Europa gaat kapot

Screenshot_35

(Door: Spartacus)

Nee, geen plaatje ala “Wolfenstein – The new Order” van hoe Europa eruit had gezien als Wenen in 1683 wel voor het Ottomaanse Kalifaat gevallen was. Dit plaatje komt uit de dystopische pre-apocalyptische high-budget EU-miniserie genaamd “Hedendaagse Realiteit”. Echt een aanrader. Het kaartje illustreert per land de op een na grootste nationaliteit. Eurabië-adepten beweren vaak in Youtube-filmpjes zonder bronvermelding, maar met onheilspellende Arabische muziek, dat Europees-islamitische vrouwen een vruchtbaarheidsgraad van 8.1 hebben. Dit is, gelukkig, niet waar.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Demografie, Europa, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Demografisch kaartje: Europa gaat kapot

 1. Islamitisch ECHTE JIHARD is HUN TRIPLE DEMOGRAFIE, met onze Taxen en Belastingen MET de STEUN van ONZE Politiekers ! LInks voor stemmen en Liberalen voor goedkoper werkers en klanten… De ECHTE ROL van ONZE “ELITES” zou dan ONZE jonge familes te helpen : waarom niet een Familie-Krediet aan jonge koppels dat zij zouden niet moeten terugbetalen zodra zij 3 kinderen hebben ! De ROL van ECHTE ELITES is niet massieve Migratie te organiseren of laten gebeuren, gewoon voor een vervanging bevolking te bezorgen. VolksVerrading is de motto van de hele huidige Politieke Gangsters. Wij hebben een voorstel van alternative visie voor Noordeurope ! Surf naar http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De telegraaf:

  Technische oorzaak crash nog niet uitgesloten

  PARIJS –
  Franse onderzoekers houden er nog altijd rekening mee dat het toestel van Germanwings door een technisch mankement in de Franse Alpen is neergestort. Jean-Pierre Michel, de leider van het onderzoeksteam, zei zaterdag tegen de Franse zender BFMTV dat die mogelijkheid niet kan worden uitgesloten, zolang er nog technische details over het verloop van de vlucht ontbreken.
  Het meest waarschijnlijk is dat de Duitse copiloot Andreas Lubitz het toestel met opzet heeft laten neerstorten. Hij liet de gezagvoerder, die de cockpit even had verlaten, niet meer naar binnen en zette een fatale daling in. Bij de crash in de Franse Alpen kwamen alle 150 inzittenden om het leven.
  Lubitz stond al langer onder behandeling van een psychiater en neuroloog. De Duitse krant Die Welt meldde zaterdag dat onderzoekers in het huis van Lubitz allerlei medicijnen voor zijn psychische problemen hebben gevonden. Bronnen bij het onderzoek zeiden tegen The New York Times dat Lubitz ook oogproblemen had. Die zouden mogelijk gevolgen kunnen hebben voor zijn carrière als piloot.
  Het is niet bekend of er een verband is tussen de oogproblemen van Lubitz en zijn psychische toestand. Vrienden en bekenden hebben gezegd dat vliegen heel belangrijk voor de jonge Duitser was. Al op veertienjarige leeftijd werd hij lid van een vliegclub.

  In ieder geval heeft het niks met de islam te maken. Dus we kunnen gerust zijn. En al dat gemopper over die paar moskeeën die er bijna dagelijks bij komen is schromelijk overdreven. Die hele islam is een vredelievende en cultuur verrijkende godsdienst. En al die volgelingen van Mohammed komen hier met de beste bedoelingen. Dat wil ik ook wel eens gezegd hebben.

  Like

 3. Jean zegt:

  Europa is al grotendeels kapot door die massa achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij op het grondgebied.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Europa is kapot, het moet alleen nog even doordringen, kan wel eventjes duren.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Kaartjes zijn leuk en je kunt er alles mee. Wegkijkend Nederland heeft ook zijn eigen kaartjes waaruit blijkt dat moslims lief zijn en keihard werken en bovendien hier niet wonen.
  Liever kijk ik om me heen. In de Randstad is vrijwel over de helft van de mensen allochtoon. Is een vrouw achter een buggy vrijwel steeds een moslima. En buiten de Randstad, tot in het kleinste dorp kom je ook het haatvolk tegen.
  Daar kan geen kaartje tegenop. Het gaat fout. Ik zie dat, jullie ook en velen willen het niet zien of hebben zoveel geld dat ze een plek kunnen betalen in een witte enclave.
  Moest ik dan toch een kaartje maken van deze migratie, dan zou ik Nederland tekenen en een vloedgolf uit het zuiden.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik heb vandaag onze Flikker Jood de schreeuwer Paul de Leeuw een Afghanen horen loven, die meent dat buitelanders een vloek is.Dat hij niet graag hoore.

  Like

 7. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s